Rajd do Czosnowa i nadchodzące, Rajdy Warszawskiej placówki BoB - 2005
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Rajd do Czosnowa i nadchodzące, Rajdy Warszawskiej placówki BoB - 2005
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A Ty juz mozesz pic ;P ? Ostatnim razem chyba nie :lol:
Ten post był edytowany przez Nico: 03-04-2005, 00:19 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Od ostatniego razu mocno trenowałem :D, nie powinienem się rozchorować w środku rajdu :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Dobra to co kiedy gdzie i jak ?
!!!!!!!!!! loodzie !!!!!!!!! Napisz Nico !!!! WHAT NEXT!!!!! |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Pomiedzy 27 IV, a 8 V. Mam tyle wolnego =D . Mozna by i dwa rajdy zrobic, jeden jeszcze za Narew, do fortow po tamtej stronie. Wez żone Khalbar ;).
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Z okresu który podał Nico najbardziej mi pasuje dzień w którym są matury pisemne z polskiego/matematyki (nie wiem kiedy to dokładnie jest, ale napewno przed 8 V), mam wolne od szkoły, starsi w pracy siedzą więc napewno nic ode mnie ne będą chcieli. Chodzi mi oczywiście o zwiedzanie bunkrów Zielonkowskich. Jeśli będziecie robili siakiś inny rajd to się zobaczy... Jutro się polonistki spytam kiedy to dokładnie są te matury (wydaje mi się, że 5/6 czyli czwartek/piątek). ak więc piszta czy wam pasuje taki termin??
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Starsi w pracy, a kto Cie znow z komisariatu odbierze ^_^ :lol: :P ?
Termin sie zweza do 2-8 V, 30 kwietnia jest "Vampiriada" w jednym pubie i bede malo dostepny tego dnia...i pewnie nastepnego ^_^ . Ten post był edytowany przez Nico: 16-04-2005, 21:22 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Po primo: Nie byłem wtedy na komendzie, bo poszedłem do domcu wcześniej, bo się chujnie poczułem. Po secundo: Zapowiadałeś, że tym razem nie będziemy zwiedzać naszego pięknego Zielonkowskiego posterunku policji. BTW: Doszło u nas bodajże 12 nowych stróżów prawa :D. Khalbar, żyjesz? Dałbyś siakiś znak czy pasuje taki termin... Ten post był edytowany przez salmon: 16-04-2005, 21:35 |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Primo: No tak zdezerterowales =D
Secundo: No ba, odrazu na komende stoleczna nas odwioza ;]. Dritte: Death Eater bedzie i Cichy? |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
DE mówił, że może nie mieć zbytnio czasu, ale jeszcze zobaczy...
Zaś Cichy raz zapytany za bardzo się nie ucieszył (to przez tą komendę), ale może się jeszcze go namówi. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Phi ale mieczaki ;P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
NO tak zaraz zaraz :D w matury ??????? porąbało a kiedy ja mature napisze !!!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHa joke 2 - 8 ni w pi*** ni w oko ten termin raczej sklonil bym sie na jeden wyjazd !!!!!!!!!! tak na pocztku 2 - 5 bo mnie raczej 6-8 cos wypada jakos chyba !!!! jakas komunia czy cos takiego eff :( Zony nie biore bo ma ludzi na pensjonacie od 28-6 :D Licz się ze słowami - zostałeś upomniany Ten post był edytowany przez Wolv: 17-04-2005, 16:08 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ok to pomiedzy 2-5... i raczej nie Zielonka skoro ludzie sie nie zbiora....tak mi wpadlo do glowy, ze moze cos naprawde ambitnego ;] , cel forty dookola Modlina kolo pomiedzy Wkra, a Narwia. Dwa forty i jeden teren wojskowy ;) do zwiedzenia...z tym, ze jak Khalbar bedziesz siedzial cicho i nie bluzgal to mozna sie z zolnierzami dogadac...zeby wpuscili :lol:
http://www.forty.phg.pl/modlin/spis/img/01.jpg Forty nr XVIa,b, XIVa,b !! Poza tym UWAGA Piknik - 200 lat Twierdzy Modlin W dniach 20-22 maja 2005 w Modlinie odbędzie się piknik z okazji 200-lecia istnienia twierdzy. W planie: zlot pojazdów militarnych, zlot motocyklowy, zlot wodniaków, inscenizacje bitew. Ponadto wystawa zabytkowych pojazdów wojskowych, wystawa umundurowania, prezentacje jachtów, muzyka na żywo i wiele innych. Będzie to jedna z bardzo niewielu okazji wejścia do środka Cytadeli w Modlinie. Wiecej na www.twierdzamodlin.pl !!!! Ten post był edytowany przez Nico: 17-04-2005, 16:59 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ojojoj, strzy na bank nie puszczą, a wyprawa bez mówienia o tym, tez nie przejdzie (godzina powrotu wczesna to raczej nie bedzie).
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
no to mamy znowu wyjazd we dwoje (romantyczna kolacja ) ?
NICO zarzadz cos bo mi sie niechce a 2_5 tuz tuz :P |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nico, mógłbyś wydać jakieś rozporządzenie, bo nie wiem czy sięustawiać z ludźmi na browar czy nie...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
no jakos 2-3 maja do pomiechowka kolo Modlina...do was wpadniemy pozniej ;)
zarzadzam browar i dla mnie ^_^ Ten post był edytowany przez Nico: 30-04-2005, 11:52 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
bylismy, zajefajny fort zwiedzalismy (wszystkie sie nie dalo bo zalane troszke podziemne kazamaty) - full wypas - spilismy sie na srodku jeziora ^_^ ... laski byly wszedzie dookola nas ... :lol:
Ten post był edytowany przez Wolv: 29-05-2005, 22:06 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Bylismy ostatnio w forcie carskim w Pomiechowku, swietnie zachowany, podziemne korytarze, niektore zalane woda.
Niedlugo w czerwcu 18-19 jakos idziemy znow na jakies wedrowki alkoholowo-wojskowe. ;] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hej jesli was fascynuja forty to mamy "zaproszenie" na forty poznanskie. O ile ten gosc nie byl na tyle zalany. Rho masz jeszcze ich namiary ? To ci co chcieli poderwac "Białą dame" ?:)
nesfor Hail the BOB! |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
W Poznaniu Cytadela jest calkiem ciekawa.
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 08-12-2019, 03:33 |