Problem z uruchomieniem, Nie moge uruchomić Awaken'a
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Problem z uruchomieniem, Nie moge uruchomić Awaken'a
![]() ![]()
|
||||||||||
![]() |
Po zainstalowaniu BOS PL (3CD czyli full install, oczywiście legal vers.) klikam na ikonke Awakena i wywala mi taki tekst: "nie znaleziono punktu wejscia procedury _AIL_auto_update_3D_position@8 w bibliotece mss32.dll" Może ktoś wie o co chodzi lub napisze jak krok po kroku poprawnie zainstalować tego moda, bo jak widać dla mnie chyba jest to zatrudne ;-) R@VEN
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
podpinam sie pod topic, po zainstalowaniu v1.4 ten sam blad.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
FAQ
P0: Jak odpalam moda to mi wyświetla "Nie znaleziono punktu wejścia procedury AIL auto update 3d position@8 w bibliotece mss32.dll", co mam zrobić? O0: Przed instalacją i uruchomieniem moda należy "załatać" (spatchować) FT do wersji 1.27. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
witam! Kupiłem ostatnio sage fallout w supermarkecie, no i o kolei- instaluję tactica, następnie awakena (jest na płycie w dodatkach), po instalacji odpalam awakena i wyskakują mi okienka, najpierw to:
http://night77.fm.interia.pl/f1.GIF klikam ok, pojawia sie: http://night77.fm.interia.pl/f2.GIF udaje mi sie to obejść kopiując pliki z folderu awaken w katalogu FT do folderu core, jednak na kij mi się cała ta operacja przyda bo postacie na mapach są niewidoczne, widać je na mapce w rogu ekranu ale na lokacji są niewidoczne (oprócz dwóch postaci: tego ważnego gościa na dole i tego ważnego przy wyjściu z bunkra na górze). Wersja FT to 1.27. Wie ktoś jak to naprawić? |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Mam taki sam problem!
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
*snip*
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
A nieda się jakoś temu zaradzić bez sciagania jeszcze raz moda?
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 06-12-2019, 21:00 |