Modyfikcja F3 - kto chętny?
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Modyfikcja F3 - kto chętny?
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Tak sobie myślałem:
- F3 nie podoba się wielu osobom - Oblivion miał ogromne moderskie community i nie był trudny w modowaniu Gdyby tak przerobić F3 na coś bradziej falloutowego? Jeśli powstanie taka inicjatywa na całym świecie, można naprawdę odmienić nowego FO. Stworzyć takiego mega - mega moda. Oczywiście potrzebaby trochę programistów (zmiana mechaniki), a tak poza tym oczywiście dużo quest writerów i ludzi co je wstawią do gry (nie wiem co tam jest, skrypty czy co). Graficy mogliby przerobić tekstury, modele, dodać nowy kontent bardziej przypominający klimaty FO. Osobiście chętnie zająłbym się przerobieniem oświetlenia i postprocesu (z pomocą jakiegoś kodera albo grafika technicznego jeśli będą potrzebni) i częsci grafiki (głównie tekstur). Pracuję przy tworzeniu gier jako Level Artist więc nie jest to jakieś pobożne życzenie fana, który chciałby a nie umie, ale poważna inicjatywa. Przeszedłem FO i FO2 po kilka razy i nie chciałbym żeby legenda umarła na zawsze. Osoby mogące pomóc, z umiejętnościami i doświadczeniem w danej dziedzinie, zapraszam do współpracy. Kto chętny? Jeśli zauważycie takie aktywności na innych forach, głównie zagranicznych, mam prośbę: dajcie znać w tym wątku. Oczywiście sam napiszę też to co powyżej na NMA i jakimś oblivionowym forum moderskim. |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 06-12-2019, 08:48 |