Gonna make a deal..., artwork
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Gonna make a deal..., artwork
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
(IMG:http://features.cgsociety.org/newgallerycrits/g49/221249/221249_1232850841_large.jpg)
Ilustracja, którą dłubałem ostatnio od czasu do czasu, zdecydowanie zbyt długo malowana i poprawiania :) Inspirowana naszymi ulubionymi grami i pewną nadchodzącą strzelanką :) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Rewelacja. Klimat niesamowity, praca także świetna. Do tego akcenty w postaci bogato zdobionych latarni. :) I ta postać. ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nie no, faktycznie ładne to jest... tylko ta postać - za bardzo przypomina mi avatar kazik_a ;).
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
SzU dla mnie zawsze miałeś genialną rękę do "rysunów" ;].
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Cacusne :) ... Jakies klimaty mi to przypomina, ale nie pamietam jakie... Ale klimacik jest :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ano wali po ruju i to ostro. A przypomina mi to różne klimaty i sprawy .. tak różne i tak mnogie ze nie ma sensu się w to zagłębiać .
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Malunek pierwsza klasa! Na tapecie prezentuje sie jeszcze lepiej (mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko?). Czy mozna spodziewac sie kolejnych tego typu dziel w najblizszej przyszlosci?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Juz wiem! Kojarzy mi sie to z GwtBW :P ... Nie wiem, czy uznasz to za komplement, ale strasznie mi ten obrazek przypomina ten komiks...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Komiksu nie znam :) bo niestety w komiksach nie siedzę, bardziej w gierkach :P
Cieszę się że się podoba, chętnie bym częściej takie rzeczy płodził, klimatem na pewno ale co do techniki to chcę się przestawić na szybsze malowanie, od razu trafiać pędzlem gdzie trzeba a nie ciumkać i ciumkać :D |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Świetna robota.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Szpon racja ma to coś z GwtBW / płaszcz , maska , no i jak by czapeczkę na hełm przerobić .... byle nie żółty.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
SzU - jak zwykle swietna robota :)
Ja natomiast widze w tym cos ze swiata Kronik Mutantow ;) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
O Szu :) Very nice. Ciesze sie ze nie osiadles na laurach (hyh, glupio to brzmi - na laurach - jak sie ma córeczke Laure ;P )
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Mam do Ciebie pytanie Szu - kończyłeś może jakąś uczelnię plastyczną, czy takie umiejętności można nabyć "własnym nakładem pracy". Pytam bo od jakiegoś roku sam rysuję tabletem i zastanawiam się czy studia plastyczne są niezbędne do tego by "tworzyć" na poziomie pro ;)
Jkby ktoś chciał luknąć to link do mojej galerii klik Ten post był edytowany przez Dave_6: 26-01-2009, 17:36 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Tylko samodzielna praca, a zacząłem tak na poważnie bardzo późno, bo na pierwszym roku studiów.
Co do ASP to niektórzy kończą i nic im to nie daje, inni mówią że nauczyli się dużo. Z kolei wiem teraz że moje studia były/są stratą czasu, jako że mógłbym za ten czas ćwiczyć rysunek. Pamiętam że myślałem kiedyś przez chwilę o liceum plastycznym bo cośtam lubiałem mazać w podstawówce (ale znałem dużo lepszych), ale wtedy nie śniły się nikomu takie rzeczy jak teraz. Myślałem że to tylko droga do zostania konserwatorem obrazów... Jak widać, cały czas coś się na wiecie zmienia... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Łooo :o Normalnie szacuneczek się należy. A powiedz, co lepsze do malowania: tablet czy farby?
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 13-12-2019, 10:37 |