DARKFALL DEMO - GOTOWE!
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
DARKFALL DEMO - GOTOWE!
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Demo gotowe!!
PARAMPAMPAM! PARAMPAMPAM! Mi, jako tworcy, przejscie go zajelo okolo 7h. Czyli powinno na 10h mlocenia starczyc. Wewnetrzu znajdu sie dwa filmiki tutorialowe a przyblizony rozmiar to okolo 70mb. Jesli ftp kroffy dziala, to wrzuce to od razu jak bede mogl. A BEDE MOGL DOPIERO JAK KTOS MI POMOZE W TWORZENIU WERSJI ANGIELSKIEJ! Bo w tej chwili to jest mlocka, czesc PL, czesc ENG. Generalnie jestem zadowolony z tego co zrobilem i mam nadzieje ze wy rowniez bedziecie. DO SZANOWNYCH ADMINOW TEGO FORUM, a konkretnie SHAMO GLOWNEGO - DAJCIE NEWSA ZE DEMO JEST I POTRZEBA TLUMACZY Z PL NA ENG! PS> EW. BETA TESTERZY MOGĄ SIE ZGLASZAC NA MOJEGO e-mail'a, ale maja to byc osoby kompetentne i z zapasem czasu (czyli takie przed lub po sesji :D ). |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
wrzuc narazie na
http://rapidshare.de/ zawsze dodatkowy link jak nie bedzie ftpa :) Jezeli link bedzie sciagany co jakis czas to nie grozi mu wyginiecie. Pomysl o torrencie - niektorzy tak sciagaja (poczatyki bywaja bardzo trudne ze znalezieniem seederow) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
sie robi :)
edit: gotowe |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To ja pozwole sobie tego newsa skopiowac na FC ;> ...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
a muzyka napisana do tego moda jest :) ?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Kiedy bedzie mozna je zassac? :> .
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To bardzo dobrze, jutro porzucam wszystko na rzecz dema (nie no joke).
Dargh - szacujac ile czasu zajmie ci zrobienie pelnej wersji? - sorry za takie pytania ;). Ludzie zacieraja juz rece jak widze :). |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Demo do zassania okolo poniedzialku/wtorku
Muzyka - co oczywiste to kawalki z fallout 1/2 + kilka nowych (podczas potyczek i w menu) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
a kto je zrobi B) ?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Swietnie! Sciagne jak najszybciej :)
Ciesze sie bardzo, ze demo sie ukazalo i juz czekam na pelna wersje :P Musze przyznac, ze ukonczenie dema zmobilizowalo mnie do poszukania czegos wiecej o DarkFall'u :) I mam nadzieje, ze nie tylko mnie. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Wow!! nie mam czasu jak cholera, co ja mowie, ostatnio nie mam czasu nawet zeby sie porzadnie wyspac, ale dla nowego moda FT sprawie ze doba bedzie miala 25h! :)) Dargh piona dla ciebie :)
Z tłumaczeniem troche głupia sprawa, mialem jednego delikwenta co by sie idealnie nadawal, ale swoj cenny czas woli poswiecac na WoWa.. :/ (coz, zawsze mogloby byc gorzej... moglaby to byc Tibia) Na pewno na staruskim FBNie zrobie reklame jak nalezy :) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Ja na gg bede mial opis ;] (czyt. 60% osob ze sceny to zobaczy) .
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ciekawa sprawa - można by o tym niusa napisać :) Tylko niech ktoś mi poda, namiary - do kogo mają się zgłaszać owi tłumacze? B)
EDIT: Wybaczcie nieznajomość, ale jaki jest mejl DargHa? ;) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
to skąd mozna to zassać:)?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Można powiedzieć w skrócie - prosimy twórców o podanie informacji: kto, co i skąd :D Tylko nie odpowiadajcie, że sobie mogę tam gdzieś kliknąć, i już będę wszystko miał :lol: |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Dobra. Krotka pilka ze strony "tworcow" (wybaczcie ale niestety wciaz sam robie tego darkfalla - z oczywistym thx za mapy dla paru osob i krowy za sprajty) - mejl jest rheinheart@tlen.pl a beta-testerom jutro moge dac linke do demka(jeszcze nie przetlumaczonego).
Co do zasysania przez zwyklych graczy - dopiero kiedy bedzie przetlumaczone. Na razie zglosil sie tylko Deat©hClaw i wielkie dzieki mu za to (dzieki niemu moglem juz na spokojnie zrobic filmiki - i btw - holodisk nie holodisc! :)). Takze kto chce pograc - niech tlumaczy :P Tekstu nie ma duzo, ale ja nie mam skilla na 5, wiec nie chce brac odpowiedzialnosci za zle wykonanie ENG vs. Dla dwoch dobrych tlumaczy to robota na kilka godzin!! |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ok - to wszystko jasne :) Nius "poszedł w świat" - na pewno ktoś się zgłosi ^_^
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
brak chetnych tlumaczy? skad ja to znam :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
potrzebujesz muzyka do tego moda ?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jaram, jaram się tym i czekam aż demo będzie do ściągnięcia.
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 06-12-2019, 08:38 |