Rodziny W New Reno
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rodziny W New Reno
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
tak sobie wpadłem na pomysł, ktora rodzine najbardziej lubicie :D Dla mnie najlepsza jest Salvatore i Bishop uwielbiam ten ich klimacik :) Natomiast nie znoszę Wrightów uwazam ich za jedna bande wiesniakow (chociaz quest z SAD calkiem fajny :P )
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Salvatore ;)
Z Bishopow to tylko pania i jej corke :13: |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja oczywiście Wrightów- dla SAD :). Zaś gdyby było na końcu pytania słowo "skosić", to Bishopów. Bo można znaleźć tam przedmioty dla VC...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja głosuję na Salvatore, poniewaz lubie sie bawic w broniach laserowych, takze lubie jak wszyscy sie do ciebie tam zwracają...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A kradliscie dla Mr. Salvatore butle z tlenem?? Jak nie to sprobujcie, najlepszy jest ten tekst na koncu :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
a ja mordino... nie wiem czemu ale przypadli mi do gustu [może dla tego że odkupili odemnie sulika i vica :D]
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Hehehe, raz mi się udało kolesiowi zakosić. Stałem obok i patrzyłem co się dzieje- oczywiście po wszystkim niejaki Wolnomularz się wkurzył i postrzelali do mnie swoimi gadżetami dla fanów Gwiezdnych Wojen :D. Udowadnianie im kto tam naprawdę rządzi to pestka. Ten post był edytowany przez Vault Dweller: 21-02-2005, 09:49 |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jeśli patrzeć pod względem ew korzyści - oczywiście Wright'owie i mapa do bazy Sierra ;)
A tak, najbardziej pasuje mi Salvatore. Heh, nie próbowałem staruszkowi zajumać butli z tlenem, może mu ją podprowadze, coby sobie posłuchać stękania staruszka :P |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Salvatore z tą swoja butlą, śmieszny stary piernik, moja ulubiona czesc New Reno to własnie rozwałka ludzi Salvatore( wkoncu mozna sie odegrać na upierdliwcach przy drzwiach) i zbieranie łupów, które się potem ładnie sprzedają :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja bym sobie najchętniej założył własną rodzinę. Szkoda ze nie mozna. Salvatore preferował metal armor i laser pistol. w mojej rodzinie to byłby AP (dałbym APA tylko szkoda ze są tylko dwa w grze) no i bozar niektórzy by posiadali Gaussa i puls rifle. Taka rodzina to wymiata totalnie
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
a glownym questem takiej rodziny by bylo "Find a G.E.C.K." :D Chosen One by sobie siedzial i robil ciemne interesy, a inni by biegali za geckiem :D:D:D |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Taka opcja mogłaby być naprawdę ciekawa, mogłyby sie pojawic jakies elementy strategii, taktyki, sam chetnie podrzuciłbym paru osobom 1 głowe brachmina do łóżka ;) i rywalizacja o New Reno, czy wendetta z Bozarami w tle, cos nowego :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A w międzyczasie wysyłacie "chłoptasi" z "misjami" w różnych sprawach, aż na koniec jeden z nich, który wam pomagał tylko dlatego, że akurat szukał "water geck chipa" do swojego schronu pod wioską, wpada i wybija wszystkich do nogi, żeby zarobić trochę expa ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Co do uzbrojenia, to dałbym jeszcze auto-vindicator-turrety w pobliżu siedziby, do takiej fortecy chyba nikt by się siłą nie dostał (no może poza Chosen One). Przy takiej rodzinie inne by po prostu wymiękły i chyba z własnej woli zaczęliby żebrać :P albo dawać d**y na rogu :)
Zaś co do pytania głównego to właściwie nikogo nie lubie, jedynie Wrightów nie zabijam (żeby nie mieć childkillera :D). Ten post był edytowany przez salmon: 22-02-2005, 09:31 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
No i takiej rodzince przydałoby się jeszcze pole minowe.... i te roboty z wyrzutniami rakiet i minigunami....Jak ja sie rozmarzyłem :rolleyes: bym wysyłał członków mojej rodziny na moje misje. Tylko trochę głupio by było bo bym wogóle XP nie zyskiwal....
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja bym do rodziny przyjal Myrona...na stanowisku niewolnika i glownego obiektu doswiadczalnego :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
podpiszcie jeszce jakis traktat z gecko, żeby miec gdzie ladowac bateryjki do tych robotów ;) I tak do bazy wam wpadnie byle kto, byle miał na wysokim poziomie sneak i traps.
|
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja tam lubię się bawić następująco wykonuje wszystkie qwest dla danej rodziny ale z ostatniego nie biorę nagrody(nie gadam ze zleceniodawcą) No a potem pracuje dla wszystkich rodzin(nie próbować wchodzić nigdzie gdy masz wszystkie statusy bo kończy się to hmmm, no dobra jak oni zaczynają to czemu nie wybić wszystkich)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
-Ja wykonuję zadania dla każdej z rodzin, a na koniec wybijam wszystkich oprócz Wrightów, no i jestem ich mademan :) .
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
rodziny mafijne jak to rodziny mafijne nie sa zbyt sympatyczne... chyba wolę wrightów bo sa najmniejszymi "Coot ass ami"
A tak apropo: nie wiem, czy mówię coś nowego, ale przypadkiem wpadłem na sposób, w jaki można do woli "eksploatować" panią Bishop i jej córkę... normalnie prędzej czy później skonczy sie to zbroją rozprawą z panem Bishop... Ale jeśli wychodząc z pokoju którejś z pań włączymy skradanie i tak podejdziemy ostrożnie do drzwi, potem staniemy w nich, potem zrobimy jeszcze ostrożnie (na sneaku) pikselek do przodu, potem jeszcze jednen w kierunku prawo-góra a następnie trzymając shift (prowokuje bieganie) każemy naszej postaci iść na hex znajdujący się dokładnie za prawą strona środkowej kanapy (stoją 3 w górnej części pomieszczenia) to chosen one na 90% przebiegnie koło pana Bishop nie zwracając jego uwagi. :D |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 16-12-2019, 08:09 |