Spotkanie Twórcy-Fani
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spotkanie Twórcy-Fani
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Polskie Projekty Postapokaliptyczne.
moglobybyc cos takiego, aby jakos sie zgrac... i jakas ekipa ludzi z danych projektow moglaby odpowiadac na dane pytania / itp. pozdr :) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
w sumie dobra propozycja, ja sie pisze na toto... jako reprezentant PW
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja bym jeszcze proponowal, aby Organizator przygotowal dokladnie "plan dzialania" jak by mialo dojsc do spotkania.
Ktos z BZ na pewno bedzie. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
wystarczy sie tylko orientowac w tym co sie dzieje u nas na stronie, albo chociazby wejsc na F2C :) zawsze wyskakuje okienko z informacja o najblizszym spotkaniu. Odrazu zaznaczam ze sa one dosc spontanicze i nieprzewidywalne, czasem bywa 5 osob, czasem 19....
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
a to sie chyba spoznilem, bo dzisiaj o 19 bylo ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
no to kiedy najblizsze o naszych projektach?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Spotkanie zorganizowac to nie problem...gorzej z frekwencja, bo z nia to nigdy nie wiadomo...jak juz wspomnialem raz bywa po 16-17 osob a czasem po 6-5...ale jakby sie to jakos rozreklamowalo lepiej to mysle ze mozna liczyc na nieco wiecej osob... w kazdym razie mozecie sie spodziewa niedlogo jakiegos szczegolowego info
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
jezeli chodzi o reklame - moge zalatwic kilku ludzi ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To ma byc przede wszystkim dla Was...tworcow jak i potencjalnych graczy, wiec czekam na jakies sugestie dot. spotkania :) wolicie dyskusje moderowana czy nie ? jakis termin spotkania ?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Z tymi comiesiecznymi spotkaniami, to sytuacja wyglada tak, ze sa one organizowane dla fanow.
Jesli chodzi o jakies specjalne spotkania, np. proponowane tu spotkanie tworcow, to mozna przeciez powiadomic zainteresowanych i zorganizowac osobne spotkanie. Plusem bedzie to, ze o spotkaniu beda wiedziec tylko ludzie powiadomieni... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
No jak ja bym jeszcze wiedzial o co chodzi - to bylbym wstanie powiedziec :) |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ja wole moderowane.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Szpon : nie wiem czy plusem bedzie to ze wiedziec o spotkaniu beda tylko osoby powiadomione, bo to raczej mialo byc spotkanie Tworcy - Fanie, a nie Tworcy - Tworcy :) to sie tak troche mija z celem :)
Poza tym pierwsze spotkania odbywaly sie co tydzien i nie mialbym nic przeciwko aby do tego wrocic... tez bym opowiadal sie za dyskusja moderowana...bo inaczej moze wyjsc jeden wielki syf... Doc : moglbys byc mnie lakoniczny :) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Tworcy - fani? To zmienia postac rzeczy :-) W takim razie trzeba bedzie sprawe naglosnic...
Jesli chodzi o moderowanie, to tez jestem za. Na razie jest jeden temat, co dalej? |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jakby bylo zapotrzebowanie i zainteresowanie, to mysle ze mozna by bylo zrobic jakies stale spotkania tworcy - fani... wydaje mi sie ze bylo by o czym opowiadac, a i moze dla tworcow bylo by to bardziej motywujace do dalszych dzialan... co o tym myslicie ?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
podajcie mi tylko godzine i czas :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To by bylo dobre, bo na spotkaniach ciagle sie nas pytaja, o rozne projekty. Najlepiej byloby, gdyby na te pytania odpowiadali tworcy...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
czekam z niecierpliwoscia i ppodpisuje sie pod tym co powiedzial into 2 posty wczesniej :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Mi pasuje w kazda sobote, ale co tam, jak termin bedzie inny, to tez sie dostosuje. takiej okazji nie przegapie...
Ja proponuje termin spotkania na sobote 18, jak zwykle o 19.00. Jesli inni tez Wam pasuje, to szybko odpowiedzcie, bo dal bym o tym wiadomosc na F2C :D |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Im szybciej sie zdecydujemy tym wiecej ludzi wpadnie...taka jest zaleznosc... chyba ze sami zadbacie o reklame i bedziecie nagabywac znajomych aby wpadli :)
Jestem za najblizsza sobota o 19 :) |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 09-12-2019, 13:12 |