Strona..., czyli kto ma i czy się zgodzi.
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Strona..., czyli kto ma i czy się zgodzi.
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Przed chwilą naszedł mnie pomysł, jako że strona Radiatet znikneła w niewyjaśnionych okolicznościach mam propozycje, można ją upchnąć na schronie zrobić jakiś alias an adres i tyle. Żeby tylko działała. Szkoda zeby strona Radiatet znikneła z netu na stałe.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Szczerze mowiac myslalem zeby reaktywowac strone, co by archiwum mialo jakby swoje miejsce... ale orginalnego projektu Lecha to juz sie chyba nigdzie nie dostanie. Trzeba by cos innego wykombinowac
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Może naraize upchniemy gdzieś archiwum, potem zastanowimy sie co dalej. Masz to gdzie upchnać ( o ile masz pliki) czy ja mam coś kombinować?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
pliki mam... od was :D
Niestety nie mam zadnego dobrego serwera aby gdzies zrobic strone radiated. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ech... chodzi mi o liki ze stroną ;]
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ooo chammer pomysł nie zgorszy :) jestem całym swym słowiańskim sercem za :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hammer, jak nie potrzebujesz bazy danych to u mnie na serwerze jest sporo miejsca. Jak potrzebujesz BD, to cos sie wymysli, w sumie mam zalozone 3 bazy z 3 mozliwych, ale moge w jednej cos upchnac.
pozdr. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja moge to upchnąć na schronie o ile ludzie z Radiaterd się zgodzą i udostępnią mi pliki strony do wgrania. Zasadniczo dałbym chyba rade załatwić na do nawet jakąś subdomene... tylko trzeba sięz tym zorganizować. Jak będe w Sieradzu, mam to w planie i dam rade spotkać sie z Kazem przy okazji to pogadamy.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
no wlasnie hammer jak juz bedziesz w koncu w sieradzu to daj znac to sie spotkamy obgadamy sprawe :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Grig mnie molestuje żebym przyjechał jak będzie, wstępnie termin jest na koniec sierpnia.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
gdzies na cd mam stara stronke z zdieciami monick mam tesh nowa wersje stronki tesh na cd ale musze poszuka kaz wyślij mi PM'a z swoim adresem bo ostatnio czesto jestem w sieradzu.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Poszedl PM daj znac czy go dostales. Hammer , nie wiem czy zauwazyles, ale mamy koniec sierpnia ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
kurde wiem nie mam czasu an zagladanie na shamo pchłania mnie obeznie Wasteland press. =] i chlanie oczywiscie =] i kobieta(a właściwie kobiety =])
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 10-12-2019, 10:44 |