W oparach absurdu
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GO¦CIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
W oparach absurdu
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Witam wszystkich w topicu poświeconemu absurdowi w każdej jego KONSTRUKTYWNEJ formie. Będziecie tu mogli zaprezentować wszelkie, bardziej lub mniej chore wytwory waszej wyobraźni. Pokażemy tu najdziwniejsze urządzenia i specyficzne sposoby ich wykorzystania, szalone sytuacje i skrzywione poczucie humoru (Montypythonowcy mile widziani). Zasada jest jedna: NIE MA ZASAD. Ci, którzy mieli okazję obserwować wyczyny T.G., M.G., B.H., K.J. i mojej skromnej osoby w topicu poświęconym prezydentowi w dziale Fallout1&Fallout2 wiedzą o co chodzi. Zachęcam zresztą wyżej wymienionych do aktywnego udziału :) Gwoli ścisłości moje bamboszki zostały zaopatrzone ostatnio w adamantowe kagańce (tylko to mogło je utrzymać) i nie stanowią już zagrożenia. Wiekszym problemem może być mój różowy szalik z pomponikami, który ostatnio zaopatrzył się w napędzaną wiosłami hulajnogę z celownikiem optycznym i szaleje po terenie.
Tak czy inaczej: Moi drodzy - SZPITAL PSYCHIATRYCZNY IM. SIEROTKI MARYSI UWAŻAM ZA PONOWNIE OTWARTY!!! Doktorze Bio, siostro Kat_Jo czyńcie honory! A kaftanik chcę czarny! |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 09-12-2019, 05:38 |