Zlot w Kluczewie, wrażenia po zlocie w lipcu 2005
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zlot w Kluczewie, wrażenia po zlocie w lipcu 2005
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Specjalne podziękowania dla BOB za podtrzymanie klimatu... gulasz przy ognisku i piwo Specjal :)
Ten post był edytowany przez Theya: 12-07-2005, 13:00 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hehe... nigdy nie jadlem takiego dobrego psiego zarcia :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Szkoda że nie poczekałes jeszcze jednego dnia.... ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nie dalo rady :(
a zmylem sie tak szybko bo mielismy transport na dworzec bezposrednio (mam bodajze Zwonimira nas zabrala, za co serdecznie dziekujemy :)) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Panowie z BoB bardzo dziekujemy wam za przybycie na nasz zlot, wasza obecnosc dodala temu spotkaniu pikanterii i czystego fallowego klimatu, jestem zaszczycony ze mialem okazje was poznac, napic sie z wami specjala i zezrec psie zarcie ktore bylo hitem tego zlotu, mam nadzieje ze to bylo pierwsze ale nie ostatnie spotkanie z wami i spotkamy sie najpozniej za rok
pozdrawiam |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nom jadło było pierwsza klasa mad maxa :lol:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hehe, zwłaszcza jak je Gonzo petem poczęstował :) ten deikatny posmak tytoniu......... ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ale najlepsze żarcie robił bezsprzecznie Spicmir: ta jego kasza z sosem pieczarkowym... po prostu niebo w gębie. No i mielonka, w życiu chyba tyle mielonki nie zjadłem.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A i o jajecznicy nie zapominaj. To bylo cos!
pozdr. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja niestety nie mialem okazji zapoznac sie blizej z BoB'ami (i bardzo tego zaluje), ale moge powiedziec, ze jestescie kurde zajebisci i dzieki Wam po przybyciu SGS'u klimat nie padl... Dzieki Wam :arigato:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
No raczej :D
My tez jestesmy wdziecnzie za zaproszenie, super sie bawilismy no i za rok bedzie replya :DDDDDD bedzie nas wiecej i wiecej psiego zarcia :))))) :13: |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
No ja też chciałbym podziękować za przybycie zacnej braci , za klimat ktory przywieźliscie ze soba , za to ze zlaliscie dupcie sgsom no i za psie rzareło ktorego nie jadłem bo mam bardzo delikatne kubki smakowe :P zapewne
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Spicmir napisano 13-07-2005, 18:35
No ja też chciałbym podziękować za przybycie zacnej braci , za klimat ktory przywieźliscie ze soba , za to ze zlaliscie dupcie sgsom no i za psie rzareło ktorego nie jadłem bo mam bardzo delikatne kubki smakowe zapewne Ciekawe B) A niby w jaki to sposób nam "zlali dupcie" jak imprezowali razem z nami ?? Pozdro for Rhotax, Nesfor, Chewie & Kaczucha :zdrowko: Ten post był edytowany przez szmerglu: 01-08-2005, 16:58 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
chyba spicowi chodzilo o asg :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
No tak chodzi mi o rozgrywki asg . Klimatyczna ekipa i tyle . wielki szacunek .
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
No to ze sa klimatyczni to fakt neizaprzeczalny.
Jednak chcialbym zwrócić uwage na to że do zadnej potyczki nie doszło :huh: Chyba że bierzecie pod uwage krótką strzelanke do której dołączył sie Nesfor. Co nawymyslaliscie to nie wiem @.@ Zreszta co bede sie rozpisywal i robil Off Topica my oraz BoB wiemy jak to wyglądało tłumaczyć się nie musze bo nie ma z czego... Jeszcze raz pozdro PS Juz nie bede wam tu zaśmiecał :P |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nikt ci się tłumaczyć nie każe :)
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 16-12-2019, 10:23 |