Wybory najlepszego indexu
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wybory najlepszego indexu
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
OK, potrzebuje Waszej pomocy w wyborze najbardziej odpowiedniego indexu (czyli strony glownej) dla FC (tak naprawde, to nie potrzebuje, ale tym razem chce wziasc pod uwage tez zdanie innych)... Musicie wybrac ta wersje, ktora sie Wam najbardziej podoba.
Opcja #1 - index bez newsow (czyli taki, jak do tej pory) http://fallout.emiasto.com.pl/ Opcja #2 - index z newsami http://fallout.emiasto.com.pl/index3.php Prosze, zeby w tej ankiecie glosowali wszyscy, ktorzy jakos znalezli sie w tym temacie. Niezaleznie od tego, czy naleza do redakcji FC, czy nie... Wszystkim ktorzy zaglosuja serdecznie dziekuje :) ... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja wybralem opcje druga - zawsze wiecej newsow, wiecej do czytania :) Juz jakis czas temu, doszedlem do wniosku, ze opcja druga jest lepsza... ;]
btw. 1000 post w tym dziale :) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Dobry deal - my ci dajemy opinie, ty nam możliwość legalnego nabicia posta ^_^
Aha... Z niusami lepiej (zagłosowano). |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jak dla mnie numer 2, zawsze warto wiedziec co sie dzieje ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Chyba warna za spam chcesz :P ... Komentarze owszem moga byc, ale na temat... Nbijania sobie licznikow tu nie bedzie... |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ja nie widze roznicy poza wiekszym scrollowaniem w dol ;]
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
zaglosowalem - pozycja druga ;] dlaczego? nie mam pojecia ;P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A ja student laik sadziłem w pierwszej chwili ze bedziecie sie ocenami za poprzedni semsestr chwalic ^_^ :rolleyes: ;)
Opcja z newsami jest ok :) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Ha! Widze, ze nie wszyscy odwiedzaja FC (wstyd :P )... Roznica jest znaczna. W tym pierwszym przypadku pokazuja sie tylko dzisiejsze newsy. Jesli w danym dniu nie ma newsa to na stronie glownej nie wyswietlaja sie zadne wiadomosci. W drugim przypadku beda sie wyswietlac wszystkie newsy z bierzacego miesiaca (pisze beda, bo skrypt na razie nie paca)... Temat chyba zaraz zamkne, bo nawet na kawe nikt nie glosuje ;) ... EDIT: OK, jest 10 glosow na 2. opcje, a na pierwsza nic. Jeden jest na kawe... Zamykam temat, bo wyniki raczej sie nie zmienia :P ... Juz stawiam nowy index... |
|||||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 06-12-2019, 06:58 |