Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

3 Strony < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topic

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Fallout 2 Restoriation Project

post 12-01-2008, 13:40
Post #21




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 3
Nr użytkownika: 5 903
Dołączył: 11-01-2008

wielkie dzieki za info :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 12-01-2008, 15:12
Post #22




Street Samurai
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 388
Nr użytkownika: 870
Dołączył: 08-09-2003

Jakieś wrażenia z gry?

Jak ktoś by mógł rzucić spoilerem o queście z siostrą Sulika (nie chce mi się grzebać w msg ;p ), byłbym dźwięczny.

Ten post był edytowany przez mattness pl: 12-01-2008, 15:13
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 12-01-2008, 15:53
Post #23




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 22
Nr użytkownika: 2 931
Dołączył: 29-12-2005

Informacja mod działa także w polskiej wersji językowej. Sam sprawdziłem niewiele jeszcze zrobiłem doszedłem do Abbey a w innych lokacjach wszystko jest tak jak powinno być. Jedyne co to niektóre teksty są po angielsku a inne po polsku.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 14-01-2008, 00:05
Post #24




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 3
Nr użytkownika: 5 903
Dołączył: 11-01-2008

dziekuje za pomoc :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 14-01-2008, 16:39
Post #25




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 34
Nr użytkownika: 3 259
Dołączył: 18-04-2006

mattness pl --> ja siostrę Sulika odnalazłem tak : poszedłem do Mentzera w DEN spytałem sie czy ma ma jeszcze jakieś inne placówki oprócz tej , on powiedział że ma jeszcze jedna gdzie niewolnicy są przetrzymywani tymczasowo , lokacja pojawiła sie na mapie świata w pobliżu wioski Sulika - dalej nie mówię bo nie chce psuć zabawy dodam tylko że siostrę można uwolnić na 3 sposoby.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 19-01-2008, 14:48
Post #26




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 331
Nr użytkownika: 2 409
Dołączył: 20-07-2005

Chyba coś z Mirią jest spieprzone.
Łynkąłem 2x Mentats, pogadałem z nią, rozmowie ekran zciemniał, spowrotem słychać muzykę i dupa.
Poszedłem do Davina w wszystko było w porządku.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 21-01-2008, 11:09
Post #27




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 3
Nr użytkownika: 5 923
Dołączył: 13-01-2008

Jest już od jakiegoś czasu nowsza wersja :)

"Version 1.0 is no longer supported since version 1.1 has been released. Please go to this thread for the latest version: 1.1 "

http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=40443
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 26-01-2008, 01:13
Post #28




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 3
Nr użytkownika: 5 669
Dołączył: 21-12-2007

Bardzo chętnie podejmę się próby przetłumaczenia CAŁOŚCI. Pod warunkiem, że ktoś "łaskawy" wyciągnie cały tekst z gry a następnie wprowadzi przetłumaczony. Mówię całkiem serio wiec czekam na dalszy rozwój sprawy. Pozdrawiam.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 26-01-2008, 02:43
Post #29




Schronowy Inżynier
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 2 626
Nr użytkownika: 1 923
Dołączył: 01-02-2005

W sprawie tłumaczenia tego dodatku >>> SZCZEGÓŁY W TYM TEMACIE.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2008, 14:20
Post #30




Street Samurai
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 388
Nr użytkownika: 870
Dołączył: 08-09-2003

Geradus - thx.

Są jakies nowe talkin heads?
No i jak oceniacie fabułę / dialogi?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 13-02-2008, 19:04
Post #31




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 3
Nr użytkownika: 5 923
Dołączył: 13-01-2008

QUOTE(mattness pl @ 05-02-2008, 13:35)
Geradus - thx.

Są jakies nowe talkin heads?
No i jak oceniacie fabułę / dialogi?
*



Tak, po przyłączeniu Cassid'iego mym oczom ukazała się jego facjata (łysa pała), która niestety nic nie mówiła, tylko przewracała oczami.Ogólnie głupio dosyć wygląda.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-07-2008, 15:43
Post #32




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 101
Nr użytkownika: 3 195
Dołączył: 27-03-2006

Powiem tak, przez 2h gry w Fallout 2 z tym "wielkim" modem jedyną nowością być zip gun u lennego, i tyle.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-09-2009, 00:04
Post #33




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 2
Nr użytkownika: 10 562
Dołączył: 13-09-2009

Witam. przeczytalem o nowym modzie (Restoration) i postanowiłem odkurzyć wysłużoną płytkę Fallouta ktora ogrzewała nie jedną noc. Tak wiec instalacja, sciagniecie moda (wersja 1.2) i zaczynam grać.. no i nie miła niespodzianka - zdaje się, że coś jest poważnie uszkodzone, ponieważ mało które ataki przynoszą obrażenia wrogom. Właściwie, to pojawia sie komunikat, ze przeciwnik oberwał, ale nie odniósł żadnych obrażeń. co jakiś czas pojawia sie krytyczne trafienie i ono czasem ratuje sytuacje. Jednak brak obrażeń w przypadku 80 % ataków ..np bronią która jest na 162% to chyba sporo za mało w przypadku walki z kretoszczurami mini. Czy zdarzyło się to już komuś i czy jest jakiś na to sposób?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-09-2009, 00:27
Post #34




SHM-1
Group Icon
Grupa: GWR-3
Postów: 474
Nr użytkownika: 1 878
Dołączył: 14-01-2005

Spróbuj w pliku ddraw.ini w tym fragmencie pogrzebać z wartościami 0 lub 1 w tej pogrubionej linijce (pogrubionymi):

CODE

;Choose the damage formula used to calculate combat damage
;0 - Fallout default
;1 - Glovz's Combat Overhaul Mod. (Requires an additional download; don't enable this without it)
;2 - Glovz's AP ammo tweak
[B]DamageFormula=0[/B]


Spróbuj zamienić DamageFormula=0 na DamageFormula=1 lub odwrotnie.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 16-09-2009, 00:37
Post #35




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 2
Nr użytkownika: 10 562
Dołączył: 13-09-2009

Nie ma to jak wypytać Pro :) . Dzięki Cubik! Działa jak trzeba
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 22-03-2010, 23:33
Post #36




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 32
Nr użytkownika: 8 613
Dołączył: 06-11-2008

Na dniach prawdopodobnie wyjdzie nowa wersja 1.3. Chciałbym zapytać czy ktoś tłumaczy to na polski, lub czy będzie tłumaczył?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 26-03-2010, 00:17
Post #37




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 35
Nr użytkownika: 2 130
Dołączył: 18-04-2005

QUOTE(Premislaus @ 23-03-2010, 00:33)
Na dniach prawdopodobnie wyjdzie nowa wersja 1.3. Chciałbym zapytać czy ktoś tłumaczy to na polski, lub czy będzie tłumaczył?
*



A skąd masz takie informacje;)? Kolejna wersja wychodzi i wychodzi i wyjść nie może. Nawet na NMA w wątku związanym z RP nie ma mowy o konkretnej dacie wydania. Sam Killap pisze, że prace jeszcze trwają. No i jeszcze sama kwestia nazwy ... przecież nie będzie żadnego Restoration Project 1.3 tylko 2.0 :huh: .
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 26-03-2010, 07:56
Post #38




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 32
Nr użytkownika: 8 613
Dołączył: 06-11-2008

QUOTE(AoL_Rextor @ 26-03-2010, 00:17)
A skąd masz takie informacje;)? Kolejna wersja wychodzi i wychodzi i wyjść nie może. Nawet na NMA w wątku związanym z RP nie ma mowy o konkretnej dacie wydania. Sam Killap pisze, że prace jeszcze trwają. No i jeszcze sama kwestia nazwy ... przecież nie będzie żadnego Restoration Project 1.3 tylko 2.0 :huh: .
*




O cholera, najwidoczniej musiałem źle przeczytać, w temacie na forum NMA.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 03-04-2010, 09:03
Post #39




Człowiek Orkiestra
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 644
Nr użytkownika: 644
Dołączył: 02-07-2003

Chciałem tylko powiedzieć, że wersja 2.0 już jest :) Przeczytajcie temat do końca, ponieważ już są poprawki.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 03-04-2010, 20:58
Post #40




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 35
Nr użytkownika: 2 130
Dołączył: 18-04-2005

QUOTE(kds71 @ 03-04-2010, 10:03)
Chciałem tylko powiedzieć, że wersja 2.0 już jest :) Przeczytajcie temat do końca, ponieważ już są poprawki.
*



Jeśli ktoś nie chce brać czynnego udziału w poprawianiu i zgłaszaniu błędów, to lepiej powstrzymać się z graniem w RP 2.0 przez jeszcze pewien czas. Mod wyszedł przedwczoraj, a od tego czasu dzień w dzień Killap wypuszczał nową wersję z poprawkami. Przez najbliższy tydzień mniejsze poprawki nie będą umieszczane w modzie, co najwyżej dorzucane na forum do ściągnięcia - Falloutowy Miś ma przerwę tygodniową. Wiem, że ciężko się powstrzymać, ale skoro już się czekało na RP, w sumie parę lat, to parę kolejnych tygodni na większe poprawki, nie zrobi różnicy. Szczególnie, że jest teraz dostępna tylko wersja angielska :).
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

3 Strony < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 28-07-2017, 06:06