Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Problem z centrum badań (czy coś w tym stylu)

post 13-06-2004, 17:02
Post #1




Demon Spawn
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 2
Nr użytkownika: 1 475
Dołączył: 10-06-2004

Witam
Mam problem z modem Awaken (v 1.35). Na poczštku otrzymuję zadanie odwiedzenia jakiegoœ centrum badań. Gdy dotrę na miejsce, to po podejœciu do dziury z drabinkš ładuje się nowa mapa. I tu jest problem - jak wrócić na powierzchnię ?
Nie ma żadnej "strefy wyjœcia" ani nic się nie dzieje po podejœciu do drabinki, która, jak sšdzę, ma prowadzić na powierzchnię. Nie pomaga wczytywanie wczeœniejszego sejwa. Mam wersję PL FT z patchem 1.27, Awaken jest też w wersji PL.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 13-06-2004, 17:12
Post #2




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

jak włšczysz autosedtrukcje wtstarczy że podejdziesz pod drabinke i samo ce przeniesie
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 13-06-2004, 17:39
Post #3




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 871
Nr użytkownika: 14
Dołączył: 03-11-2002

I line chyba trzeba bylo znalezc...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 14-06-2004, 13:24
Post #4




Demon Spawn
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 2
Nr użytkownika: 1 475
Dołączył: 10-06-2004

Wokół drabinki biegałem jak idiota i nic :(. A o linie nie pomyœlałem :). dzięki, tylko skšd jš wzišć (o ile pamiętam, to w schronie ani w ekwipunku nie miałem liny, choć mogę się mylić). W każdym razie dzięki za pomoc.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 14-06-2004, 14:22
Post #5




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 871
Nr użytkownika: 14
Dołączył: 03-11-2002

Hmmm, albo jest tam na poczatku w jaskiniach ukryta albo ma ja jakis ze spaliniarzy.
Niestety po raz kolejny pisze ze nie pamietam bo juz od roku nie zagladalem...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-02-2005, 18:26
Post #6




Scourge of the Wastes
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 51
Nr użytkownika: 1 540
Dołączył: 08-07-2004

Mapke ma spaliniaż a wyjść da się tylko po pogrzebaniu przy PC w centrum CBB.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 20-02-2006, 14:47
Post #7




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 6
Nr użytkownika: 3 107
Dołączył: 20-02-2006

Witam.
Może na początek się przedstawię jako, że tomój 1 post. Mam na imię Wojtek i własnie zacząłem klikać w Awakena. I mam pytanie do tematu jak wyjść z Tego laboratorium???? :dziecko: Jest to moja pierwsza lokalizacja uruchomiłem detonator i szybko wbiegłem do środka by mnie złomiarze nie zabili (jako, ze mam tylko pistolet i 34 ammo) prześlizgnąłem się koło robota i znalazłem granat i maszynówkę - potem 3 gości którzy rozbili grupkę stworków ale teraz jest kłopot wchodzę do pokoju komputera i udaje mi się załatwić za pomoćą tych trzech kolesi 2 stworki i tego gościa niestety on aktywuje tą bombę ja załatwiam dwa pozostałe uzbrojone stworki i zczytuję do pipa lok uciekam otwieram drzwi z ledwością udaje mi się załatwić 3złomiarzy i okazuje się się gdy dobiegam do drabinki jest 0:01 że on nie wychodzi. Co robię źle i w jkim kompie mam pogrzebać od aktywacji mam tylko2 min. PLS HELP :booze:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 20-02-2006, 18:12
Post #8




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 17
Nr użytkownika: 3 104
Dołączył: 19-02-2006

Złomiarzy trzeba było załatwić tuż po wysadzeniu wieżyczek. :rolleyes:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 20-02-2006, 18:15
Post #9




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 6
Nr użytkownika: 3 107
Dołączył: 20-02-2006

Aha a czy wtedy bym wyszedł bez problemu?

Pozdrawiam
civman
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 20-02-2006, 18:26
Post #10




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 17
Nr użytkownika: 3 104
Dołączył: 19-02-2006

Ja mam problem z wyjściem, lecz nie sądze że powodem jest przedwczesna eksterminacja złomiarzy. Zwyczajnie, nie pokazuje się mi kursor strzałki na drabince.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 20-02-2006, 18:32
Post #11




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 6
Nr użytkownika: 3 107
Dołączył: 20-02-2006

Więc bardzo prosimy bardziej doświadczonych graczy o jakąś podpowiedź.

Pozdrawiam
CIVMAN
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 21-02-2006, 12:14
Post #12




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 17
Nr użytkownika: 3 104
Dołączył: 19-02-2006

Czy jednak ktoś mógłby nam pomóc? ^_^ Pozdrawiam.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 21-02-2006, 12:45
Post #13




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 6
Nr użytkownika: 3 107
Dołączył: 20-02-2006

Ja już wiem :). Dzisiaj rano przed pracą przeszedłem. Musisz najpierw zlikwidować 3 złomiarzy i jeden z nich ma 2 liny weź je potem trzeba uporać się z mutantami i typ typkiem. Zciągnąć lokalizację do Pipa i uciekać ja jeszcze wziąłem przy wyjściu te liny z inwentarza do ręki (nie wim czy jest konieczne) i przy drabince ukazała mi się exit grid.

Pozdrawiam
CIVMAN
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 21-02-2006, 13:03
Post #14




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 17
Nr użytkownika: 3 104
Dołączył: 19-02-2006

Dzięki. :) Faktycznie trzeba było zabrać linę. Jak to się stało że nie pomyślałem o linie (tym bardziej że w Falloutcie 2 nie raz była potrzebna). Starość nie radość :lol:

Ten post był edytowany przez Corso: 21-02-2006, 13:04
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 19-11-2019, 15:12