Kantyna, (... neutralne miejsce ...)
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kantyna, (... neutralne miejsce ...)
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
KSGR utrzymuje SHAMO przy zyciu :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
QUOTE(Barbarez) Nie pozwolimy mu umrzeć śmiercią naturalną ;] No to pozostaje tylko czekac az ktos wymysli najlepszy sposob nienaturalnej smierci oraz na kata, ktory wykona egzekucje xDAle zeby kat mogl zaczac swoja robote najpierw musi nas przepic ^_^ |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Zerwij kajdany, połam bat!
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
coś dla rozweselenia polecam ^^
http://il.youtube.com/watch?v=vON7VF_Od3k&feature=related |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
barbarez masz mistrza :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Barbarez sprzydalby sie jakis duzy zimowy namiot wojskowy na conajmniej DUZO osob, jestes w stanie cos pozyczyc od siebie z jednostki? bo bez zaplecza bedzie masakrycznie pizdzialo podczas zimowej kampanii :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
QUOTE([KSGR]Snoopy @ 01-10-2010, 07:16) Barbarez sprzydalby sie jakis duzy zimowy namiot wojskowy na conajmniej DUZO osob, jestes w stanie cos pozyczyc od siebie z jednostki? bo bez zaplecza bedzie masakrycznie pizdzialo podczas zimowej kampanii :) Obiecane zdjęcia: http://my.opera.com/Le%C5%9Bny/albums/slid.../?album=4766812 Co do namiotu postaram się coś namotac w agencji mienia mam tam znajomości więc jak coś będzie to postaram się polecieć po kosztach |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hop hop!
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Dlaczego tittle forum brzmi ":cenzura: WIELKA :cenzura: WIELKA :cenzura:" ? (na skinie ksgr)
Rozumiem, ze mam zawolac Janusza z BoS'u i zrobic porzadek na pustkowiach? Janusz łap za pal i koło, trzeba pozamiatac! :arigato: |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 07-12-2019, 19:30 |