Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

4 Strony  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Arcanum Stuff

post 06-11-2002, 16:54
Post #1




Demon Spawn
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 14
Nr użytkownika: 35
Dołączył: 04-11-2002

Hi.

Jesli ktos jest zainteresowany moge sie podzielic stuffem ktory zebralem - mapa swiata (11 MB bmp) i wiekszosc jesli nie wszytkie ksiazki ktore w grze mozna znalezc przeniesione do txt.

Pozdr.
DM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-11-2002, 16:58
Post #2




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 776
Nr użytkownika: 5
Dołączył: 03-11-2002

Moze ktos (oprocz mnie) bylby zainteresowany stworzeniem nowej strony o Arcanum?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-11-2002, 18:38
Post #3




Demon Spawn
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 14
Nr użytkownika: 35
Dołączył: 04-11-2002

W miare moich skromnych mozliwosci chetnie pomoge.

DM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-11-2002, 22:28
Post #4




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 972
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

QUOTE
Zapoczštkowane przez Ausir
Moze ktos (oprocz mnie) bylby zainteresowany stworzeniem nowej strony o Arcanum?


Ausir na mnie mozesz liczyc :) ... tego ze strony DO Arcanum nic mi sie nie ostalo ... a dosc duzy wklad wnioslem w tworzenie jej :( ...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-11-2002, 23:49
Post #5




Maxi - Kaz
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 677
Nr użytkownika: 2
Dołączył: 01-11-2002

Ausir mozesz na mnie liczyc!
BTW. masz na nia jush serwer? Tak z ciekawosci pytam :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-11-2002, 23:51
Post #6




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 776
Nr użytkownika: 5
Dołączył: 03-11-2002

Moge ja zawsze umiescic tam gdzie SAD (arcanum.scifi.pl moze byc?) :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-11-2002, 11:56
Post #7




Demon Spawn
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 15
Nr użytkownika: 32
Dołączył: 04-11-2002

Ja od tygodnia jestem szczęœliwym posadazcem Arcanum, ale khem... jeszcez nie grałem:o ... Fallout jest teraz na tapecie...Ale jak już wsišknę to chętnie pomoge....:bs:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-11-2002, 00:28
Post #8




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 972
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

Ja przeszedlem juz Arcana ze 3 razy lekko liczac ... a liczac te zaczete i nei skonczone to wjecej ;]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-11-2002, 01:18
Post #9




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 972
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

LOL :) Nes bo cie zdegraduje :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-11-2002, 01:23
Post #10




Traveller
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 91
Nr użytkownika: 16
Dołączył: 03-11-2002

Nie degraduj go tylko daj jakiegos linka skad mozna sciagnac full wersjon bo chetnie bym pogral
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-11-2002, 15:31
Post #11




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 776
Nr użytkownika: 5
Dołączył: 03-11-2002

http://www.terra-arcanum.com - najlepsza strona o Arcanum
http://arcanum.sierra.com/ - oficjalna strona
http://arcanum.gry-online.pl - polska strona

Gra zostala stworzona przez Troika Games, czyli tworcow Fallouta 1 i czesciowo 2 (odeszli w trakcie realizacji gry, ktora zostala dokonczona przez Black Isle) - Tima Caina, Jasona Andersona i Leonarda Boyarskiego.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 24-01-2003, 19:51
Post #12




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 972
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

Ausir ... to co robimy coœ o Arcanum ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 24-01-2003, 21:12
Post #13




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 776
Nr użytkownika: 5
Dołączył: 03-11-2002

Heh... ale ja nawet w Arcanum nie gralem (tzn tylko troche - mam za slaby sprzet)... ja tak tylko teoretycznie pytalem :).
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 24-01-2003, 21:57
Post #14




Sword of Despair
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 75
Nr użytkownika: 97
Dołączył: 29-11-2002

Arcanum warto raz przejœ tylko dla fabuły, ale inie liczšc jej Arcanum jest słaby:evil: , n.p. na poczštku sš najtrudniejsze walki.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 24-01-2003, 22:22
Post #15




SHM-0
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 187
Nr użytkownika: 54
Dołączył: 06-11-2002

QUOTE
(tzn tylko troche - mam za slaby sprzet)...

Ja to na sprzecie - P2 433mhz, Banshee, 128ram'u przeszedlem, chodzilo kieprawo ale za mocno mnie wciagnelo aby przestac w to grac :]
QUOTE
Arcanum warto raz przejœ tylko dla fabuły, ale inie liczšc jej Arcanum jest słaby , n.p. na poczštku sš najtrudniejsze walki.

Mnie ostatni boss strasznie wkurzyl, cienki jak barszcz (duzo hp-kow mial, ale bardzo mierne obrazenia zadawal) ,a maxymalny level (podajze 50) osiagnolem w ~polowie gry :\ . Anyway, IMHO Arcanum jest lepsze od Baldurkow.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 24-01-2003, 23:00
Post #16




Sword of Despair
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 75
Nr użytkownika: 97
Dołączył: 29-11-2002

Mnie ostatni przeciwnik nie mógł zranić, a każdy cios (mój a nawet mojej drużyny, która czasem potrafi robić wiele ciosów na turę) zabierał 1%, banał. A poczštek był najtrudniejszy (no może "kocioł" był ciut trudniejsz) ale i ta banał.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 27-01-2003, 11:14
Post #17




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 972
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

deadlus: jest taki progs :) NO LvL cup czy cap sluzy on do sciagania ograniczenia w levelach i mozna osiagnac wtedy cos do 100 poziomow :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-02-2003, 00:09
Post #18




Savior of the Damned
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 278
Nr użytkownika: 8
Dołączył: 03-11-2002

taa, walki byly zrabane - na poczatku prawie nie do przejscia, póxniej (1/4 gry) mialem najlepsza bron palna (w tym sie szkolilem) i ta zabierala zawsze 40 HP (rzadnego urozmaicenia). Gdy osiagnalem w tym fachu mistrzostwo (zawsze 100% na trafienie) gra byla tak smiertelnie nudna jesli chodzi o walki, ze trzymala mnie przy monitorze tylko chec zobaczenia filmików (nielicznych zreszta, ale calkiem niezlych) i ciekawosc jak rozwinie sie fabula.

a co do tego patcha... dobrze ze chociaz to bylo - ale to nie rozwiazywalo nijak problemu - u mnie np patch dodawal na sztywno + 50 leveli, nie bylo jednak mozliwe awansowanie któregos z druzyny w przyszlym czasie - jednym slowem kolejna kicha :/.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-02-2003, 14:12
Post #19




Hammer Man
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 162
Nr użytkownika: 96
Dołączył: 29-11-2002

Ja się też wypowiem: Arcaninum jest do d***. Co do walki to się zgodz najpierw trudna jak nie wiem co, a potem tylko się chodziło i zabijało wszystko bez problemu :-/.

W sumie to znam tylko dwie osoby które uznajš tę grę za wartš zachodu, reszta po prostu na tę gre klnie :-/. Jak by zrobiono plebiscyt na najgorszego rpga to wiem co by wygrło :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-02-2003, 15:35
Post #20




SHM-2
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 604
Nr użytkownika: 40
Dołączył: 04-11-2002

DarkMiagi > przeslij mi mape swiata, ale jako JPG (11 MB to ja bym na skrzynke nie przyjal ;-)))

JA MOGE POMOC W STORZENIU STRONY O ARCANUM! Zarabista gierka - normalnie bardziej mi sie podoba niz Fallout ;-))))

BTW, mam maly problem - po porstu zacialem sie i nie wiem gdzie dalej isc. Doszedlem do Klanu Kola (tak, mam polska wersje ;-)) i mam tam pogadac z szefem... ale nie wiem gdzie on jest! W tej komnacie tronowej to pogadalem z kolesiem i teraz juz nie mam nowych opcji rozmowy,a nie moge zejsc do Glebi (domyslam sie, ze pewnie tamtedy przechodzi sie na druga strone gor). Tarant, Ashbury juz zwiedzilem i zrobilem co bylo do zrobienia. Na Wyspie Rozpaczy tez bylem.
Aha, mialem tez isc (jest taki quest z Klanu Kola) do Klany Zelaza (czy jakos tak - w gorach na lewo od Tarant), zabilem tam troche scierwa i w jednym pomieszczeniu zamkniete sa krasnoludy i chyba jeszcze jakis czlowiek. Tylko skad ja mam wziasc klucz??????

Jeszcze jeden proble - czy to jest normalne, ze jak jednemu boswtwu skladam ofiare, to blogoslawienstwo od innego mi znika? (tak mam w przypadku boga Torga i tego boga co jest w Klanie Kola)

(z gory) THNX 4 help ;-))

BTW, mam juz poziom Mistrza w Broni Palnej, 43 level oraz dwoch kumpli u boku (Virgila i takiego orga na "S" - siedzial w barze w pierwszej napotkanej miejscowosci (Zemglone Wzgorza bodajrze)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

4 Strony  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 14-10-2019, 18:45