Zgubione-Znalezione na OT 08, czyli o znalazcach i zgubicielach
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zgubione-Znalezione na OT 08, czyli o znalazcach i zgubicielach
![]()
|
||||||||||
![]() |
Ja miałem całkiem sporego pecha zaginęła mi komórka Nor\kia E50 oraz mały srebrny iPod ^^" Ktokolwiek widział ktokolwiek wie, za wszelkie informację odwdzięczę się kapslami, nowymi polskimi bądź Bergami ;)
GG: 4484564 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
W imieniu znanego wszytkim mieszkańcom OT Harrego Ogrodnika przedstawaim jego listę rzeczy zagubionych QUOTE scyzoryk, z zielono czerwona rączką, łyżeczkę na łańcuszku, oraz samsunga czarnego z wylanym wyświetlaczem, tak na czarno biało, wiem że któryś z Bergów go znalazł Kontakt:scarloc84@wp.pl gg: 6043563 Ja zgubiłem Latarkę i pałatkę - najprawdopodobniej zostały w obozie KB Moberga drewniaka - gdzieś po akcji w zakonie odłożyłem go w losowym miejscu Duszę która nie może powrócić do ciała i nadal błąka się po pustkowiu ;) Wątrobę w barze pod jakimś stolikiem ;) Kontakt na mnie PW lub gg: 5359812 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
zaginął pancerz zomo w deszczyk.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
@Flap: mam wszystkie Twoje graty - są zabezpieczone w magazynach Kawalerii Berg, więc spokojna głowa ;)
@gambit: chyba potem się znalazł, ale nikt go nie zabrał i został na lotnisku (o ile to to było w ogóle) Jakąś komórkę faktycznie mamy, ale nie mam teraz dostępu do niej - jak sprawdzę to napiszę. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
to się poszedł kochać
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Niejaki Konrad pożyczył ode mnie w sobotę wieczorem białe okulary ASG i nie oddał następnego dnia, jak sie umówiliśmy. Ładnie (już niedługo) proszę o kontakt.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Zgubiłem magazynek do gazowego Desert Eagle'a. Jeżeli ktoś go ma, lub wie kto go ma, proszę o kontakt:
kobayashi@o2.pl lub gg:6053161 thx , pozdro 8] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Mi się zapodziały takie graty:
Kowbojski skórzany brązowy kapelusz z bażancim piórkiem. Żółte okulary ochronne. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Zagubiono:
Magazynek Low-Cap do AK47 po nocnej akcji ataku na członka KB podczas uroczystości nowej wiary. Gdzieś w okolicach obozu GG: 2814332 zawsze niewidoczny |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
@Szczurek: ja mam Twoją marynarkę - zapomniałem oddać po ślubie :P Jakby co jest u mnie, więc nie ma problemu żebym Ci ją jakoś podrzucił :)
A magazynków niestety my żadnych nie znaleźliśmy. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Nie ma sprawy, za rok odbiorę na oldtown, lub jakimś Larpie post-apo w szczecinie (mamy plany... Oczywiście KB będzie zaproszone). FC i tak zmienia swoje oblicze i nawet nie wiadomo, czy nadal będziemy nosić takie uniformy,
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Tips. Ja którejś nocy znalazłem jakiś brązowy kapelusz pod kiblem i oddałem go do Baru co się z nim stało nie mam pojęcia. Nie przypominam sobie również żadnego pióra, ale było ciemno i ja też miałem ciemno :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Zagubiona saperka (właściwie łopatka, czarna część metalowa, jasny trzonek), oraz siekierka (znak rozpoznawczy: ułamany dolny kawałek ostrza).
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
nieatestowany otuliniak na jasnym bokenie (drewno widoczne na rękojeści) z bambusowej sklejki, z otuloną tsubą i głowicą w szarej taśmie. Wcięło go z obozu Kawalerii Berg.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
W barze po wyborach miss OT zostawilem czarna czapeczke z daszkiem, ubabrana troche bialym woskiem. ktos z KB ja wzial?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jasno-oliwkowa, sprana Arafatka, z charakterystycznym poprutym jednym naroznikiem - zagineła w piatek podczas imprezy w barze - ekipo z Kawalerii, nie znalezliscie nic takiego podczas sprzatania baru?:>
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Zaginęła mi srebrna maska gazowa na dolną część twarzy - jak ktoś ma to proszę o kontakt :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
zginął mi mag do desert eagle UHC - już chyba trzeci raz w życiu :) Za to znalazłem doła jak żeście se wszyscy wyjechali...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
@Łowca Królików: saperkę chyba mamy - jeszcze się upewnię tylko, czy to nie jest nikogo od nas.
@Zocik: Twoja czapeczka jest u mnie @MartEEnez: mamy jakąś arafatę w magazynie KB - jak tam będę to sprawdzę czy ma nadpruty róg |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Trzeba mieć wyjątkowe talenta, żeby zgubić dziar-maszine xD Ale sama się znalazła rano, bo leżała w trawie, wrzeszczała i próbowała się czołgać.
Mam czyjąś latarkę płaską (nonick?) i, hehe, damskie, nie moje, części garderoby. Pani się odezwie xD W temacie znajdowania - już chyba nic nigdy nie zgubię, po OT mam odruch badania każdego leżącego śmiecia na ulicy, czy się czasem nie przyda, aż mnie muszą uspokajać. |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 09-12-2019, 05:28 |