Jak długo już grasz w Fallouty?
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Jak długo już grasz w Fallouty?
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja gram od tego roku ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hi!
Zacząłem grać 7 lat temu, na pierwszy ogień FALLOUT, potem Fallout2 (wsio in English of koz) i w końcu FT, obecnie już coraz mniej pogrywam, więcej skupiam się na testowaniu róznych modyfikacji i na ich tworzeniu. pozdro4all |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja gram od 4 lat w Fallouta 2 a FoT kupiłem sobie może pół roku temu.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
pozwoliłem sobie dodać jedną odpowiedź w ankiecie ;P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hehe w sumie myslalem zeby tam dodac od poczatku ale twoja znaczy to samo :)
|
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja gram w F1 od kwietnia i w F2 od czerwca. Podobnie jak Cubic gram coraz mnej.
|
|||||||||
![]() ![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja gram od momentu jak sie "dwojka" w CDA ukazala... skopiowalem i gralem ponad... dwa lata po pare godzin dziennie :) Odpokutowalem i mam teraz wszystkie oryginaly... ("jedynke", "dwojke", oraz FT)
A f1? Coz... z rok? Troche mniej gralem... To jeszcze wspomne o FT... do 13 misji i odechcialo mi sie calkiem. ej, ej, ej! kur..na! Co to za herbata? ;) A teraz znow gram :) EDIT: To moj piecsetny post... :) :rad: Ten post był edytowany przez SPEC: 16-08-2005, 18:44 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hmmm... Ciekawy zbieg okolicznosci... Wlasnie dzisiaj na Cornerze zakonczyla sie sonda z identycznym pytaniem :D
Ja podobnie jak SPECu. F2 mam z CDA, potem kupilem sobie F1. FT pozyczylem tylko od kumpla i raz ukonczylem. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja gram zdecydwoanie za długo...
Od 2002 gdzieś tak będzie, z rózną częstotliwością. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Najgorsze jest to, ze ta gra sie nie nudzi :)
Ta gra jest tak wspaniala, ze az nie moge wytrzymac... Wiem, co lezy w kazdej szafeczce, ile tego jest... no prawie kazdej :] :rad: Ten post był edytowany przez SPEC: 16-08-2005, 20:30 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja pierwszy kontakt mialem z demem F1 chyba z SS. Nie pamietam kiedy to bylo.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Dokładnie. Ledwo ukończyłem Falla, a już obmyślam jakiego nowego herosa sobie zrobić :P |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ulomnego Alkoholika - narkomana, majacego w malym paluszku bron biala, rzucanie, oraz hazard :)
hm. Zagram tak :) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja pogrywam w Falle od 1999...zadna giera mnie tak nie wciągnęła ;)
Najlepszebyło to ze kumpel mi pokazał demo F1 na swoim P100 z 16MB RAM...a ja mu na to - eee kicha, włacz Warlords (notabene tez jedna z ulubionych gierek ;) ) :D |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hm.. ja od 2000 roku.. jak się w CDA pokazało. Potem w realu kupiłem Fo1 w polskiej wersji.. potem od kumpla pożyczyłem tacticsa (tfu!) a potem Fo1 english, żeby nie grać w polskim... i i tak nei skończyłem. Brakło mi jednego dnia na powrót do krypty (się bawiłem ;) ) i mi się odechciało zaczynać od nowa, a starszych saveów nie miałem.
A w pnp gram od roku ponad. Stosunek często przerywany ;) |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Niepamnięta chyba 2001 czy 2002.
Edit: Pamiętam :) 2001 uzywaj opcji edit - Theya |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Posty sie edytuje. Za floodowanie mozesz dostac warna...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Przpraszam :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A ja się Wam muszę do czegoś przyznać: w Fallouta ostatni raz grałem pół roku temu. Nie przeszedłem do końca nawet. Wstyd. Zamierzam odpalić w końcu Falla pod Linuksem i się poprawić. :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Spoko - ja ostatnio miałem jakąś półtoraroczną przerwę od Falla (albo i dłuższą) - dopiero po zlocie pograłem sobie znowu :P A od kiedy gram to nie pamietam szczerze mówiąc - pamietam tylko, że pierwsze moje podejście do Fall było nieudane - jakoś mi się nie spodobał, odłożyłem go na półkę i tak naprawdę to zagrałem dopiero kilka miesięcy później! (ale kiedy to było to nie mam pojęcia ;)) |
|||||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 16-12-2019, 16:00 |