Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Patch 1.1 dostępny

post 13-01-2009, 21:36
Post #1




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 17
Nr użytkownika: 4 165
Dołączył: 19-02-2007

A dokładniej 1.1.0.35. Jest on obowiązkowy dla osób, które będą miały zamiar pograć w nadchodzący dodatek.

Pobierz

Ten post był edytowany przez Mike.6: 13-01-2009, 21:42
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 13-01-2009, 22:53
Post #2




SHM-0
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 17
Nr użytkownika: 9 154
Dołączył: 26-12-2008

Z tego co napisali w newsie na stronie Beth to nie obsługuje on polskiej wersji, i znowu czekanie na cenege ;p
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-01-2009, 05:47
Post #3




Demon Spawn
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 79
Nr użytkownika: 669
Dołączył: 08-07-2003

QUOTE(Holden @ 13-01-2009, 23:08)
Z tego co napisali w newsie na stronie Beth to nie obsługuje on polskiej wersji, i znowu czekanie na cenege ;p
*



Ciekawe kiedy się ukaże patch PL i czy się wyrobią razem z pierwszym dodatkiem oraz jaka będzie forma dystrybucji ??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-01-2009, 17:05
Post #4




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 534
Nr użytkownika: 4 495
Dołączył: 01-06-2007

patcha można będzie normalnie ściągnąć - co z DLC? dunno...

Może dadzą do pisma z sidi :P
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 12-04-2009, 10:56
Post #5




Fmud Fan
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 214
Nr użytkownika: 1 368
Dołączył: 28-04-2004

Pytanie mam - zajebiscie, ale to zajebiście ważne ;)

Jaki jest w tej chwili najnowszy, dostępny patch do polskiej wersji F3? Skąd można go pobrać? Czy ktoś dysponuje jakimś no-DVD crack i mógłby mnie poratować?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 22-04-2009, 23:52
Post #6




Fmud Fan
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 214
Nr użytkownika: 1 368
Dołączył: 28-04-2004

Podnoszę, bo zależy mi na odpowiedzi :bag:
Nie dawajcie mi bana ;)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 23-04-2009, 00:11
Post #7




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 585
Nr użytkownika: 7 827
Dołączył: 03-08-2008

Google:

http://www.download.cenega.pl/download_system/?ID=1319 tutaj jest jeden...

http://www.idg.pl/ftp/gry_8594/Fallout.3.P....1.0.35.PL.html a tutaj drugi.

Co do cracka;/ google nie jest lepszym miejscem do szukania tego typu "itemów" ?

Ten post był edytowany przez Morbid: 23-04-2009, 00:11
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 25-04-2009, 14:25
Post #8




Fmud Fan
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 214
Nr użytkownika: 1 368
Dołączył: 28-04-2004

Własnie nie bardzo... nie moge znaleść... tzn, jak już mam, to zawiera tyle syfu, że strach uzywać... może ma ktoś jakiś sprawdzony, działający...?

Ps. Dzieki za drugi link
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 25-04-2009, 19:53
Post #9




Demon Spawn
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 6
Nr użytkownika: 849
Dołączył: 01-09-2003

Witam,

Mam problem z kompatybilnoscia nowego patcha 1.1, ze starym savem. Otoz przed spatchowaniem wszyystko jest ok. Po spatchowaniu save sie wczytuje, ale wszystkie statystyki, perki, misje sa zresetowane.
Na falloutwiki znalazlem, ze jest to jeden z bugow niezaadresowanych.
Mial ktos podobny problem? Ewentualnie znalazl rozwiazanie?
Mam brytyjski oryginal, a patch potrzebny mi jest zeby sciagnac DLC (wiem. ze dupne, ale jak sa to czemu nie).

pozdrawiam
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 19-11-2019, 15:13