No i utknalem.. :/
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
No i utknalem.. :/
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Mam odkryte lokalizacje: pierwsza, druga, trzecia. labolatorium, arsenal broni, oboz mnichiow, miasto z wielbicielami Torow (quest z wejsciem na 3 wzgorza).
I utknalem. Nie wykonalem tylko 2 questow z tych co mialem: znalezienie czesci do wehikulu czasu i wysadzenie arsenalu (mam najemnika z mat. wybuch 52 pkt i sie buntuje chlopak odklada c4 na ziemie :/ ). Gdzie zdobyc namiary na kolejne lokalizacje? W bazie mnichow (2 obozowiska namiotow) znalazlem 2 kartki, ale przeczytanie ich nic mi nie dalo i nie dodalo zadnych lokacji :/. O dziwo, w lokalizacji z torami nie dostalem zadnego questa od nikogo ani nie spotkalem za wiele postaci, mimo ze bylem w srodku dnia :/ Nawet handlarza nie bylo :/ Tutaj obrazek ze spisem wykonanych questow, nie ma poczatku listy ktora ogranicza sie do 1szej lokazji i konczy na "odwiedz grob ojca". questyhttp://img120.imageshack.us/my.php?image=48597426ek8.jpg |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Musisz wysadzić arsenał, inaczej nie przejdziesz dalej.
Dobra metoda na doexpienie leveli jest następująca: 1.dajesz temu, który ma ćwiczyć jakąś mocną giwerę 2.wydajesz rozkaz odpoczynku na dłużej niż 10h 3.coś powinno cię napaść:) 4.ludkiem który ma expić wybijasz to, co cię zaatakowało 5.po odpoczynku pod stopami drużyny znajdziesz masę przedmiotów do opylenia. :canadian: |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 10-12-2019, 16:05 |