Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> [F2] Application error, fallout2.exe

post 28-07-2009, 12:39
Post #1




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 317
Nr użytkownika: 7 577
Dołączył: 09-07-2008

Tak jak w temacie mam problem z Fallout 2. Podczas grania nagle wyskakuje błąd, pojawia się czarny ekran i gdy minimalizuje grę widać tylko pasek start i pojawia się taki błąd:

(IMG:http://img228.imageshack.us/img228/3664/27265307.jpg)

Wczoraj się zaczęło, zainstalowałem grę na laptopie (win XP) włączam grę, gram 1 godzinę (może i mniej) i nagle błąd, czarny ekran i nic ;/ Dzisiaj zastosowałem uruchom w zgodności z win 95 i po włączeniu gry chwilke pograłem (kilka sekund) i znowu error. Gram bez modów. F2 z sagi.

Czym może być przyczyna tego błędu? Na starym kompie śmigał mi ok, kiedyś na laptopie też było ok a teraz taki błąd wyskakuje :(
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-07-2009, 14:16
Post #2




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 96
Nr użytkownika: 4 241
Dołączył: 04-03-2007

Próbowałeś przeinstalować i zeskanować laptopa antywirusem?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-07-2009, 14:42
Post #3




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 112
Nr użytkownika: 3 972
Dołączył: 22-12-2006

A czy przypadkiem nie zdarza się to podczas podkładania dynamitu niektórym postaciom?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-07-2009, 19:47
Post #4




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 317
Nr użytkownika: 7 577
Dołączył: 09-07-2008

QUOTE(Ghoster @ 28-07-2009, 15:08)
A czy przypadkiem nie zdarza się to podczas podkładania dynamitu niektórym postaciom?
*



Tego raczej nie robie. Poprostu jak włączam grę, wczytuje zapis gram chwile nagle wyskakuje błąd. Hmm jutro przeinstaluje go na nowo zobaczymy co będzie.

Ten post był edytowany przez cerberix: 28-07-2009, 21:10
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-07-2009, 21:15
Post #5




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 314
Nr użytkownika: 4 080
Dołączył: 27-01-2007

Spróbuj wyłączyć przyspieszenie sprzętowe w DXDIAG. Nie wiem, czy to pomoże, ale może. Człowiek nie poczuje, jak mu się zrymuje :D .
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 22-07-2019, 13:04