Zdjęcia z OldTown 2007
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zdjęcia z OldTown 2007
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
W tym temacie proszę wrzucać wszystkie fotki.
Tymczasem będąc na chwilę w domu pokażę kilka wybranych fotek z pierwszego dnia imprezy. Kto nie przyjechał niech żałuje :) KLIK Wszystkie fotki oczywiście dopiero po zlocie. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Fotki naprawde fajne ^_^ A daloby sie jakies opisy do nich wsadzic? Nie mowie, ze od zaraz, ale fajnie byloby wiedziec, co sie na fotce oglada ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Czy ja dobrze widzę że Inkwizytorzy mieli Kapelusze takie jak Hiszpańska Inkwizycja ze skeczu Monty Pythona? :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Typowo postapokaliptyczny strój.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ogólnie fotki mogą się mpodobać i się podobają - z jednym zastrzeżeniem - za dużo tu grupowego pozowania, za mało akcji - ale że to zdjęcia z otwarcia, to można to zrozumieć.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Na otwarciu każda grupa stała razem, stąd może takie wrażenie. Ale zaprezentować się jakoś trzeba było. Więcej niech się wypowiedzą ci co byli na całym OT, które jeszcze trwa ;) ja w sumie wróciłem, bo wyjeżdżam na dłużej gdzie indziej. Nie to żeby mi się aż tak nie podobało :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A jak tam na tym OT jest w ogóle? Co robicie?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Było ekstra Kase fajnie było by dostać te zdjecia no i ogólnie by ktoś po zamieszczał je na jakiś serwach for free
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Z niecierpliwoscia czekam na fotki, zwlaszcza z akredytacji (mam nadzieje ze kochani 'odgórni' zadadza sobie trud opisania kto jest na zdjeciu). Wreszcie bedzie wiadomo z kim sie pilo tudziez komu dalo sie zabic :P ^^
fajnie byloby tez zobaczyc ktore stroje wyrozniono w konkursie, oraz ktora z pan zostala nasza miss. ci ktorzy nie mogli przyjechac byliby na pewno wdzieczni. moge oczywiscie pomoc w opisywaniu fotek z akredytacji bo zdaje sobie sprawe ze bedzie ich cos okolo 150. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ghul - nie marudz, przeca Ace wrzucił swoją porcję fotek na darmowy serw :P
Podpisy pod fotkami będą kiedy dopstaniemy juz wszystkie fotki z naszych orgowych aparatów oraz tych od zlotowiczów - wszystko wyląduje w naszej galerii na stronce :) Prośba do zamieszczających zdjęcia: Z wiadomych powodów cenzurujcie zestawy fotek wrzucane tutaj (chodzi o co bardziej odważne foty z konkursu Miss Oldtown oraz integracyjnej imprezy na BoBowisku - kto był ten wie o czym mowa ;) ) Dopisujcie również czy zgadzacie się na wykorzystanie swoich fotek na stronie Oldtown i innych serwisach ;] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ja sie zgadzam
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja sie niemoge doczekac na filmik szafy ;]
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A ja przypomę, że proszę tutaj wrzucać linki do zdjęć - ewentualnie wyrażać zgodę na ich dalsze wykorzystanie. Ewentualnie wrzucać jakieś wyjaśniające komentarze.
Dlatego Kuna dostajesz publiczne, "chińskie" upomnienie - jeszcze w jakimś miejscu dziś natrafię na Twój spam - a dostaniesz łorna w ramach całościowego podejścia do jego kwestii. O czym nadmienił już Tobie MartEE. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Pierwsza porcja zdjec BoB
Foty od Wazki 255 Mb |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
foty zajebioza czekam na kolejne
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Tym razem krotki filmik z pierwszego dnia. Niewiele pokazuje z zycia w OldTown ale jest :)
Filmik od Harka 26 Mb Ten post był edytowany przez trefl: 26-07-2007, 20:30 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()