Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

9 Strony « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Smieszne akcje w Fallout 2

post 27-10-2003, 14:58
Post #61




SHM-0
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 105
Nr użytkownika: 558
Dołączył: 02-06-2003

QUOTE
Rindhart napisał(a)
Słuchajcie giercowałem troche na modzie B-Team'u i czasem dzieje mi sie tak ze po dluzszym czasie gry nagle sie zawiesza,znaczy slysze tylko ze jakis błšd się pojawia i gra się zawiesza no i potem trzeba jš zamknšć poprzez CTRL+ALT+DEL i wyjsc do Windowsa. Normalnie jak gram w Fallouta2 to takie rzeczy się nie dziejš (używam XP).

Jeœli to kernel32.dll error to nic na to nie poradzisz. U mnie też czasami się pojawia jednak nie ma wpływu czy używam B - Team moda (razem z 1.05 lub bez) czy nie.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 27-10-2003, 19:48
Post #62




Scourge of the Wastes
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 33
Nr użytkownika: 891
Dołączył: 22-09-2003

Dokładnie, chociaż od momentu kiedy wysłalem tego posta nie zdarzyło mi się to już ani razu :cool:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 27-10-2003, 22:09
Post #63




SHM-0
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 105
Nr użytkownika: 558
Dołączył: 02-06-2003

To dobrze. :)

Jednak u mnie nie trzeba dusić Ctrl+Alt+Delete, tylko na komunikacie błędu zwyczajnie OK i gra się zamyka. Potem tylko odpalamy jš ponownie i lecimy dalej. Może to wina XP? Ja lecę na WinMe.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-10-2003, 03:04
Post #64




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 76
Nr użytkownika: 59
Dołączył: 08-11-2002

nie narzekajcie na xp, moim zdaniem to najlepszy windows jaki kiedykolwiek powstal :)
z me mialem swego czasu problemy, szczegolnie upodobal sobie wykladanie sie po zmianie sprzetu
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-10-2003, 10:41
Post #65




Scourge of the Wastes
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 33
Nr użytkownika: 891
Dołączył: 22-09-2003

Wlasnie rzec chcialem, czlowieku WinME mialem przez ponad rok, juz po tygodniu instalacji system sie sypal, to jest jeszcze gorsze od Win98. WinXP zgadzam sie ze jest the best, od momentu kiedy go zainstalowalem - to jest 5 miechów temu, komp nie zawiesil mi sie ani razu:cool:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-10-2003, 14:03
Post #66




SHM-0
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 105
Nr użytkownika: 558
Dołączył: 02-06-2003

Aby WinMe dobrze działał należy go najpierw odpowiednio skonfigurować. No, ale zostawmy już ten temat bo o XP vs Me to już wielokrotnie było. :cool:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-10-2003, 14:09
Post #67




Scourge of the Wastes
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 33
Nr użytkownika: 891
Dołączył: 22-09-2003

Tam skonfigurowac, napisz gdzies na forum ze WinME jest najlepsze to zobaczymy ilu Cie wysmieje :cool:
Zreszta mialem to gówno sporo czasu to wiem o czym mówie :2guns:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 30-10-2003, 03:53
Post #68




SHM-1
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 324
Nr użytkownika: 903
Dołączył: 29-09-2003

Wracajšc do topicu:
Kumpel miał kiedyœ ciekawego buga: Przy ładowaniu sejwa w FO jego Power Armor zniknęło z inv, ale odpornoœci pozostały...
Mógł potem założyć na to Brotherhood Armor albo co i odpornoœci się sumowały - koleœ był niezniszczalny :-) Zbroja stopiła mu się z ciałem hehe
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 30-10-2003, 19:40
Post #69




SHM-3
Group Icon
Grupa: Przyjaciel Shamo
Postów: 962
Nr użytkownika: 625
Dołączył: 24-06-2003

Ja sie z czyms takim nie spotkalem, no i nie wydaje mi sie aby taki BUG wystepowal w grze.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 31-10-2003, 01:27
Post #70




SHM-1
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 324
Nr użytkownika: 903
Dołączył: 29-09-2003

Cervantes, Słowo NCR Rangera :fboy:

Niestety nie mam już sejwu... A nawet, możnaby go przecież łatwo spreparować... Wiec musicie to wzišć na słowo :jezyk:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 31-10-2003, 01:36
Post #71




Scourge of the Wastes
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 33
Nr użytkownika: 891
Dołączył: 22-09-2003

Hahah.. pewnie goœć bawił się trainerem i potem coœ mu gdzieœ z jednej strony wsiškło a z drugiej strony bokiem wyszło ;)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 31-10-2003, 01:43
Post #72




SHM-1
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 324
Nr użytkownika: 903
Dołączył: 29-09-2003

Nie, bo:

Po pierwsze: nie miał takowego

Po drugie: nie umiał by użyć :jezyk:

AUTENTYK, to jest.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 31-10-2003, 05:32
Post #73




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 76
Nr użytkownika: 59
Dołączył: 08-11-2002

zapewne zle odczytal/zinterpretowal odpornosci, jak jest w 99% podobnych przypadkow
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 31-10-2003, 10:53
Post #74




SHM-1
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 309
Nr użytkownika: 21
Dołączył: 04-11-2002

Pewnie tak, bo przeciez bledy w kodzie gry nie pojawiaja sie ot tak sobie u jednego gracza. Inni tez by to mieli. No chyba, ze kupil jakas bete u Ruskich :-).
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 03-11-2003, 14:44
Post #75




Demon Spawn
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 4
Nr użytkownika: 959
Dołączył: 16-10-2003

Moim zdaniem blad w kodzie mogl sie zrobic jakis tam. Przy pelnej instalce po wielu restartach, zawieszeniach pracy kompa itd, itp... moglo sie nazbierac tyle smieci, ze... pliki mogly dostac bzika. Nie wiem czy mam racje, ale jak tam chcecie.

A co do fajnych akcji + druzyny. Moim ulubionym bugiem w F2 jest jak zaczynam gre z charyzma minimalna czyli 2 a moge przylaczyc kazdego NPC-a. Pod koniec gry zostawiam ich na molo zeby mi nie zgineli przypadkiem na platformie. Tak mozna super przejsc gre :) nie trzeba strzelac. Tylko na poczatku trzeba uwazac na czlonkow druzyny zeby nie zgineli, a pod koniec to juz nie druzyna ale caly gang, albo w sumie male plemie wojowniczych zolwi nija :bs: w koncu w tych PA jak w skorupach nie?? :bs:

ps: tylko ze ten bug pojawia sie tylko jesli nie mamy patha czyli nie warto brac samochodzika nawet. Z reszta jesli mamy 8 czlonkow druzyny + malzonek (:inlove: ) + czołzen łan to po co komu autko?? :bs:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 03-11-2003, 18:24
Post #76




Demon Spawn
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 8
Nr użytkownika: 852
Dołączył: 02-09-2003

Witam.

Z zabawnych bug'ow:
Mam charyzme na 8 i 4 czlonkow druzyny (Sulik, Vic, Myron, Cassidy). Jestem juz po wreczeniu teczki Bishop'owi i mam zlecenie na glowe Bishop'a od Westina.
Wchodze do lokalu Bishop'a i przesypiam sie z jego corka. Po wyjsciu z jej lozka sciemniam Bishop'owi, ze Westin'a jeszcze nie usunalem z tego swiata po czym ide przespac sie z jego zona (wraz z opedzlowaniem sejfu i zdobyciem rozszerzenia jezykowego do Pip Boy'a). Wychodze z pokoju i Bishop ze swoja swita zaczyna do mnie pruc. Oczywiscie zabijam wszystkich. W czasie obcowanie z zenska polowa rodziny Bishop caly czas jestem sam na pokojach, a moja druzyna czeka cierpliwie kolo schodow (sam wykanczam wszystkich na II pietrze lokalu), po zabiciu wszystkich na II pietrze zapisuje stan gry i schodze na dol, gdzie czeka moja druzyna i rozpoczyna sie ogolna jatka na I pietrze. Przez przypadek ginie ktos z czlonkow mojej druzyny i wczytuje gre i okazuje sie, ze po ponownym zejsciu na I pietro nie mam druzyny!! Najzabawniejsze jest to, ze caly czas wyswietlaja mi sie dialogi pomiedzy poszczegolnymi czlonkami druzyny, ale fizycznie ich nie ma. Nic to. Wedruje po swiecie i moja niewidzielna druzyna awansuje na wyzsze poziomy, a ja moge przylaczac kolejnych czlonkow druzyny (przylaczylem Gorisa, Cyber psa, Robota, Markus'a). Ide z taka ekipa do lokalu Kociej Lapki i zamawiam kolejne panienki dla kazdego z niwidzialnych czlonkow mojej druzyny, a oni wychodza po "numerku" z okreslonego pokoju domu publicznego. Mam zatem przy 8 punktach charyzmy w efekcie 8 czlonkow druzyny, z czego czesc ubieram w Power Armor'y (Ja, Vic, Sulik, Cassidy) i wygladamy naprawde bosko (Fallout 2 1.05 PL (rozszerzenie nieoficjalne)).
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 03-11-2003, 19:18
Post #77




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 499
Nr użytkownika: 130
Dołączył: 22-12-2002

Daj jakiegos screenshota bom ciekawa :D :bs:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 03-11-2003, 20:07
Post #78




SHM-2
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 510
Nr użytkownika: 368
Dołączył: 17-03-2003

Mialem cos podobnego kiedys w 1.02 i tez chyba stalo sie to przeprawie u Bishopow.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 04-11-2003, 03:32
Post #79




Demon Spawn
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 4
Nr użytkownika: 959
Dołączył: 16-10-2003

ja u Bishopow zawsze savne przed zonka bo czasem jak schodze to moja druzyna znika. nie tak jak u ciebie (patrzec wyzej) tylko poprostu znika. Z czasem co prawda pojawiali mi sie kolejni czlonkowie mojego plemienia, ale w dziwnych lokacjach.... wolalem zrobic to od poczatku niz sie na nich natykac co jakis czas... :ckm: :bojesie: :GerardH:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 04-11-2003, 14:25
Post #80




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 156
Nr użytkownika: 293
Dołączył: 06-02-2003

To sie zdarza wtedy, gdy pojawia się cut-scenka (której nie ma, a jeno zaciemnia sie ekran) i czołzen uan zmienia miejsce na mapie... Czyli najczęœciej u Biszopów i Korsikan Braderz, doœć często podczas klepaniny na ringu w New Reno i San Fran... Dobry efekt daje rozłšczenie drużyny 'przed'... Gorzej jak się o tym zapomina... U mnie zawsze kończyło sie to przerwaniem rozgrywki i powrotem do niej po kilku dniach (bo poprzedni sejw był duuuużo wczeœniej)...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

9 Strony « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 26-01-2020, 02:13