X-12.pl startuje oficjalnie
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
X-12.pl startuje oficjalnie
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
W tym miesjcu niebawem pojawi się tekst................................:P
A możemy wiedzieć co szykujesz na pierwszą aktualkę? |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jasne:
- artykuł o tworzeniu modyfikacji do S.T.A.L.K.E.R. - recenzja oraz artykuł o Half Life 2 - recenzja opowiadania Czerwone Oko - spory artykuł o S.T.A.L.K.E.R. wraz z recenzją, ciekawostaki, itp. Oraz możliwe że jeszcze kilka artykułów, aczkolwiek wolę nie mówić o nich, bowiem nie jestem pewien, czy zostaną ukończone. ;] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
powiewu świeżości to ja nie widzę. No cóż nie można mieć wszystkiego.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Spicmir a co według ciebie by było powiewem świeżości?
Ten post był edytowany przez KeniG: 14-02-2008, 23:10 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
QUOTE(Quinn @ 14-02-2008, 22:23) Widzisz, na początek raczej opiszemy wszystko z zakresu postapo, :] Regulamin Forum Shamo - punkt II.9 - nie piszemy postów, których główna treść składa sie z samego emota. Za jego przegięcie dostajesz publiczny opieprz i natarcie uszu. Kolejne takie coś i będzie bęcek 8] Squonk Ten post był edytowany przez Squonk: 15-02-2008, 17:47 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Quinn cieszę się że chcesz przeganiać outpost! Widze że zdajesz sobie sprawe że Schronu nikt nie przegoni :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
QUOTE Widze że zdajesz sobie sprawe że Schronu nikt nie przegoni Tak samo nie przegoni jak nikt nie zrobi(ł) w bambo... ;p Ten post był edytowany przez Micronus: 14-02-2008, 23:34 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Czy naprawde uważasz że tego typu stwierdzenie są OK?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A czy ty chociaż sekundę zastanawiasz się nad bzdurami, które nieustannie wypisujesz po wszystkich "scenowych" portalach? To była wymuszona riposta, niesmaczna i prosta. EoT, nie śmiećmy Quinnowi w temacie.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nie bzdury ale szczerą prawde. Koniec tematu.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Parę wyjaśnień:
1) Schron został wydymany w takich czasach kiedy sporo polskich kluczowych serwisów dymało się już samo. Z tym, że dzięki temu wydymaniu - choć strona od wewnątrz cały czas z szła na dno - to jednak na zewnątrz przetrwała. Czego nie można powiedzieć o pozostałych stronach, które w 2004 roku kopały tyłki. A jeśli plebix byłby poważnym przedsięwzięciem to i Schron dziś byłby częścią takiego - choć nie wiadomo, jacy ludzie by się nim dziś zajmowali. 2) KeniG i Micron >>> skierował bym was do klatki, abyście tam sie poprztykali. W końcu walka gigantów to jest to :D A, że na scenie nudy... Ale z własnej obserwacji wiem, że podczas takich pyskówek dołączają się z "popkornem w łapie" różne mendy (palcami pokazywać nie będę - a jest parę takich osób) - które z pozycji moralistów udzielają rad. Nie dawajcie - zwłaszcza Ty KeniG - takim głupim i śmiesznym lolkom pokarmu - niech siedzą w swoich plugawych barłogach (jak Szeloba ;)) i tam się kiszą :biggrin: 3) A co do projektu Quinna - zdanie do niego. Otóż kiedy człowiek, prowadzi coś przez rok czy dłużej, i jako tako mu to wychodzi, a nie traci przy tym zapału - to zaczyna nabierać samo-szacunku dla siebie i swojej pracy. Samo-szacunek jest czym innym niż sranie wyżej niż się tyłek ma. Jednak powoduje on, że czasem dochodzi do różnych spięć - kiedy człowiek broni marki pod jaką się podpisuje :) Fajnie by było, aby i Twój pomysł takich klimatów doczekał 8] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Quinn - ja mam taka mala uwage abys podrzucil jakies kulerskie style dla slajdbara bo jesli rozwinie sie wiecej katalogow w lewym menu to pojawia sie taki brzydal co nie pasuje do reszty strony. Aha i moze jaka zmiana stylu dla linkow glownych na zdarzenie mouse-over
Generalnie strona bardzo mis ie podoba pod wzgledem graficznym taka... estetyczna ;] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Oczywiście, najbiższy Patch poprawi większość uchybień, strona będzie bardziej klimatyczna, a i menu wygodniejsze.
Zmiany pojawią się najpóźniej do 27 Lutego, uaktualniając stronę do 2.1 (używam numeracji, by wiadomo było czy wprowadzono poprawki, itp. ). |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ale spam ... powiew świeżości to coś o fallu 3 o Fallo ONLINE - coś o czym nie pisali inni lub znaleźć nową lukę w scenie i ja wyplenić [ tak jak outpost] od tak po prostu zrobić cos innego...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
QUOTE(Spicmir @ 15-02-2008, 16:43) ale spam ... powiew świeżości to coś o fallu 3 o Fallo ONLINE - coś o czym nie pisali inni lub znaleźć nową lukę w scenie i ja wyplenić [ tak jak outpost] od tak po prostu zrobić cos innego... Panie, panie, coś nowego? A czy jest serwis który w pełni opisał wszystko z materii postapo? Poza tym proszę zauważyć, że ja nad takowym serwisem kminię już od ŻB, bo i tam było sporo o post - kulturze. ;] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
QUOTE A czy jest serwis który w pełni opisał wszystko z materii postapo? To powodzenia. Jak będziesz poświęcać wszystko, aby opisać WSZYSTKO związanego z PA to MOŻE do późnej starości ci zejdzie :P. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
czyli nie zamierzasz robić nic nowego ... nic innowacyjnego czyli chyba wyjdzie jak zawsze, sorry ale tak to widzę.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hmm... nic nowego...
Jak na razie to ja widzę, że cała scena staje się powoli jednym wielkim nic. W projektach pustka, kolejne serwisy znikają lub zamierają. No i nagle narodził nam się fanklub Outpostu - choć ja akurat już rok temu załapałem smaka na ich pomysły. A wtedy byli oni traktowani jakoś passe - no nie :D Idąc takim myśleniem - że powiewem świeżości może być wszystko byleby nie projekt Quinna - może będziemy wspólnie odprawiać modły nad stronami opisującymi jakże wyczekiwanego F3, nawet jeśli będą oni wzbogacać się pracą innych. To tylko takie moje uwagi - pisane z pozycji osoby, która już straciła psi optymizm na to, "że jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie" -_- |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 16-12-2019, 08:32 |