KONKURS - Logo "Watahy", dla ambitnych ;]
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
KONKURS - Logo "Watahy", dla ambitnych ;]
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Heh zrobić się da ten napis, ale jak to będzie wyglądać to już zupełnie inna sprawa.
Bardziej mnie interesuje opinia o tym jak to wygląda. A jak brakuje napisu na okręgu to zawsze ktoś może go dodać jak ma możliwość (np. Grigorij), ja się nie obraże ^_^ . Jak ktoś chce coś zmieniać lub wykorzystać w swoim logo to proszę bardzo. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
pierwsze logo ma to "cos" w sobie, mi osobiscie sie podoba :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
to co powiecie panowie na cos takiego ?!?!
<obraz zapastowany przez uzytkownika> to mi sie tak na szybko urodzilo :] jakby co moge to zrobic w corelu [lepiej w druku wychodzi :) ] Prosze bardzo Widget ... odwrocony specjalnie dla ciebie ... tyle ze sie z tobą nie zgodzę ... lepiej wyglada orginal :P <obraz zapastowany przez uzytkownika> Ten post był edytowany przez BooN: 27-05-2008, 12:27 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
mysle ze lepiej by wygladlo po obdwroceniu kolorow ;]
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Logo BooNa mi sie podoba - w oryginale, pierwsze logo Sharkhena tez jest w porzadku - potrzebuje jedynie drobnej obrobki.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Co do loga Boona to osobiście bym proponował tak obrócić ten napis, żeby "Wataha" była na samej górze koła ^_^
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
tez o tmy myslalem smoq i to w sumie zaden problem ... ale tak jakos mi osiowo to pasuje :]
<obrazy zapastowane przez uzytkownika> kolejne dwa co mi sie uroily ... bazowane w sumie na tym samym wilku :] ten po prawej wydaje mi sie jakis taki duuzo lepszy ... pewnie wlasnie przez obrocenie napisu :] edit: narazie lece ... nmoze jeszcze cos mi sie w nocy uroi :] to pewnie zrobie i rano bedzie widoczne ... czekam na opinie co do tych dwoch malenstw panowie :] Ten post był edytowany przez BooN: 27-05-2008, 12:28 |
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
jak narazie pierwsze logo po poprawce jest chyba najlepsze :canadian:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
A może tak poszerzyć minimalnie ten czarny pasek na obwodzie, dać większe litery, pisane niekursywą.. i jednak chyba te łby wilcze na drugim planie większymi zrobić??
Widzę potencjał :D |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
(IMG:http://shamonews.w.interia.pl/logo_mod.gif)
hmm - czcionke troche powiekszylem, lby tez - ale napis jest bez kursywy - bo nie bardzo pasuje ;] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To jak robimy naszywki? ;]
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Naszywki bylyby swietnym pomyslem - sam juz mam pomysl gdzie naszyc conajmniej dwie ;)
ale chyba to nie taka latwa sprawa zrobic naszywke? - po dostarczeniu projektu, troche to jednak trwa |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
kurde panowie zrobiliscie niezla konkurencje, jak tak dalej pojdzie to nie pojedziemy do lubawki bo z wolvem sie pozabijamy ustalajac werdykt :D zeby nie bylo wszystkie prace sa naprawde interesujace, ale jeszcze nie zaczelismy ich oceniac wiec keep up the good work :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Przypominam, że konkurs kończy się jutro o północy. Jest jeszcze okazja wykazać się swą twórczością. :)
Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w przeciągu tygodnia od jego zakończenia - przez tego z dowódców, którzy przeżyje. ;) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Uff... Wybór nie był łatwy, ale werdykt udało się ustalić bez <zbytniego> rozlewu krwi.
Wyróżnienie, członkostwo w SGR "Wataha", dyplom i uścisk kierownictwa <dwa ostatnie w Lubawce> otrzymuje... BooN! Congratulations! :) A zwycięzcą konkursu na Logo "Watahy" zostaje... <dźwięk werbli>... <przerwa na reklamę>... <dźwięk werbli>... Grigorij! Zostajesz honorowym członkiem <nie mylić z...> SGR "Wataha". Dyplom i uścisk dowództwa otrzymasz w Lubawce . Gratulacje! :) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A mnie się logo BooNa bardziej podobało... (chlip)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
mnie tez ;] ale skoro żury.. eee.. jury wybralo moje logo, to nie pozostaje mi nic innego jak tylko sie cieszyc :) dysplom zawisnie w mojej norze na honorowym miejscu w antyramce ^_^ dziekuje bardzo - moja radosc jednak przycmieana jest lekko przez fakt, ze kontro-propozycji w stosunku do mojego logo bylo tak niewiele.. tak czy inaczej, bardzo mi milo :) |
|||||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 16-12-2019, 16:51 |