Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

2 Strony < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Ciernista zbroja diabła...

post 02-11-2006, 17:42
Post #21




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 18
Nr użytkownika: 3 841
Dołączył: 02-11-2006

na stronie 13 schron jest taki mod który daje po 80 do wszystkiego . a takrze można użyć Fallout Tactics Character Editor . ale wam powiem ten pancerz jest do bani po założeniu go wyglądasz jak zwykły wieśniak
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 02-11-2006, 17:54
Post #22




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 18
Nr użytkownika: 3 841
Dołączył: 02-11-2006

jak ktoś chce ten programik to dajcie mi znać to wyśle wam go na e-mail
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 02-11-2006, 21:12
Post #23




Hetman Wielki Wąsaty
Group Icon
Grupa: Crossroads
Postów: 409
Nr użytkownika: 2 951
Dołączył: 02-01-2006

Po pierwsze: nie jak zwykły wieśniak a jak w pancerzu metalowym
Po drugie: ten mod daje po 100 do SI a nie 80
Po trzecie: witamy spamera :). Wiesz co to edycja posta?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 02-11-2006, 22:39
Post #24




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 18
Nr użytkownika: 3 841
Dołączył: 02-11-2006

ok pomylić sie można ale ten pancerz nie jest zbyt ciekawy jeśli chodzi o sam wygląd to jest fajna wygląda jak pancerz mutantów .
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 03-11-2006, 04:04
Post #25




SHM-1
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 263
Nr użytkownika: 2 883
Dołączył: 17-12-2005

co to za przyjemnosc grac gosciem z 100 sily ??
jaki to ma sens ? co?
ta zbroja ma takie wymagania zeby w niej nie chodzic, lol
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 03-11-2006, 08:39
Post #26




Zoor
Group Icon
Grupa: Super Moderator
Postów: 1 356
Nr użytkownika: 3 713
Dołączył: 18-09-2006

Unforgiven -> masz całkowita rację. Twórcy umieścili tę zbroję po to, żeby sobie pożartować, wrzucić wielkanocne jajo, więc po co nosić coś, czego bez solidnego oszustwa nosić się nie powinno, bo taki gość z siłą = 100 podejdzie nawet do Behemota i uderzeniem pięści go unieszkodliwi. Po co psuć sobie grę?
BTW, jakie ta zbroja ma po założeniu statystyki?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-11-2006, 14:02
Post #27




Hetman Wielki Wąsaty
Group Icon
Grupa: Crossroads
Postów: 409
Nr użytkownika: 2 951
Dołączył: 02-01-2006

OMG, Zoor, weź przeczytaj topic zanim coś napiszesz:

QUOTE (WhiteHead @ 11-05-2006, 00:25)
QUOTE (Manior @ 10-05-2006, 22:36)
to nie jest czasem nawiazanie do Diablo?

Tak to jest nawiazanie do Diablo. Devilthorn Coat ma 100 AC, +10 ST, +50 resist fire, -6 damage from enemies, wymaga 75! siły do noszenia. Podobna zbroja była unikatem wlasnie w Diablo 1 ;]




Może by tak topic zamknąć...? Czy nadal będziemy pisać jaka ona jest fajnie bądź niefajna, co?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 14-06-2007, 21:49
Post #28




SHM-0
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 33
Nr użytkownika: 4 518
Dołączył: 10-06-2007

Zbroję założyć można, ale trzeba coś w kodzie pozmieniać (niestety nie wiem gdzie)

Jeśli ktoś nie wierzy, to na Trzynastym w opisach Specjal Random Encounters'ów są skriny gostka noszącego tą zbroję. :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 19-06-2007, 12:11
Post #29




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 5
Nr użytkownika: 4 523
Dołączył: 13-06-2007

Ona to może posłużyc do rozmieniania kasy jak ci na pifa brakuje :P eghm... nie mogę tego screena znaleźc
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 19-06-2007, 13:50
Post #30




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 47
Nr użytkownika: 4 317
Dołączył: 09-04-2007

Z tego co pamiętam w Tacticsie bez patcha i z jego pierwszą wersją tego pancerza nie dało sie założyć i stanowił on tylko i wyłącznie atrakcję turystyczną.
Zupełnie inaczej sprawa miała się z Brahmin Armor, można było ją nosić, dodatkowo była to jedyna zbroja jaką można było założyć na robota, jedna z niewielu dla mutantów i w ich przypadku nie ograniczała możliwości ataku jak u człowieka.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 18-08-2007, 16:53
Post #31




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 27
Nr użytkownika: 4 777
Dołączył: 17-08-2007

po pirewsze by użyć tej zbroji musisz mieć 75 siły więć chyba nawet sam kalkulator by nie mógł jej użyć.Co się za tym nasówa że to był poprostu Joke.



Ten post był edytowany przez benn.yo: 18-08-2007, 20:05
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 17-09-2007, 00:33
Post #32




SHM-0
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 3
Nr użytkownika: 4 931
Dołączył: 15-09-2007

To może wyprostuję to wszystko. Tak, nie da się normalnie założyć tej zbroi. Screen jest mojego autorstwa i przedstawia mnie właśnie. Założyłem ten pancerz po edycji jego parametrów w edytorze do FT. Zmieniłem tylko wymagania dotyczące siły. Jak wiadomo, zbroja ta wymaga 75 Siły od noszącego, a maksimum dla człowieka to 10. Wystarczyło zmniejszyć te wymagania.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 17-09-2007, 00:50
Post #33




Hetman Wielki Wąsaty
Group Icon
Grupa: Crossroads
Postów: 409
Nr użytkownika: 2 951
Dołączył: 02-01-2006

QUOTE(benn.yo @ 18-08-2007, 16:08)
po pirewsze by użyć tej zbroji musisz mieć 75 siły więć chyba nawet sam kalkulator by nie mógł jej użyć.Co się za tym  nasówa że to był poprostu Joke.
*

A ja proponuję czytać poprzednie posty:

QUOTE(WhiteHead @ 11-05-2006, 00:25)
Tak to jest nawiazanie do Diablo. Devilthorn Coat ma 100 AC, +10 ST, +50 resist fire, -6 damage from enemies, wymaga 75! siły do noszenia. Podobna zbroja była unikatem wlasnie w Diablo 1 ;]
*


QUOTE
To może wyprostuję to wszystko. Tak, nie da się normalnie założyć tej zbroi. Screen jest mojego autorstwa i przedstawia mnie właśnie. Założyłem ten pancerz po edycji jego parametrów w edytorze do FT. Zmieniłem tylko wymagania dotyczące siły. Jak wiadomo, zbroja ta wymaga 75 Siły od noszącego, a maksimum dla człowieka to 10. Wystarczyło zmniejszyć te wymagania.

O, a o tym to nie pomyślałem :D. Zawsze jak mi się chciało zrobić lans na pustkowiach to swojej postaci zwiększałem statsy. Tak czy siak, bez edytora się nie uda jej założyć ;)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 15-11-2007, 18:46
Post #34




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 17
Nr użytkownika: 5 303
Dołączył: 06-11-2007

Ta zbroja ma chyba strasznie długawą historię skoro aż takie staty do niej trzeba mieć.Może tylko prawdziwy Diabeł może ją założyć?:)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 29-04-2008, 13:05
Post #35




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 8
Nr użytkownika: 7 035
Dołączył: 26-04-2008

Tę zbroję można założyć w modze Awaken o ile się nie mylę.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Strony < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 21-11-2019, 13:38