Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> O materiałach wybuchowych., Dynamit, plastik, te rzeczy...

post 19-08-2005, 15:16
Post #1




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 70
Nr użytkownika: 2 385
Dołączył: 11-07-2005

Czy ktoś grał w fallouta 1 używając umiejętności Pułapki? Jak to wyglądało?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 19-08-2005, 15:19
Post #2




Wasteland Demon
Group Icon
Grupa: Administrator
Postów: 2 692
Nr użytkownika: 351
Dołączył: 08-03-2003

To znaczy, o co Ci dokladnie chodzi?
Ja np. gralem troche tak, ze mialem Traps i Steal dobrze wyuczone i jak ktos mi nie pasowal w miescie i chcialem go zabic, a nie chcialem miec przerabane u wszystkich mieszkancow, to wkladalem mu do ekwipunku bombke i znikalem gdzies na jakis czas. Jak wracalem, to goscia juz nie bylo...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 19-08-2005, 15:58
Post #3




Master of Disaster
Group Icon
Grupa: Przyjaciel Shamo
Postów: 1 393
Nr użytkownika: 431
Dołączył: 13-04-2003

kolejny temat w ktorym nie wiadomo za bardzo o co biega, michajlo pisz dokladniej o co ci chodzi jak chcesz sie czegos dowiedziec a nie produkowac glupie bezsensowne tematy...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-08-2005, 15:43
Post #4




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 2
Nr użytkownika: 2 519
Dołączył: 26-08-2005

a jak włożyć komus ładunek do ekwipunku mam pułapki na 100% coś jeszcze musze miec opanowane??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-08-2005, 15:46
Post #5




Mechanik
Group Icon
Grupa: GWR-3
Postów: 450
Nr użytkownika: 2 326
Dołączył: 25-06-2005

CYTAT (Michajlo @ 19-08-2005, 14:31)
Czy ktoś grał w fallouta 1 używając umiejętności Pułapki? Jak to wyglądało?

Ja grałem używając rąk. :P
A tak na serio to nie wiem o co Ci chodzi.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-08-2005, 16:00
Post #6




Człowiek Orkiestra
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 644
Nr użytkownika: 644
Dołączył: 02-07-2003

Traps raczej sie nie przydaje... jedyne miejsce, w jakim moze sie przydac, to sejf u Bishopa.

pozdr.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-08-2005, 16:19
Post #7




SHM-4
Group Icon
Grupa: Persona Non Grata
Postów: 1 022
Nr użytkownika: 2 321
Dołączył: 23-06-2005

CYTAT (PunKcur77 @ 28-08-2005, 14:58)
a jak włożyć komus ładunek do ekwipunku mam pułapki na 100% coś jeszcze musze miec opanowane??

E tam - bardziej przydaje się wysoki Sneak i Steal ! (i opcja save/load :P)

Co do prztdatności Traps to podzielam opinię kds'a!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 04-09-2005, 20:56
Post #8




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 2
Nr użytkownika: 2 519
Dołączył: 26-08-2005

odpowie mi ktoś jak włożyć ładunek w ekwipunek?? :angry:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 04-09-2005, 21:01
Post #9




Mechanik
Group Icon
Grupa: GWR-3
Postów: 450
Nr użytkownika: 2 326
Dołączył: 25-06-2005

W czyjś ekwipunek? Używa się steal.

Ten post był edytowany przez vic: 04-09-2005, 23:11
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 04-09-2005, 23:03
Post #10




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 85
Nr użytkownika: 2 535
Dołączył: 02-09-2005

Faktem jest ze Traps/Pulapki to prawie zupełnie nie przydatny skill w Falloutach nieda sie za bardzo robic zasadzek z nimi a Claymore nie dziala jak powinien...

Przypominam ze mina Claymore to mina Kierunkowa :) itp...

Za to w RPGowej wersji bardzo przydatny skill....rzekłbym nawet ze dzieki niemu mozna wygrywac kazde starcie...trzeba byc tylko dobrym i zakłądac miny umiejetnie oraz akcje przeprowadzac mądrze. nie trzeba gunów :)

edit Theya
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-09-2005, 15:43
Post #11




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 497
Nr użytkownika: 850
Dołączył: 01-09-2003

smoq, kds---> od kiedy to w FO1 jest sejf bishopa??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-09-2005, 16:51
Post #12




SHM-4
Group Icon
Grupa: Persona Non Grata
Postów: 1 022
Nr użytkownika: 2 321
Dołączył: 23-06-2005

CYTAT (DrapiChrust @ 07-09-2005, 14:58)
smoq, kds---> od kiedy to w FO1 jest sejf bishopa??

Nie masz się czego czepić - z naszych postów wynika poprostu, że FO1 Traps są zbędne, ot co !!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 15-12-2019, 08:44