TŁumaczenie Fb0 Gotowe
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
TŁumaczenie Fb0 Gotowe
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hammer ale przez te wywroty ile sie kasy na odszkodowaaniach dorobiłem :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ale jakim kosztem.... ja wole być ładny i w miare zamożny niż nie mieć twarzy, ale za to mieć forse ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
zacytuje to co kiedy powiedział simmons "możesz mieć małego a jak będziesz miał qpe forsy to i tak będziesz miał u siebie najlepsze laski" czyli kasa daje wszystko. i żeby nie było NIE MAM MAŁEGO
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jak ni masz małego to co ty masz w spodniach? :bs:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ta, Ace - udowodnij ;-)))))))
BTW, ja tez na odszkodowaniach niezla kase zrobilem... nawet raz 800zl za peknieta kosc przed nadgarstkiem dostalem ;-))) Wczensiej 200 za pekniety palec, 300zl za skrecona noge w kolanie (wynik mojej jazdy na nartach ;-))) i niedlugo dostane jeszcze troche kasy za skrecona noge w kostce.... poza tym, zawsze moge liczyc na troche wiecej, bo lekarz, ktory opisuje obrazenia to moja ciotka, a koles, ktory wszystkioe dokumenty weryfikuje tez jest znajomym rodzinki ;-)))))) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Taka prywata jak powyzej i machlojstwa wolaja o pomste do nieba!!! czyli do mojego portfela!!! ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Kat_ja > hmmmm... czyli o ile dobrze rozumiem, to jak my bedziemy tak dalej robic, to ty nam bedziesz za to placic?? :lol: :lol: :lol:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hammer może nie mam 3 nogi jak ty, ale na pewno ma tam co sensowbych rozmiarów :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]() |
Nie Sajdon :D Jesli mi nie zaplacisz, to wszystkim opowiem o... "ja tez na odszkodowaniach niezla kase zrobilem (...) lekarz, ktory opisuje obrazenia to moja ciotka, a koles, ktory wszystkioe dokumenty weryfikuje tez jest znajomym rodzinki " Za milczenie sie placi :D Nie wiesz, ze milczenie jest zlotem? ;) |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ace, mo chodzi ło o to że mały to synonim słowa penis, a ty powiedziałe że nie masz "małego" :bs:
Kat > Kat to to jeszcze nic, jakie odchodzš przekręty w biznesie ;) ALe tego niestety wam opowiedzieć nie mogę..... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hammer może u was w schronie mały jest synonimem toola ;) ale u nas w pławach sš inne synonimy więc nie zajażyłem o co ci chodzi ;-P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Widzisz... jeszcze ci dużo brakuje do dorównania mi intelektem... i nie tylko ;-]
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hammer > cicho siedz! Pulawy ruless! ;-))
Kat_ja > eeee.... o to ci chodzilo? Hmmmmm..... a zacznijmy od tego, ze nie mam kasy ;-))))) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hammer to ty mieszkasz w jakie diurze gdie sš jakie gówniane niezrozumiał dla ludzi pochodzšcych z cywilizacji frazeologizmy ;)
sajdon poraz pierwszy sie z tobš zgodze :) puławy rulez ! |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
E, moja wie jest w miare duża... zważywszy że mamy w gminie ze 30 km prostej drogi krajowej A8 ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hammer co to jest 30 km autostardy. my w puławach mamy takiego sajdona ! to jest dopiero ewenement na sklae wiatowš :bs:
i tak btw. kto popełnił ten błšd i dał hammerowi moderke ????????? |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
No wlasnie, kto ci dal Hammer moderke????
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
:) moderke? Jak to kto? Admin :bs:
Sajdon, co się niepodoba? :twist: A dało by się załatwić żeby i Sajdonowi moderke zdjeli, ale wiństwa mu nie chciałem robić :bs: ale może kiedy ;) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
taaaaa zdjšć sajdonowi idać mnie :twist:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||