Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

6 Strony < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Obudzta się ludziska! Awaken JUZ YEZD!!!

post 08-04-2003, 16:32
Post #41




SHM-1
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 437
Nr użytkownika: 87
Dołączył: 24-11-2002

Bo w boosterze trzeba zaznaczyc opcje, żeby usunšł pliki BOS. Wtedy zajmuje +- tyle samo miejsca, u mnie FT+Awaken nie przekracza 2 giga. Jeœli komuœ szczególnie brakuje miejsca może usunšć (bo uzyciu boostera) z katalogu CORE takalog missions i movie.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 16:47
Post #42




SHM-2
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 604
Nr użytkownika: 40
Dołączył: 04-11-2002

U mnie chcialo sie sciagac ponad 14 godzin, wiec sobie podarowalem... skzoda, ze nikt nie zrobil mini Akwenu z mysla o modemowcach... :-)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 17:06
Post #43




King Crimison Will cut you,Yuber
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 13
Nr użytkownika: 316
Dołączył: 18-02-2003

Ja sie juz wziolem za sciaganie cudenka :D jak na patriote przystalo ktoory czekal na promyczek nadzieji : hehe :)

ps. Pozdro dla Awaken TEAM'u :) :bs:

A teraz wyczekujemy na Awaken 2 i Polish-Łejsted :) hihi
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 17:13
Post #44




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

sajdon daj mi kase na płyte to ci nagram, a jesli chodzi o premiere to zapomnieliœmy o najważniejszym - trza to oblać :) :brynda:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 17:17
Post #45




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 776
Nr użytkownika: 5
Dołączył: 03-11-2002

Jako jeden z niewielu Polakow udzielajacych sie w miedzynarodowej spolecznosci Falloutowej mam pytanko - kiedy angielska wersja? :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 17:24
Post #46




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

QUOTE
Zapoczštkowane przez Bio_Hazard
Priest >> u mnie bylo to samo - nie dosc ze po potraktowaniu FT boosterem rozmiar zrobil sie x2 - to wcale nie zauwazylem zeby mi taktik lepiej chodzil ... :/
bo dysk cie sie pewnie zfragmentowal (porozrzucal te wszystkie pliki po calym dysku) przez co czas dostepu do nich sie wydluzyl zamiast skrocic o rozpakowanie

QUOTE
Jako jeden z niewielu Polakow udzielajacych sie w miedzynarodowej spolecznosci Falloutowej mam pytanko - kiedy angielska wersja?
nie wiem, txt jest praktycznie przetlumaczone ale trzeba "zrobic" filmiki (ta procedura jest czasochlonna, nie mowiac o wysylaniu tych filmikow, chociaz w sumie moze sprobuje na uczelni wyslac) a no i JJ86 musi przeczytac te txt po ang i sprawdzic czy nie ma byków
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 18:58
Post #47




BUUUM!!!
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 41
Nr użytkownika: 320
Dołączył: 23-02-2003

Heh mam psa w drużynie, fajnie nie? szkoda że nie nazywa się dogment....

edit:
jestem już w złomowisku....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 23:13
Post #48




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

a dostaliœcie takigo critica z pałki ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 23:23
Post #49




BUUUM!!!
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 41
Nr użytkownika: 320
Dołączył: 23-02-2003

Ten gang załatwiłem nie tracšc ani jednego punktu HP :bs: a twój ledwo trzyma się na nogach....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 12:50
Post #50




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

tylko ja gram myœlicielem a nie wojem !
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 17:30
Post #51




Scourge of the Wastes
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 45
Nr użytkownika: 47
Dołączył: 05-11-2002

co yzd grane jak klikam na link to sie wyswietla, ze strona i plik jest niedostepny:(

ok juz wszystko wporzo, no to tylko jakies 18h i juz bede sobie mogl grac, nie wiem czemu modemowcy tak placza, jak ktos ma stala oplate za neta to moze sciagac do oporu, mi np za tydzien sciagnie sie jeden film, wiec nie jest Ÿle:)
moze sie zorganizujemy i na kazaa zarzucimy ta instalke?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 18:27
Post #52




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

QUOTE
Zapoczštkowane przez .:] Spce Ace [:
tylko ja gram myœlicielem a nie wojem !
tylko nie graj postacia ktora stawia na rozwiazanie wszystkich sporow na podstawie swojego IN i CH bo gry nie przejdziesz, bo niestety wciaz jest to FT w ktorym walka jest podstawa
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 18:45
Post #53




SHM-2
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 604
Nr użytkownika: 40
Dołączył: 04-11-2002

QUOTE
Zapoczštkowane przez .:] Spce Ace [:
sajdon daj mi kase na płyte to ci nagram, a jesli chodzi o premiere to zapomnieliœmy o najważniejszym - trza to oblać :) :brynda:


OK, plytka kosztuje nawet 1zl (bez pudelka jakies badziewie) to mi nagraj, oddam ci kase przy okazji jak bedziesz mi dawal plytki ;-)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 19:50
Post #54




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 871
Nr użytkownika: 14
Dołączył: 03-11-2002

Ja dodam od siebie, ze wszelkie questy polegajace na science/repair czy czysm takim nie kombatowym moga polegac na podejsciu do danego przedmiotu (napraw komp - do kompa, napraw rure - do rury). Wynika to z taktiksowosci takitksa :).
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 20:01
Post #55




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

to tera mi mówicie ? dbrze że nie jestem aż trak daleko... a na przyszłoœć to proszę mnie upżedzać :-PPP
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 22:41
Post #56




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 871
Nr użytkownika: 14
Dołączył: 03-11-2002

W zwiazku z taktiksem i jego kulawymi zagrywkami rozwiazanymi niestandardowo w Awaken powstal lepki "Hint". Si it, len ju hew problemz.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 10-04-2003, 18:12
Post #57




AWAKEN Team
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 42
Nr użytkownika: 94
Dołączył: 29-11-2002

yhh...jeszcze jakies dwadziescia godzinek i bede GO mial....nie ma rady trzeba zbierac kase na szybsze lacze :neutral:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 10-04-2003, 18:50
Post #58




Official Priest of the Wastelands
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 46
Nr użytkownika: 93
Dołączył: 28-11-2002

kmieciu - nie jestem aż tak tępy aby nie zauważyć tej opcji - ale i tak mi zajmuje duuużo miejsca - nie żebym narzekał - zostaje mi jeszcze 50 GB (po odliczeniu samej windy) ale zawsze....


kroffa - o co w tym chodzi?
QUOTE
bo dysk cie sie pewnie zfragmentowal (porozrzucal te wszystkie pliki po calym dysku) przez co czas dostepu do nich sie wydluzyl zamiast skrocic o rozpakowanie


co - mam zdefragmentować dyskacza i wsio bedzie ok?
jeżeli tak to se nie pogram przez następne 2 dni - defragm. mojego dysku to przejeb*** sprawa...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 10-04-2003, 19:08
Post #59




SHM-3
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 756
Nr użytkownika: 9
Dołączył: 03-11-2002

Jaki hint? Gdzie ten hint?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 10-04-2003, 19:21
Post #60




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

QUOTE
Jaki hint? Gdzie ten hint?
tutaj niestety tylko sztuk jeden, Dargh mial sie zabrac za przeczyszczeniem tej tablicy i wrzuceniem tych co zostaly tutaj powiedziane do tamtego topicu, ale albo zapomnial albo nie mial niestety czasu :/

QUOTE
co - mam zdefragmentować dyskacza i wsio bedzie ok?
dokladnie defragment pomoze, a to ze trwa, no coz... trzeba bylo miec mniejszy dysk ;)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

6 Strony < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 20-11-2019, 17:35