Obudzta się ludziska! Awaken JUZ YEZD!!!
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Obudzta się ludziska! Awaken JUZ YEZD!!!
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nie zapomnial, ale tylko tyle znalazl. Podpowiedzcie cos, co wynika z taktiksa i nie jest do skojarzenia.
Ja mam Ft 1.4gb z awaken i awaken II, ale okrojone z gownianego syfu aka FT (kampanie/misje/muza/filmy). |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
jak przejde 4-ty raz kampanie to chyba tez zrobie cos takiego...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
=[ http://www.mercenaries.jar.pl/files/Setup_Awaken.exe ]=
nowy mirror do Awakena :) lepiej puzno niz wcale :) ale prosze najpierw sprawdzic czy dziala ...mirror skombinowal MERC_Vei :) dowidzenia wam paput . ps. Dargh jezeli uznasz go za dobry i wogule to daj go na strone Awaken |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hmm a wczoraj ten mirror nie dziala :P no ale juz dziala, wiec WIELKIE DZIEKI DLA MERC_VEIOVIS! :) mozliwe ze niedlugo bedzie tez trzeci (a raczej drugi bo pierwszy nie dziala)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
uwaga 1szy mirror nie dziala a na drugim jest uszkodzony plik, czyli w tym momencie awaken jest total offline, mam nadzieje ze niedlugo bedzieci mogli go znowu sciagnac
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
sorki za słownictwo ale
JA WAM CHYBA WYJEBIĘ!!! wreszcie znalazłem czas i sposobnoć by zaczšć go cišgać, mam już 80% i wy wyjeżdżacie z czym takim... litoci panowie.... przez to mogę sobie niezagrać w Awakena przez następne 2 tyg. o ile nie dłużej....jeżeli nie naprawicie tego błędu.... zaczšłem się WKURWIAĆ!!! jeszcze raz sorki za słownictwo... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nie da się ukryć, że sš problemy z hostingiem, jednakże nie powiniene miac o to pretensji do nas. W końcu powišcilimy swój czas i chęci dla stworzenia Awaken, czy mamy ponadto wykupywać płatne miejsca na servach, aby fani falla mogi sobie go zcišgnšć?
Czyli używajšc twojego słownictwa: MOŻE BYŁBY TAK MIŁY I DOJEBAŁ NAM JAKIEGO SERVA MIN 200 MB ? |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
sorki za poprzedniš wiadomoc ale poniosło mnie troszkę...
powracam do pomysłu z Kazš - gdyby choć pięć osób posiadajšcych stałe łšcze udostępniło moda szło by to szybciej (download) i mogłoby być prawie 24h/dobę dostępne. poza tym bardziej by się rozpowszechnił - jak któ ma szybkie łšcze i nie wie co cišgnšć, może natrafiłby na Awakena i tym samym, udostępniajšc go cišgnęło by się to w kółko... mam dostęp do serwera i mógłbym wam pomóc ale jest jeden problem NIE MAM SKĽD CIĽGNĽĆ TEGO MODA!!! bo jak zaczšłem to wyszło to co wyszło - patrz poprzedniš wiadomoć. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Z Kazaa pomysl naprawde nie jest zly. Ostatnio na jednym z forum Kazaa jeden gociu udostepnil Ediego, a teraz to maja juz ten film setki osób. Poza tym jest to stosunkowo maly pliczek, w porownaniu z np dwuplytowym flilmem(1,4gb). Ja w kazdym razie mam awakena w shared folders;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
extrem napisz kiedy zostawisz kompa na noc - zassam awakena od ciebie i wtedy pomylę nad wstawieniem go na serwer
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
juz lepiej troche poczekaj az kmieciu wysle nowa wersje awakena na serwer (jest od razu spaczowany i ma jeszcze pare dodatkowych poprawek ktore niedlugo bedzie mozna pobrac tez odzielnie)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Kompa to ja mam wlaczonego zawsze, tylko ze ja mam modemik i jedna osoba ode mnie nie zassie wiecej niz 2kb/s, a jak jeszcze kto sie podczepi to moze wyjsc kicha, najlepiej jak ktos ma neostrade albo sdi...to mozna ciagnac od jednego klienta. Lepiej juz rzeczywicie poczekaj na jakiegos sprawnego mirrowa.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Jak nic mi sie nie zwali, to przed wyjsciem ze szkoły bedzie nowy mirror :D.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
na wszelki wypadek wrzucilem ałejkena i pacza na kaze :bs:
transfer ~ 10 kb/s |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
http://egry.info/index.php?dzial=download&nr=1892 - Zapraszam tutaj :). Ja cišgne po 200-300kilo rano i wieczorem, w dzien mamy zapchany serwer i idzie po 70-80kilo. Jak kto nadaje z modemu, jest mozliwosc nagrania płyty... ;P.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja moge na E-mule Wrzucic jak ktos sie tym programem bawi :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Awaken 1.3 PL FULL
a dla tych ktorzy juz sciagaja starsza wersje instalki i nie chca przerywac jest patch do 1.211* Poprawki: - Nowe Chicago - questy z fanatykami, Wilma może już uprawiać hazard - Płonšce Miasto - poprawka txt, quest z Luccio - SRE - poprawka w Polish Wasted - poprawione ent: gold_locket, locket, mołotow, skryba bractwa z Miasta handlu - poprawione opisy: sawed off shotgun, auto shotgun, spolszczona reszta interfejsu - ryjki dla: Dargha, postaci z tutoriala - Baza Wosjkowa - ładniejsze pola siłowe (zrobione przez Ed The Monkey - wskazane włšczenie antialiasingu) - cena amunicji 12ga i 5mm - poprawiony prefaby * - tak naprawde spaczowany stary awaken do 1.211 i zainstalowany czysty 1.3 niczym sie nie roznia, wiec sie nie martwcie tymi numerami za bardzo ps. tez to udostpnie na kazie ale nie mam jej caly czas wlaczony, a i wrzucie najlepiej do pliku jakis opis zeby bylo wiadomo co to jest (najlepiej z adresem do homesajta :rolleyes: ) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
do kazy też moge dać ale nie wiem jak będzie z cišgnięciem odemnie bo mam do przepchania 700 mb film i od wczoraj mam już 13 mb ! ;-PP
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
W rodę wrzuce nowš wersje do siebie ;). Poki co jest stara, jakby ktos sciagał to moze mi powiedziec jak mu idzie?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
tak sobie mysle ze przydaloby sie troszke wiecej miast w tym modzie (ze 2 jeszcze), pare osad w tym 1 rybacka :bs:, jakas sekta, gniazdo detklawow, forteca bandytow (takie zadanie po pokonaniu obozu bandytow).
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 08-12-2019, 14:12 |