Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

6 Strony < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Obudzta się ludziska! Awaken JUZ YEZD!!!

post 07-04-2003, 21:17
Post #21




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 871
Nr użytkownika: 14
Dołączył: 03-11-2002

No, na twoim miejscu Ace bym sie nie cieszyl. Nie jestes juz potrzebny, Awaken wyszedl. Bede wnosil o zbandowanie twojej osoby.

:D zartuje ofkoz :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-04-2003, 21:31
Post #22




BUUUM!!!
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 41
Nr użytkownika: 320
Dołączył: 23-02-2003

Ja mam zajebiœcie wolny transfer:evil: zaledwie 11.25 a wy? od 20.00 w góre...czuje się...jak modem...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-04-2003, 21:42
Post #23




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 125
Nr użytkownika: 50
Dołączył: 05-11-2002

chcialbym miec 11.25 ;)
zgrywam juz 5h i mam 78%
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-04-2003, 22:00
Post #24




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

ja mam srednio 4 kb/s ale to modem to nie ma sie czemu dziwic :) (a jaki spuprazj, ja czyli ten co robil tego moda sam go zciagam :D)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-04-2003, 23:02
Post #25




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 125
Nr użytkownika: 50
Dołączył: 05-11-2002

Ej panowi co jest?
Zainstalowalem, odpalam i co?
wyskakuje "plik BOS.exe jest połšczony z brakujacym eksporterem MSS32.DLL:_AIL_auto_update_3D_positin@8."
co to ma niby byc?????????
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-04-2003, 23:05
Post #26




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

:eek: yyy nie mam pojecia co jest, kmieciu testowal i mu dzialalo, a jaka masz wersje FT? PLke czy ang? i czy jest spaczowana do 1.27
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-04-2003, 23:08
Post #27




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 125
Nr użytkownika: 50
Dołączył: 05-11-2002

wpadlem w panike ale juz wiem o co chodzi mam wersje 1.25:(
wi ktos gdzi mogo dostac pacza?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-04-2003, 23:14
Post #28




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 156
Nr użytkownika: 293
Dołączył: 06-02-2003

U mnie wszystko goodie... Wersja US 1.27, wsio chodzi, tylko niektóre gemby w tutorialu się nie ładujš...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 07-04-2003, 23:16
Post #29




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

pacza mozesz sciagniac z tad http://62.179.10.172:79/Fallout/download_ft.html

ale jest jeden zonq otoz instalka nadpisuje bos.exe (inaczej nie da sie tym installerem zrobic skrotu) wiec MOZE (ale nie musi) byc problem ze spaczowaniem wersji polskiej (on moze sprawdzac wersje pliku exe, ale chyba sprawdza gui.txt czy cos takiego) w przypadku fiaska z instalacja 1.27PL sciagnij angielskiego pacza 1.27 i zainstaluj awakena jeszcze raz
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 00:39
Post #30




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 125
Nr użytkownika: 50
Dołączył: 05-11-2002

Dzieki kroffa:D
co sie nkombinowalem to moje;)
mam nadzieje, ze bylo warto:D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 00:52
Post #31




BUUUM!!!
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 41
Nr użytkownika: 320
Dołączył: 23-02-2003

Patcha mam Ft mam awaken mam wszystko pięknie zainstalowałem ale jak włancza się awakena? wiem, wiem lamerskie pytanie....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 00:55
Post #32




BUUUM!!!
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 41
Nr użytkownika: 320
Dołączył: 23-02-2003

Bahahahaha...skrót był na pulpicie...ale jam głupi....sorka
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 01:28
Post #33




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 156
Nr użytkownika: 293
Dołączył: 06-02-2003

QUOTE
Zapoczštkowane przez bARyLA
mam nadzieje, ze bylo warto:D

Warto, warto... Tylko, że... muszę Wam jedno zarzucić...
Chamy œwinie bydlęta!!! Mam jutro zerówkę z rachunku prawdopodobieństwa i miałem zamiar się pouczyć!!! A tak najpierw czekałem aż się œcišgnie, potem wysiadł pršd, póŸniej œcišgnšłem i teraz GRAM!!! Nie mogliœcie tego wypuœcić jutro???:D :D :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 02:33
Post #34




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

aha, nie biegnijcie tylko od razu na pałę na CBB dobrze jest wczesniej troche sie podpakowac (4-5) to bedzie latwiej (aczkolwiek w sumie mozna ta lokacje slabsza postacia (1-3 lev) tez ukonczyc) a no i podstawa, PAMIETAJCIE DZIECI BY CZESTO ROBIC SAVEY NA ROZNYCH SLOTACH :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 08:02
Post #35




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

a ja specjalnie się dziœ poœwięciłem wsatłem 6:30 i mam transfer 90 kb/s ! i tylko 20 min scišgania ! ludzie żeby tak się wszystko œcišgało.....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 10:24
Post #36




I-szy Sekretarz SHAMO
Group Icon
Grupa: Założyciel
Postów: 2 971
Nr użytkownika: 1
Dołączył: 01-11-2002

Po co sie tak spieszycie ? ;] pierwsze relejsy sš zabugowane :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 12:42
Post #37




Czarny Król
Group Icon
Grupa: Przyjaciel Shamo
Postów: 1 579
Nr użytkownika: 20
Dołączył: 04-11-2002

20, 45, 90 kb...
A ja jak zobaczylem 14 to sie cieszylem :(.
Ale nic to, poczekam:jump:
A te programy to skad mozna zassac? (flashget, getright)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 12:44
Post #38




SHM-1
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 390
Nr użytkownika: 140
Dołączył: 29-12-2002

gratuluje ukonczenia prac.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 13:20
Post #39




Śmierdziant Sham(b)owy
Group Icon
Grupa: OUTPOST
Postów: 1 335
Nr użytkownika: 55
Dołączył: 07-11-2002

Priest >> u mnie bylo to samo - nie dosc ze po potraktowaniu FT boosterem rozmiar zrobil sie x2 - to wcale nie zauwazylem zeby mi taktik lepiej chodzil ... :/
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Gambit
post 08-04-2003, 14:53
Post #40




Unregistered

Heh. Kup se większy procek i karte graficzne. I ten booster to jest jakieœ ******. U mojego kumpla to też nic nie daje. Ja też to kiedyœ miałem ale się doczekałem lepszego kompa. :D:D:D:fboy:
Go to the top of the page
+Quote Post

6 Strony < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 20-08-2019, 15:07