Pusta baza wojskowa i znikajace spirity :D
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Pusta baza wojskowa i znikajace spirity :D
![]()
|
||||||||||
![]() |
Udalo mi sie w koncu zainstalowac i uruchomic moda, pogralem pare godzin, doszedlem naokolo do bazy wojskowej wchodze do srodka , przez chwile na mapie widac duzo zielonych kropekale jak ekran powitalny z tekstem znika to znikaja tez kropeczki, tylko przez chwile widac zolnierzy jakichs. WTF ? gdzies przeczytalem ze trzeba przeinstalowac FT , tak tez zrobilem a tu dalej to samo jest , wchodze do srodka i wszysko z nika ,jest tylko mutant w srodku i teksty jakies co jakis czas sie pojawiaja :cenzura: :cenzura: :cenzura:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
no to jest o ile wiem zwiazane z pewnym questem. jak wejdziesz do środka to też masz pustą baze czy są mieszańcy ?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
W srodku jest paru mutantowm, jak wchodze na teren bazy to jede mowize nie jestem mutatnem ani zolnierzem , i jak przejde za brame bunkru to mnie zaczynaja atakowac.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
no, czyli wszystko ok. znajdź siedzibe żołnierzy nadziei albo bos.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
A po co do nich? O co chodzilo w tym quescie bo nie pamietam a zaciekawil mnie ten watek.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
hmmm jzu znalazlem BOS i dostalem jakies zadanie wstepne ze mam kogos odnalezc to tych zolnierzy ? acha tak troche przesadzili w tym modzie z waga broni zwykly pistolet wazy 12 jednostek ? czyli ile 6kg ? (to jakby w funtach bylo) a wracajac do questa tzn co mam walczyc z tymi mutantami ?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
masz odnaleść gizborna, jest o ile pamiętam w miescie hanlu, czy jak tam to sie nazywało. a potem dostraniesz drugi, już chyba związany z military base
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Pistolet wazy 12 jednostek a jednostka to srednia wartosc wielkosci, wagi i wspolczynnika plecakowatosci... :)
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 16-12-2019, 10:30 |