Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

73 Strony < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Fallout Online: 2238, Ten po angielsku ;)

post 16-08-2009, 13:56
Post #21




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 497
Nr użytkownika: 850
Dołączył: 01-09-2003

Ściągam, będę na Factions Server

EDIT: którykolwiek to będzie adres....


:cenzura:, nie powinienem mieć radia na starcie???


Ten post był edytowany przez DrapiChrust: 16-08-2009, 14:53
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 15:03
Post #22




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 46
Nr użytkownika: 8 797
Dołączył: 21-11-2008

A powinien mieć radio:D
A na którym waść gracie?
Bo są jakies 2
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 15:05
Post #23




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 585
Nr użytkownika: 7 827
Dołączył: 03-08-2008

Ja na pewno na factions idę.

Ten post był edytowany przez Morbid: 16-08-2009, 16:02
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 15:11
Post #24




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 46
Nr użytkownika: 8 797
Dołączył: 21-11-2008

A ten factions to co to? i czym się różni od zwykłego?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 15:16
Post #25




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 345
Nr użytkownika: 4 332
Dołączył: 11-04-2007

Właśnie wróciłem do domu i tu taka niespodzianka :)
Zaraz ściągam klienta i zaczynamy :gunthug:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 15:24
Post #26




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 497
Nr użytkownika: 850
Dołączył: 01-09-2003

no ja gram na Atom-owym serverze, Śmiechu też się gdzieś tu kręcił...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 15:30
Post #27




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 248
Nr użytkownika: 1 054
Dołączył: 26-11-2003

lag rządzi póki co, do tego dc za dc...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 15:35
Post #28




Zoor
Group Icon
Grupa: Super Moderator
Postów: 1 356
Nr użytkownika: 3 713
Dołączył: 18-09-2006

Super. Zabiło mnie przez laga i straciłem caly sprzęt... a skoro NPCe nie mają nic, co możnaby ukraść, trzeba ich wybijać, żeby dostać trochę xp... <_<
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 15:43
Post #29




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 317
Nr użytkownika: 7 577
Dołączył: 09-07-2008

Ej jak wyłączyć cyrlice bo mi się włączyła i nie umiem "normalnie" pisać :gunthug:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 15:44
Post #30




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 46
Nr użytkownika: 8 797
Dołączył: 21-11-2008

Ctrl + Shift
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 15:51
Post #31




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 248
Nr użytkownika: 1 054
Dołączył: 26-11-2003

Cerber tu Wojak, moze inny serw obadac?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 15:55
Post #32




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 585
Nr użytkownika: 7 827
Dołączył: 03-08-2008

Zostawcie ip takie jakie było w kliencie, tylko port zmięcie.

Factions to fonline, z opcją robienia gangu, można mieć własne bazy etc.

P.s lagoza jest straszna.

Ten post był edytowany przez Morbid: 16-08-2009, 16:01
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 17:14
Post #33




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 248
Nr użytkownika: 1 054
Dołączył: 26-11-2003

no ja nie pogram teraz, lagi mnie zabijają a rodzina wzywa :) Cerber pozniej to przetestujemy
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 17:52
Post #34




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 317
Nr użytkownika: 7 577
Dołączył: 09-07-2008

Wojak spoko. Ja też narazie nie będę grał bo lag jest straszny i co chwile dc :gunthug:

Morbid jaki port ustawić?

Ten post był edytowany przez cerberix: 16-08-2009, 17:53
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 18:00
Post #35




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 248
Nr użytkownika: 1 054
Dołączył: 26-11-2003

próbowałem się wbić ale kapa, fonline.ru - Account suspended... coś ktoś wie?


dobra, ale to przegięcie sklepy i inne lokale powinny być jakos zabezpieczone, np. npc ktore atakuja w momencie zamieszek, wszystkie sa teraz okupowane na maksa przez bydlaków którzy mordują jak się tylko podejdzie :/ 600$ stracone

Ten post był edytowany przez baaelSiljan: 16-08-2009, 19:15
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 20:20
Post #36




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 497
Nr użytkownika: 850
Dołączył: 01-09-2003

Zapamiętaj albo spisuj ksywki - dorwiemy ich później
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 20:41
Post #37




SHM-3
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 994
Nr użytkownika: 1 816
Dołączył: 22-12-2004

Jak mogę się do czegoś takiego przyłączyć?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 20:44
Post #38




Włóczęga
Group Icon
Grupa: OUTPOST
Postów: 504
Nr użytkownika: 1 779
Dołączył: 01-12-2004

QUOTE(Sorrow @ 16-08-2009, 21:07)
Jak mogę się do czegoś takiego przyłączyć?
*


Wejdź na ten blog, na prawym pasku masz linki do klienta gry a poniżej IP i port serwera.

Co do gry: lagi są tragiczne, bywają nawet 10-20 sekundowe opóźnienia, imho powinni zrestartować serwer.
Btw. jak ktoś będzie w okolicach Złomowa, niech da znać na radiu, kanał 44... obecnie biegam z Zdzisiem po pustkowiach i kroimy expa na radskorpionach.

Ten post był edytowany przez Tails: 16-08-2009, 20:48
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 21:05
Post #39




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 497
Nr użytkownika: 850
Dołączył: 01-09-2003

te lagi zaczynają mnie dobijac...... ciagle gine na encounterach bo nie wiem co sie dzieje...

EDIT: i kolejna smierc, bo przez lag nie mogłem dobiec do exit grid.... :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura: :cenzura:

Ten post był edytowany przez DrapiChrust: 16-08-2009, 21:11
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-08-2009, 21:10
Post #40




Włóczęga
Group Icon
Grupa: OUTPOST
Postów: 504
Nr użytkownika: 1 779
Dołączył: 01-12-2004

No teraz to jest tragedia, trzy DC wciągu jednej walki, lagi tak masakryczne że postacie są w całkiem innym miejscu niż pokazuje gra...
[EDIT]
Teraz to nawet nie mogę podłączyć się do serwera.

Ten post był edytowany przez Tails: 16-08-2009, 21:21
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

73 Strony < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 15-09-2019, 13:01