Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

2 Strony  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Ciernista zbroja diabła...

post 10-05-2006, 22:08
Post #1




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 26
Nr użytkownika: 2 894
Dołączył: 19-12-2005

Grając po raz kolejny w FT trafiłem na bazar i załatwiłem sobie Ciernistą Zbroję Diabła:) Niestety nie mogę jej ubrać, gram ludźmi (nigdy nie zmieniałem rasy...) a tam nic nie pisze o tym jaka rasa może ją nosić. Zbroja ma naprawdę świetne statystyki, dlatego fajnie by było ją jakoś wykorzystać...:) Wiecie coś o tym??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 10-05-2006, 22:39
Post #2




SHM-4
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 1 659
Nr użytkownika: 1 766
Dołączył: 23-11-2004

Zbroji nie można użyć, to taki żart.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 00:15
Post #3




First to Fight!
Group Icon
Grupa: GWR-3
Postów: 633
Nr użytkownika: 1 860
Dołączył: 07-01-2005

moze nie zart a raczej easter egg - tak samo jak Zed w Falloucie 2 czy wlasnie zbroja krowia w Tactics. TO jest po to by bylo I NIC WIECEJ :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 00:21
Post #4




SHM-3
Group Icon
Grupa: GWR-3
Postów: 846
Nr użytkownika: 1 851
Dołączył: 02-01-2005

to nie jest czasem nawiazanie do Diablo?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 01:10
Post #5




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 278
Nr użytkownika: 2 667
Dołączył: 14-10-2005

CYTAT (Manior @ 10-05-2006, 22:36)
to nie jest czasem nawiazanie do Diablo?

Tak to jest nawiazanie do Diablo. Devilthorn Coat ma 100 AC, +10 ST, +50 resist fire, -6 damage from enemies, wymaga 75! siły do noszenia. Podobna zbroja była unikatem wlasnie w Diablo 1 ;]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 02:35
Post #6




Wieczny Malkontent
Group Icon
Grupa: GWR-4
Postów: 722
Nr użytkownika: 1 290
Dołączył: 31-03-2004

Demonspike Coat się w Diablo zwało coby usciślic. (demoni kolec, diabelski cierń - jeden pies :P )
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 05:50
Post #7




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 263
Nr użytkownika: 2 883
Dołączył: 17-12-2005

ehh szkoda ze nie da sie jej ni jak nosic :-(
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 10:23
Post #8




Drunken Master
Group Icon
Grupa: Przyjaciel Shamo
Postów: 1 614
Nr użytkownika: 266
Dołączył: 27-01-2003

da sie chyba - zdaje sie, ze jakis mod jest od tego..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 11:09
Post #9




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 278
Nr użytkownika: 2 667
Dołączył: 14-10-2005

Gdzies widzialem screena jak gostek mial to na sobie ;], nie pamietam tylko gdzie i nie jestem pewien czy to nie fake
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 12:06
Post #10




Hammer Man
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 162
Nr użytkownika: 96
Dołączył: 29-11-2002

A prubował ktośpodpakować sile? ;]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 14:09
Post #11




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 263
Nr użytkownika: 2 883
Dołączył: 17-12-2005

a jak ta zbroja wygladala bo jak wzial na siebie czerwony
metal armor to sie moze w dupe cmoknac...
nikt nie wie jak sie w niej wyglada
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 14:21
Post #12




Hammer Man
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 162
Nr użytkownika: 96
Dołączył: 29-11-2002

Zagraj w diablo jak jestes ciekaw.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 16:22
Post #13




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 120
Nr użytkownika: 3 208
Dołączył: 01-04-2006

można podpakować gostka do 75 siły, ale by trzeba zagrać od poczatku w ft, można też mutagenami czy czmyś co zwiększa siłe :>
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 16:26
Post #14




SHM-3
Group Icon
Grupa: GWR-3
Postów: 846
Nr użytkownika: 1 851
Dołączył: 02-01-2005

75 sily!? omg nie da sie tyle... predzej sie przecpasz i padniesz nim 20 bedziesz miał
[edit]
no chyba ze masz HACK Mod ;]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 18:12
Post #15




SHM-4
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 1 659
Nr użytkownika: 1 766
Dołączył: 23-11-2004

A co to za problem dla modera zmienić statystyki przedmiotu?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2006, 20:12
Post #16




SHM-3
Group Icon
Grupa: GWR-3
Postów: 846
Nr użytkownika: 1 851
Dołączył: 02-01-2005

niezaleznie od sily i tak tego przedmiotu nie da sie zalozyc

[edit]

ufam ze sie nie mylisz ;]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 12-05-2006, 09:02
Post #17




Śmierdziant Sham(b)owy
Group Icon
Grupa: OUTPOST
Postów: 1 335
Nr użytkownika: 55
Dołączył: 07-11-2002

"nie zaleznie" w tym wypadku piszemy razem :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 12-05-2006, 17:21
Post #18




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 120
Nr użytkownika: 3 208
Dołączył: 01-04-2006

CYTAT (Święty @ 11-05-2006, 16:27)
A co to za problem dla modera zmienić statystyki przedmiotu?

jedyne co trzeba mieć to ft tools do takich przeróbek
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 21-05-2006, 02:24
Post #19




Hetman Wielki Wąsaty
Group Icon
Grupa: Crossroads
Postów: 409
Nr użytkownika: 2 951
Dołączył: 02-01-2006

Cierniowa zbroja diabła wygląda jak pancerz mutantów II. A po założeniu wygląda tak samo jak pancerz metalowy. Nawet koloru nie zmienia na czerwony.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 27-05-2006, 08:48
Post #20




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 5
Nr użytkownika: 1 861
Dołączył: 07-01-2005

Cześć

Moja przygoda z ciernistą zbroją diabła.
Po wejściu do lokacji pojawił się błąd, nie mogłem wyjść i po długachnym łażeniu po niej, zrezygnowany wszystkich wybiłem i ...
Ograbiłem "zwłoki" i dostałem zbroję. Można ją sprzedać ale nie wiem kto da najwięcej.
Dawno grałem, ale ten moment pamiętam, rozwaliłem kupców bo nie mogłem wyjść, a jeśli zbroję sprzedawałem to znaczy, ze wyszedłem z lokacji.

Korzystając z okazji coś podpowiem.
Mozna zrobić tak, jak ma się dobre giwery, jak użyłem działka gatlinga i jeszcze jednego na loftki.
Pojechałem do lokacji gdzie było mało mutantów, bo jak jest ich dużo to zwiewałem.
Jak znalazłem lokację gdzie było ich mało to je rozwaliłem w try miga i zdobyłem "amerykański karabiny maszynowe" i trochę jakiegoś sprzętu i badziew na handelek.

Aha, nie sprzedawajcie wszystkiego co leczy, później jest itego bardzo mało
Pozdrówka

Tomek
ps: Sory za błędy, z 5 lat nie grałem...:-(

Ten post był edytowany przez TOZO: 27-05-2006, 08:50
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Strony  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 20-11-2019, 19:27