eden walks away slowly
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
eden walks away slowly
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Odchodzę z załogi Radiated. Jest to spowodowane zarówno niezrozumiałš dla mnie niemożnociš ukazania się zina (w przyczyny wnikać nie zamierzam, winnych tym bardziej nawet jak bym znał, wskazywać nie chcę;)) jak również coraz częstszym brakiem czasu.
Pewnie zawsze znajdę chwilę aby zajrzeć tu do Was na forum i pobuszować, ale obecnie przy społecznoci falloutowej trzymajš mnie obietnica dana Kaczorowi (layout do jego strony Vault Dweller Homepage) oraz Saladynowi (minipowieci postnuklearnej Zbawiciel cišg dalszy). Życzę zarówno czytelnikom jak i redaktorom (i redaktorce;)) żeby stan pišczki Radiated trwał jak najkrócej. Co tam jeszcze... Choinki z megatonowymi bombkami? idcie powoli (ale żeby zin szedł szybko;):cool: ----eden |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Coz moge powiedziec: krzyz na droge Eden.
Decyzja Twa mnie nie dziwi, sam odchodze z Radiated juz rok, ale jakos zawsze mnie cos zatrzymuje :/ Tym co czekaja na R#7 oglaszam: Materjaly poslalem do zlozenia... na gwiazdke powinniscie miec "prezent" - choc to nie do konca ode mnie zalezy teraz. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
pa pa
(tu sie wraca) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Wlasciwie to juz sie stalo - Radiated przestal istniec
Prawda straszna, ale prawdziwa - jesli ktos odpowiedni zajmie stolek red. nacz. to moge jeszcze cos dla zina zrobic, ale jak widze nikt sie do tego nie pali (znudzenie, brak czasu, problemy w zyciu...), czemu sie nie dziwie. Tak, wydajemy lada dzien nowy numer, ale to juz koniec... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
a czy ja nie mowilem ze jestem skory przejac to... radiatowe cudo?
7 sie juz ni pokazala .. tak jak mowilem ... hyh .. nienawidze miec racji... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ale po co przejmować, skoro jest Doc-O-Rama? Lepiej wydać co pod innym szyldem (stary się le kojarzy nieco) i po prostu "kontynuować te lepsze tradycje" zinowe. Co wy na to, panowie?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
oto mi chodzilo .. przejac radiated zrobic w z niego docorame .. ktora sie powoli rozrasta nie tylko na ... heh .. co ja bede duzo mowic :)
bedzie dobrze :) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
mi sie z kolei ten nowy tytul troche zle kojarzy...
no cóz Doc musisz urosnac jakos w moich oczach :D |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
no cóz Doc musisz urosnac jakos w moich oczach
no cóż .. Doc nie ma zamiaru rosnac w twoich oczach ... zaproponowalem swoja pomoc .. nie? .. wasza wola... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
wiedzialem, ze cos takiego powiesz, ale jesli uda Ci sie zebrac ekipe i wznowic dzialalnosc zina, to nie bede przeszkadzac, protestowac, ludzi zniechecac, a nawet chetnie i dopomoge, gdyz wówczas wlasnie mi zaimponujesz :bs:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
dostane, to bede biegac ... nie lubie na zapas :) a wiem kogo zagonie i kto mi z (nie?)checia pomoze... starcza 2-3 osoby .. ktore beda w stanie poswiecic mi .. zinowi wlasciwie 2-3 godziny w tygodniu .. sam zlepie, zrobie graf, wrzuce na serva i bede mial..
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
OK, czekam z niecierpliwoscia
moze wreszcie cos ruszy... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ja mysle ze lepiej bylo by zostac przy radiated. w moich oczach TO nowe cos bedzie jakies takie gorsze. pio za tym jeszcze z docem nie pilem a tak do tej pory pilem z 6 osobami z redakcji. nie wiem o co mi dokladnie chodzi ale jakies takies dziwne wrarzenie mam. wole by radiated zosral radiated a nie jakies DocCo.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja powiem co ja mysle:
- Lepiej niech Radiated bedzie a'la Doc, niz a'la Death.... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Radiated przejete przez Doc`a to [jak dobrze zrozumialem], nowa grafa, nowa redakcja, nowa strona... czyli nowy zin.Wiec po co przejmowac Radiated jak ma byc ona przerobiony na cos zupelnie innego i neizwiazanego z tym czym bylo wczesniej.
Nie mam natchnienia teraz o tym gadac... be back in a day or two... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
grafa napewno bedzie nowa bo stara byla zdziebo nieczytelna : co zarzucano zinowi masowo ... (grafa by byla tak jak ma obecna docorama... urla kiedys juz podawalem... - czyli ala gazetka ... a radiated byl by dalej radiatem ... tylko ..... w docoramie ;) )
redakcja : nie wiem czy bedzie nowa... mysle ze dosc spora czesc starej zalogi by robila dalej... zreszta to by trzeba przedyskutowac |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ups! To ja cofam pytanie, które zadałem w innym wštku :) Sorki...
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 14-12-2019, 11:40 |