Jak długo już grasz w Fallouty?
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Jak długo już grasz w Fallouty?
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nie pamietam dokladnie kiedy... dostalem falla w swoje rece, bylo to jeszcze w sredniej. Wersja jaka dostalem.. to byl potezny rip, masa rzeczy (filmy, muza) bylo wycietych... jako ze z kumplem (ktory dostawal te giery od kumpla masowo) bylismy wielkimi fanami rpg'ow... a ze byl zastoj w tego typu gierkach w tamtym okresie...tosmy odpalili zobaczyli co to jest... bo nigdzie recenzji ani zapowiedzi nie znalezlismy.
--- a zeby bylo smieszniej... gdzies tak od 2 lat nie odpalalem zadnego z falloutow :D |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja tez cos w tym stylu... Teraz Fallouty uruchamiam sporadycznie, jak mnie najdzie :) Ostatnio tak mnie naszlo dzien przed zlotem (juz ten klimat poczulem :D).
pozdr. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A mnie naszło tuż po zlocie i teraz mnie naszło drugi raz, tak raz na dwa miesiące mnie nachodzi :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A ja sobie jutro zacznę przechodzić Falla 1 od nowa. :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ehhh te stare dobre czasy :) :) Fallouta pierwszy raz na oczy zobaczylem jak grala moja siostra i zainteresowalo mnie duze pole dzialania (duzo zadan, broni, npc, itp) i tak sie to zaczelo...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
OMG: On się o Fallu od siostry dowiedział :blink: ! Ja pierwszy raz Falla zobaczyłem u kumpla, jak kiedyś w podstawówce z jakiejś lekcji całą klasą uciekliśmy - pomyślałem sobie wtedy: "Co on w tym widzi :huh:"! :P |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja zobaczyłem u brata ciotecznego. Dał mu zagrać, dałem się zabić chyba z 20 razy jakiejś bandzie mutantów. Potem dali w CDA, zagrałem i zafascynowałem się. :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ostatni raz gralem w Falla 2...dwa tygodnie temu :wub: .
eee ja wogole mam takie zbocznie ze gram w klasyki...ostatnio np System Shock i Ufo: Enemy Unknown, Colonization :rolleyes: . Nie wiem tylko czemu zawsze gram snajperem z wysokim krytykiem, kradzieza i speechem :D. Takie zboczenie. Ale w papierowego obiecalem sobie ze zagram szalonym saperem/rusznikarzem i bede biegal z B.A.R.'em B) . |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Etam zboczenie. Niektóre stare gry są lepsze od dzisiejszych. Taka prawda.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
ja tez uwiebiam klasyki, to tez dlatego ze kiedys nikt sie za bardzo grafika nie przejmowal bo tak czy siak byla ch!@#!@#, producenici wiecej uwagi zwracali na fabule i grywalnosc samej gry niz na efekty specjalne i fajna grafe... |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Do to tego że nie gonili za efektami to się do końca nie zgodze, po prostu nie potrafisz ich teraz docenic ;) ale grywalność !!!
Fakt dzis wszystko juz bylo...ciezko wymyslic cos orginalnego. Ja chce Falla Bethesdy i S.T.A.L.K.E.R'a :rolleyes: . Ten post był edytowany przez Snowblind: 09-09-2005, 21:37 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Snowblind zawsze można wymyślić coś nowego (chyba nie zgadzsz się ze stwierdzeniem że "wszystko już wynaleziono"?). Stare gierki o jakich mówimy też nie miały łatwo, bo przed nimi np. na Amidze były gry wykorzystujące takie pomysły jakich nie widziałem w ŻADNEJ nowej grze na PC. Jak sobię przypomnę tytuły to nie omieszkam napisać. :)
Aha, edit: W Falla Bethsdy słabo wierzę, a STALKER sądząc po ostatnim trailerze (tylko po nim) będzie nieciekawy. Obym się mylił. Ten post był edytowany przez Vic: 09-09-2005, 21:40 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Em, a co tam jest takiego strasznego w nowym trailerze Stalkera że po obejrzeniu go wydał Ci się Stalker ów nieciekawy?
Jakis samochód się na żywopłocie zablokował? |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ja gram od łohohoho :) jeszcze w podstawówce (a jestem w 1-ej liceum) grałem w jedynke.. to były czasy, ehh......
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Dla mnie przygoda z Falloutem zaczela sie w 2000 r. kiedy dali pelna w CdAction Od tej pory 2 przeszedlem chyba 30 razy a jedynke z 10... I tak jedynka rzadzi!!
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To chyba było 5 czy 6 lat temu. Napromieniowałem się Falloutem u kuzyna, niestety najpierw przeszedłem 2 potem dopiero nadrobiłem straty. Ale i tak jedynka jest... SIMPLY THE BEST.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
E tam.. Myślałem, ze tu sami wymiatacze co to gają od 1998 roku :> Well... Ja np gram od kiedy Fallout 1 był dostępny, czyli właśnie 98 :> A że miałęm wtedy 10 lat i angielski w moim wykonaniu był nie-do-końca-poprawny, o grało się świetnie XD Właściwie na poważnie w Fo zacząłem grać pare latek później, tak czy inaczej pamiętam, że gdy eFki wychodziły w CDA, to juz byłem na punkcie tej gry je***ty i terroryzowałem znajomych, żeby kupili i grali w Fallouta :>
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
W demo Fallouta grałem w czerwcu 1997 roku - było na Secret Service Cover CD47. Spakowane zajmowało 20MB - płytkę , jak i czasopismo mam nadal.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Tamten numer secreta mam ale nie było mnie stać na taki luksus jak płytka. Pamiętam że wtedy jakoś wydanie z CD kosztowało dla mnie strasznie dużo :(
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ja tez od czasu gdy w cda... to byly czasy... :D
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 07-12-2019, 06:45 |