ARCANUM PL
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
ARCANUM PL
![]()
|
||||||||||
![]() |
czy wiecie gdzie mozna sciaganc spolszczenie to arcanum ?????? z gory dzieki ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Mozna kupic Arcanum PL (gra jest tego warta... zwlaszcza, ze "chodzi" po kilkanascie zlotych...)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
ja mam ta gre ale po angielsku :( wiec myslalem ze jakies spolszczenie sie znajdzie :(
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
spolszczenie jest i w moim wypadku zajmuje ono osobne 1CD ale podejrzewam ze gdzies 135mb z tego co pamietam.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
gierke mozna kupic za grosze, ostatnio byla do jakiejs gazetki (ja taka sobie kupilem) - jest spolszczenie, najnowszy pack i NoCD :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
a w necie nie ma?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
a poszukaj.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
a allegro
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
szukalem w necie i nie ma
no chyba ze gdzies przeoczylem :P |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Arcanum dorzucili do GameStara :) Teraz czekam aż dadzą Świątynię :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
świątynia jakoś mnie nie zafascynowala... a Arcanum nie wyobrażam sobie po polsku... tak samo zresztą jak Fallouta.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A ja tylko chcialbym sie pochwalic ze kupilem sobie dzisiaj czasopismo pt. ,,GameStar", do którego był dołączony Arcanum. Całość jedynie 12.90
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Dzięki Czechu będę musiał poszukać
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Swoją drogą to kiedy ten numer się ukazał :) A w Koloporterze dalej sprzedają...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
http://arcanum.phx.pl/main.html - tu jest polonizator, c o prawda okrojony ale jest :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Szczerze to nie zwracalem uwagi na to kiedy to czasopismo zostalo wydane i ile czasu juz jest :) zobaczylem ze jest Arcanum i to za 12.90 wiec kupilem :) rzucil mi sie w oczy kiedys, ale nie zapamietalem gdzie :) oblecialem pol miasta i dopiero w kiosku pod domem znalazlem :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Tylko zapomniałem dodać że to Arcanum z GS chodzi tylko w polskiej wersji i ang nie da się uruchomić. To tak jak by ktoś pytał się ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
widzialem tez w jakims supermarkecie arcanum w pudelku plastikowym za 19,90 :).
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
W GS jest w pudelku DVD :) nawet na nim pisze DVD :) a co do tej polskiej wersji to niestety prawda...chociaz moze sa jakis path zmieniajacy to na wersje angielska ? :D widzial ktos kiedys ,,zangielszczenie" do gry anglojezycznej pierwotnie ?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Czy ktoś sie orientuje, czy w tej chwili można gdzieś nabyć te gre w polskiej wersji w przestępnej cenie?
Dobra więcej pytań mam. Wymysiłem, że zamowie sobie ten archiwalny nr GS. (wersje z 2 CD). I teraz: Czy macie jakies zastrzezenia do tej wersji gry? Rozumiem, że to wygląda tak, ze jest gra, a na osobnym CD spolszczenie, taa? I to jest okej, tak? Fajne to jest? ;) Chodzi mi o to czy nie jest to jakas okrojona wersja w porownaniu do tej wydanej na DVD... Ten post był edytowany przez bisqp: 29-03-2006, 14:17 |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 13-12-2019, 05:32 |