Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

4 Strony « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> DARKFALL DEMO - GOTOWE!

post 18-07-2006, 17:18
Post #61




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 871
Nr użytkownika: 14
Dołączył: 03-11-2002

przeciez awaken trafia do katalogu FTBOS/awaken, a darkfall do FTBOS/darkfall

polonizacje nalezy zainstalowac DO KATALOGU MODA, a nie FTBOS - stad pewnie nie ma polskich plikow w katalogu darkfall bo sa w FTBOS
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 21-07-2006, 14:56
Post #62




Scourge of the Wastes
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 51
Nr użytkownika: 1 540
Dołączył: 08-07-2004

Bezpośrednio do katalogu z modem? Bo jeśli tylko do niego a nie do jakiegoś podkatalogu to właśnie tak robię i mam po ENG. :blink:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 14-10-2006, 14:59
Post #63




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 3
Nr użytkownika: 3 772
Dołączył: 11-10-2006

W moim przypadku zmiana na PL tez nie dziala, a robie tak jak trzeba :). Ale demo i tak juz przeszedlem :P.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 19-11-2006, 01:00
Post #64




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 28
Nr użytkownika: 2 556
Dołączył: 09-09-2005

Witam rozwiązanie problemu ze spolszczeniem jest bardzo proste...
Spolszczenie należy wypakować do C:\Program Files\14 Degrees East\Fallout Tactics\darkfall\locale i wszystko powinno działać. W razie pytań piszcie. :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 21-03-2008, 21:25
Post #65




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 8
Nr użytkownika: 4 111
Dołączył: 03-02-2007

Wrzuci ktos na rapid albo cos innego instalke dema darkfall bo mnie juz nosi jak kolejny raz sciagam z NMA i zrywa w polowie a leci 10 kb/s , serwer jakis z dup...y maja.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-05-2008, 13:37
Post #66




Schronowy Inżynier
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 2 626
Nr użytkownika: 1 923
Dołączył: 01-02-2005

Alternatywnym miejscem, z którego można pobrać demo Darkfalla stał się schronowy chomik.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-05-2008, 19:00
Post #67




Włóczęga
Group Icon
Grupa: OUTPOST
Postów: 504
Nr użytkownika: 1 779
Dołączył: 01-12-2004

*snip*
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-05-2008, 22:20
Post #68




Schronowy Inżynier
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 2 626
Nr użytkownika: 1 923
Dołączył: 01-02-2005

No nie przekona - ale 2 zyble za możliwość pobrania paru giga nie jest aż taką fest kasiorą :D Zresztą i na NMA nie ma darmowego pobierania - tylko trza oczekiwać aż się reklamy nawyświetlają. A jak ktoś tu napisał - nie zawsze tamta pobieralnia bryka na 100%.

A wy chyba nie będziecie bulić za transfer pobierania przez ludzi, na tym Mod DB - no nie? ;)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 29-05-2008, 21:58
Post #69




Włóczęga
Group Icon
Grupa: OUTPOST
Postów: 504
Nr użytkownika: 1 779
Dołączył: 01-12-2004

*snip*
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 31-05-2008, 11:16
Post #70




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 314
Nr użytkownika: 4 080
Dołączył: 27-01-2007

Z Chomika ściągałem ostatnio Awakena, bo mi gdzieś instalkę wcięło. Tak, zapłaciłem 2 PLN. I wiecie co? Naprawdę warto, bo za tą mizerną w końcu cenę mamy 1 GB takiego transferu, jaki tylko potrafi uciągnąć nasze łącze. Na łączu 1 Mb transfer w zasadzie nie schodził poniżej 120 kb/s, czyli ssało z pełną prędkością.
Zamiast czekać na upragnione zera i jedynki ściągane z innego serwera, można mieć za cenę gałki lodów gwarantowaną jakość i prędkość downloadu.
W tym przypadku po prostu nie warto sępić. Mam nadzieję, że wszelki ewentualny stuff faloutowy w przyszłości będzie do pobrania także z chomika.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 31-05-2008, 11:32
Post #71




Schronowy Inżynier
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 2 626
Nr użytkownika: 1 923
Dołączył: 01-02-2005

:offtop:
Mnie się wydawało, że zakupiony transfer wybywa już po tygodniu - nawet jeśli się nic nie pobrało. Ale mija już n-ty tydzień, na moim (czyli schronowym ;) ) chomikowym koncie nadal on jest.

Serwis ma też ten plus, że jest to polski serwis a nie "jakieś coś na bahamach" no i nie trzeba do dowloadu/uploadu obligatoryjnie pobierać jakiś kombajnów, które niewiadomo co robią w systemie.

A że admini chomika sami na wałsnej skórze przkonali się, że nie ma nic za darmo - i że tą nauką dzielą się z nami - to no cóż - bywa :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

4 Strony « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 14-12-2019, 10:52