Wasze stroje na OldTown, pomysly, prezentacje...
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Wasze stroje na OldTown, pomysly, prezentacje...
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Prezentujcie tutaj swoje stroje na zlot, lub poprostu podawajcie pomysly ;) ...
Oto moje dzielo :P ... http://fallout.emiasto.com.pl/szpon/4.jpg |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ciuchbuda niech stanie się Waszym ulubionym sklepem! ;D Tam można zakupić cuda!
Postaram się napisać jakiś artykuł o robieniu tanich i mało wymagających strojach post-apo, któy poajwi sie na naszej stonie (czytaj Oldtown) :] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Mundur Gladny Mp5 i jest GIT:> BOS Zawsze wierny zawsze silny zawsze potężny :P
A na codzien jeens i skóra:> |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
ja się zastanawiam bo muszę się ukierunkować czy zapodać sobie Metal Armor czy może mundur black woodland. Jak myślicie co pasuje lepiej na kpt Raiders ?
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Hmm - a z czego bys robił Metala :huh: - pamietajo maskowaniu, itd. (no chyba, że siatkę maskującą zarzucisz na armoura to powinno też być git) ;) |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
riderzy podrózują lekko szybko a metal armor strasznie krempuje ruchy Sądze że skóa i emblemacik do tego strzel se rózowego mochowka albo jakiegoś w jaskrawym koloże...i gites
Ludzi Z BOS najlepiej ubrać w wojskowe mundury :> glany i tak dalej najfaniej jak by Każdy(nie koniecznie członek jakiejś organizacji) miał Gnata asg... to był y mega klimat. bo każdy na westlandach ma gnata albo jakiś kastet lub nóż... to wyglądało by cool Jeszcze do tego jeden jakiś wypasiony w widocznym miejscu by odstraszać. ja tu się zastanawiam jak tu PA zrobic:P Ten post był edytowany przez Ghul-150: 24-01-2006, 15:00 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
z metal armorem nie byloby by zadnych problemow bo moj bracki robi repliki zbroi sredniowiecznych B) ale mysle ze czarny zestaw BDU bedzie chyba najlepszy
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ghulu, moge Cie zapewnic, ze wszyscy (no prawie), ktorzy byli na ostatnim OldTown beda mieli swoje ASGacze. Mowie tutaj tylko o orgach, ale bedzie to ok 10 osob. A jak jeszcze SGS przyjedzie...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Repliki zbroi mowisz :D
Widget ladnie by sie w takiej prezentowal, jako szeryf... Ten post był edytowany przez Eraserhead: 24-01-2006, 15:34 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
heh oby oby zobaczy się
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ghul... ale o co chodzi ci z tym BOS? PRzecież w OT nie ma Bratherhood of Steel. A co do BDU... sorry ale te stroje militarne tak na prawdę nic nie mają wspólnego z klimatami Post-Apo...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ja i kuna_Jk tam bedziemy co oznacza że bos tam bedzie:> Nie nie Brother hood of steel:> Brotherhood of SHadows:>
Jak dobrze pujdzie to zlot BOS zgra się z OT... O to mi chodzi.. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Rawdanitsu - Ghulowi chodzi o Brotherhood of Shadows ;) - Klan FT Multiplayer który podejrzewam tez pojawi sie pewną grupą na Oldtown...i pewnie bedzie chciala zdominowac pustkowia (z tym bedzie wam ciezko chłopaki hłe, hłe) ;P
A co do BDU - same łaszki nie wystarczą - trza to bedzie jakos upiekszyc (naramiennik, jakis łancuch, skórzana sakwa przez ramie, gogle spawalnicze itp. ;) ) Ogólnie BDU w czystej postaci bedzie wygladały troche ...hmm zbyt wspólczesnie :) Ten post był edytowany przez martEEnez: 24-01-2006, 17:52 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Te Ghul nie mysl sobie, ze przyjedziecie zrobic sobie na sepa zlot klanowy za nasza krwawice :P ...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Sory za offa, ale MartEE tak żeś to napisał z tyloma bykami że nic nie kapuję :D
EDIT: Poprawione. Wlepiłem sobie upomnienie za pisownie ;) Ten post był edytowany przez martEEnez: 24-01-2006, 17:46 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jak ostatnio zrobiliśmy sobie piknik na lotnisku (tak jest przy mrozach :D ) i gadaliśmy trochę o strojach (no i też ja się przebrałem w pewnym celu) to okazało się że już z dużej ilości zwykłych szmat można osiągnąć niezły efekt - trzeba je tylko dobrze na ciele rozmieścić... Nie zrobiłem jednak zdjęcia więc jak znowu się przebiorę to walnę fotkę gdzieś na forum żeby wam to pokazać...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Bos ma szlachetne intencje... nie chcemy donminować jedynie oświecić...
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Tylko uważajcie żeby wam jakiś Ranger kulą nie zaświecił :D |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||||