Spis filmow/ksiazek/opowiadan nawiazujacych do Fallouta
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Spis filmow/ksiazek/opowiadan nawiazujacych do Fallouta
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Wlasnie dodalem ten spis na strone (przypomne adres: http://fallout.host.sk).
Prosilbym jednoczesnie, abyscie na lamach tego watku przedstawiali poprawki lub propozycje do nowych wpisow do spisu, tak aby byl on caly czas aktualny. Jesli macie takze swoje opowiadania nawiazujšce do klimatow Fallouta, to zachecam do przesylania ich do mnie (kaczor02@interia.pl), a ja bardzo chetnie umieszcze je na strone (po wczesniejszej analizie). |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Zapomnialem dodac, ze autorem spisu jest Saladyn aka Shub Niggurath.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
chyba sišde jutro do fantastyk i wypisze wszystkie fallouciarsko ujete opowiadania .... bo z tego co widze w tym spisie nie ma nawet 10% tego co przeczytalem (a przeczytalem z tych tam wymienionych prawie wszystko : pomijam fanarty bo to inne kredki juz)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Chetnie uzupelnie braki w spisie :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jak dla mnie fanfikow nie warto wypisywac... ale w spisie ksiazek i filmow nie ma nawet wiekszosci tego, co zostalo wymienione na forum. Bede musial siasc i zrobic wlasny spis na SAD :).
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A ja bede musial uzupelnic juz istniejacy (albo zagonie Saladyna - to w koncu jego spis :))
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
a ja utone w fantastykach i zbiorach opowiadan ... przez godzine przejzalem jeden rocznik fantastyk (do polowy) po czym doszedlem do wniosku ze musze przeczytac je wszystkie jeszcze raz .. bo nie łšcze tytułu z trescia ...... ech :( ... bedzie tego troche .. a mam fantastyki od 1980-2000 :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Niezle :)
Zwazywszy na to, ze pierwszy numer Fantastyki wyszedl w 1982 :). |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 13-12-2019, 02:55 |