Wasteland
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wasteland
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Czy sądzicie, ze w 3 edycji Fallout PnP nadal powinny byc miasta, bronie i organizacje z Wasteland, czy jedynie te z Falloutow? Chris Avellone stwierdzil ostatnio, ze mimo licznych nawiazan, Wasteland nie nalezy do kanonu Fallouta. W pierwszych dwoch edycjach Fallout PnP lokacje z WL zostaly jednak dopasowane do swiata Fallouta, choc wciaz istnieja pewne rozbieznosci miedzy swiatem Fallouta i Wasteland...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
znaczy tem tego - nie to ze tam calosc tylko i wylacznie Wasteland ale w duzej mierze sie powinno opierac - jak wiadomo pierwowor jest de best. ale to ne wyklucza pewnych dodatkow czy tam ulepszen
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Pewne nawišzania mogš być. Bronie również ok. Ale czy warto przenosić całe miasta i organizacje? IMHO nie warto. Co prawda nie grałem w Wasteland, więc nie wypada mi się wypowiadać, ale uważam, że Fall bazuje już w wystarczajšcej mierze na WL. Jak sam napisałe częć miast i organizacji dostosowano do wiata Falla, więc po co je kopiować? Po co dwa, IMO bardzo podobne miasta- New Reno i Las Vegas umieszczać w jednym wiecie? Może to kwestia mojej nieznajomoci WL, ale uważam, że nie ma między nimi prawie żadnej różnicy (moja wiedza na temat LV pochodzi z podręcznika do F PnP, więc jest znikoma). Można za to przenieć te element WL, które stanowiš co niespotykanego dotšd w Fallu. Zresztš kwestia wprowadzania motywów z innych gier zależy od MG (patrz pomysł na spotkanie Gordona z HL). Tak jak powiedzial Chris, to mimo wszystko różne gry.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jak dla mnie powinny byc tylko te z Falla.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Trzy lata nad tym myślałeś? |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jesli tak Cie to interesuje to:
NIE ;) Ten post był edytowany przez Zocik: 28-03-2005, 13:11 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Temat dawno nieaktualny i archaiczny, zamykam:)
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 15-12-2019, 13:35 |