Taksiarze
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Taksiarze
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Zapraszamy do korzystania z naszych usług, gwarantujemy szybki i rzetelny przewóz osób i dobytku. Atrakcyjne ceny!
(IMG:http://www.tips.user.icpnet.pl/tak1.jpg) Dwie główne trasy to: 1. Z miasta nad jezioro. Koszt 2kapsle/osobę 2. Z miasta do punktu handlowego. Koszt 3kapsle/osobę Przewóz towarów większych (woda/piwo) 2kapsle/10kg. Istnieje także możliwość wynajęcia nas do innych zadań. Cena do uzgodnienia. Chcesz wstąpić nasze szeregi? Jeżeli uważasz że jesteś dość twardy to kontaktuj się z nami! Ten post był edytowany przez Tips: 03-06-2008, 15:40 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A czym dokonujecie przewozu? ;>
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Osiodłanymi Brahminami ? ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Na barana.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Sądząc po logo, to zapewne stuningowanym maluchem :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Wprost bije od tego logo tuningowanym maluchem
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Swoją drogą prosił o kontakt, a kontaktu nie podał... Gadu byś dał chociaż, a nie tylko mailem :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To dobrze że bije. W tym roku będzie nie tylko maluch ale to niespodzianka. I nie mówię tu o motorach:D Będzie głośno!
Gadu nie podam bo zwyczajnie jestem na nim raz w tygodniu. Tylko mail! Shafa sam twierdziłeś że "nno malucha mieliście odjechanego. aż się nie czułem godnym go dotykać" :P Dla tych co nie widzieli to nasze auto (IMG:http://www.no_name.user.icpnet.pl/oldtowna2.jpg) pozdrawiam. Ten post był edytowany przez Tips: 03-06-2008, 19:39 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Znalazłem chyba tajny filmik jak reklamówkę kręciliście waszej frakcji. Cosik wam nie wyszło ;)
http://pl.youtube.com/watch?v=ac8vlngc8z4 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jako szczęśliwy weteran przyjeżdzania na każde OT autem od razu Wam powiem, że wydacie fortunę na bajurę. Przemyślcie cenę jeszcze raz, bo w takim układzie kapsel jest droższy od złotówki.. jak nie od euro ;-)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nie do końca rozumiem? Generalnie benzyna to nasz problem ale jakoś specialnie się tym nie martwię.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A co tu do rozumienia, ostrzegam tylko, nic poza tym. Życzę powodzenia w działalności :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Benzyna to nie problem. Laweta kosztuje i to sporo. :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Tips a homologacji nie da rady tego zrobić? Podobno wszystkie modyfikacje na standardowej ramie -w przypadku malucha karoseri która jest samonośna- są bezproblemowo homologowane. Bo widzę że karoseria nie została zmodyfikowana w punktach konstrukcyjnych - ale to tylko moje przypuszczenia, oraz mogę się po prostu mylić.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Niestety zalicza się jeszcze takie "głupoty" jak: Światła, Szyby, Zderzaki, Pasy, Szybkościomierz.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Wielka szkoda bo myślałem że zostawiliście te elementy - poza szybami ale nie wiedziałem że są niezbędne - ale możliwa jest lekka przeróbka do stanu umożliwiającego homologację więc może nie w tym roku ale w przyszłym moglibyście przyjechać owym malaczem już na legalu, ale to wszak wasz wybór i autko - zaznaczam tylko możliwość bo poza szybami to wszystko można wstawić, a i szyby może i nawet da się zrobić demontowalne i panele z siatkami przykręcane po demontarzu szyb fakt roboty sporo ale może da się to zrobić.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Trochę za dużo pracy jak na auto które ma działac raz do roku.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
QUOTE(Tips @ 05-06-2008, 14:58) W zeszłym roku na OT zobaczyłem to cudo pierwszy raz...genialne że coś takiego jest na OT dodaje klimatu :P:P jeszcze pamiętam jak na OT 07 razem z bobami poszliśmy odbijać to cudo ;d ...ale nikt go nie bronił hehehe ;d Już wiem że na 200 % skorzystam z waszej usługi. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Przypominam że czekamy na propozycje współpracy. Im wcześniej dostaniemy zamówienia to można dogadać się co do jakichś zniżek czy pomocji. Można także wstąpić w nasze szeregi! Gwarantujemy Darmowe jazdy przed egzaminem oraz niezapomniane zabawy.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
QUOTE(Tips @ 24-06-2008, 14:23) Przypominam że czekamy na propozycje współpracy. Im wcześniej dostaniemy zamówienia to można dogadać się co do jakichś zniżek czy pomocji. Można także wstąpić w nasze szeregi! Gwarantujemy Darmowe jazdy przed egzaminem oraz niezapomniane zabawy. HEllglast na pewno skorzysta z waszych usług ;d |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 07-12-2019, 09:17 |