Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

6 Strony < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> [FT] realFT mod

post 05-02-2003, 01:29
Post #21




AWAKEN Team (the water chip is in... )
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 75
Nr użytkownika: 177
Dołączył: 11-01-2003

Oblokalem po krotece opis... mozna by zwiękrzyc obrazenia zadawane przes poyast.... no no kolo rozjechany przez np taki transporter raczej nie przezyje.... w RL

a co do melle wiponz... nusz nusz sie omsknol i polecial po tentnicy ????
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2003, 11:07
Post #22




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

ale z nogi do tntnicy ????? to chyba musiłabym być pijany i to nieŸle :cool:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2003, 12:18
Post #23




SHM-1
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 366
Nr użytkownika: 78
Dołączył: 17-11-2002

Jeœli chodzi o obrażenia nożem (w realu) to dwa odpowiednio wymierzone ciosy mogš jak najbardziej spowodować smierć(oczywiœcie w zależnoœci jakie organy zostanš uszkodzone).
Ace jak masz siłę 10 to przy ciosie w noge po prostu mu jš obcinasz:bs:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2003, 12:21
Post #24




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

ale to nie powuduje instant death tylko powalenie/utrata przytomnoœci
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2003, 12:48
Post #25




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

no ale jak juz stracisz przytomnosc to watpie zeby cie ktos oszczedzil :) a nie da sie zrobic w stopie (footcie) tak zeby od jakiegos progu obrazen czlowiek tracil przytomnosc wiec my go od razu CIACH i nie ma problemu :rolleyes:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2003, 13:57
Post #26




Zasłuszony
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 1 889
Nr użytkownika: 33
Dołączył: 04-11-2002

specjalnie dla Ace napiszemy nowy engin FT i naprawimy bledy ktore uniemozliwiaja nam zrobienie ... wykrwawiania sie ;(
-- a jak narazie .. to Ace musi wziasc to wykrwawianie sie w trybie INSTANT :) czyli zalać sie krwiš na starcie.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2003, 13:57
Post #27




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 103
Nr użytkownika: 36
Dołączył: 04-11-2002

QUOTE
Zapoczštkowane przez .:] Spce Ace [:
ale z nogi do tntnicy ????? to chyba musiłabym być pijany i to nieŸle :cool:


A co, w nogach nie ma tetnic?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2003, 17:14
Post #28




Śmierdziant Sham(b)owy
Group Icon
Grupa: OUTPOST
Postów: 1 335
Nr użytkownika: 55
Dołączył: 07-11-2002

No kurde wlasnie o to samo mialem zapytac :D:D:D
To co Space - gdzie jest w takim razie umiajscowiona tetnica u czlowieka???;)

Odpowiedz: Zapewne na szyi :D:D:D:D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2003, 18:02
Post #29




Zasłuszony
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 1 889
Nr użytkownika: 33
Dołączył: 04-11-2002

jeszcze : ktora tetnica?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2003, 18:56
Post #30




Śmierdziant Sham(b)owy
Group Icon
Grupa: OUTPOST
Postów: 1 335
Nr użytkownika: 55
Dołączył: 07-11-2002

ee..no - jak to??? - Przeciez jest tylko jedna...;):D:D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2003, 20:03
Post #31




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

a skšd mam qrva wiedzieć ? na biologi mieliœmy pół roku o korzeniach a one nie majš tętnicy :cool: potem na poczštku stycznia mieliœmy o chigienie jamy ustej - tam też nie ma tętnic :jezyk1: może w 2 półroczu poznam gdzie jest tętnica :D . jeszcze pytanko do kroffy - czy w ramach testu realft moge dać kopie mod koledze ? żebyœmy sobie pograli w mp ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2003, 20:19
Post #32




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

pytanie ze tak powiem trudne, bo wciaz pracuje nad singlem (ostatnio utwardzilem raidersow bo czasami to wchodzilo sie w nich jak w maslo teraz jak go sie stuknie to zazwyczaj albo zdycha albo mu zostaje 1 hp [troche zadko to sie zdarza ale... :) ] ), meczylem sie dzisiaj ze zrobieniem premadow (gotowych postaci) do gry zamiast wlasnych bo przy wlasnych to po jakis paru grach wszyscy biegaja charami z silent runingiem max percepcji i jakims kalachem ustawionym na full auto i tylko one full auto one kill (co w sumie nie jest dziwne ale jest nudne :) ). premady robilem na granice punktowa 3000-5000 i oczywiscie kazda przygotowana postac miala jakas slabosc np. muti z winda srednio umial z niej strzelac (160% skilla) i w ogole sie nie snejkowal (-11%) wiec mozna go bylo by czyms zabic.. no whatever zgubilem cel swoich mysli... co do testu z kolega, prosze bardzo ale za mutli narazie nei odpowiadam bo naprawde napwno bedzie przypominal realwara albo bedzie jeszcze gorszy :bs:

ps tylko bez przesady z ta liczba testujacych bo pozniej sie okaze ze wszyscy w niego grali zanim go skonczylem robic :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-02-2003, 20:26
Post #33




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

z tego co zrozumiałem to moge go dać do testowania ;) ale niejest pewne bo ostatnio coœ każdy z nas ma co innego do roboty ja czekam na awakena a on gra w aot`a i sie podnieca że zrobił strone w notatniku i front page używał tylko do robienia ramek :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-02-2003, 01:15
Post #34




Scourge of the Wastes
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 45
Nr użytkownika: 47
Dołączył: 05-11-2002

To ja juz nie kumam. To co sciagnolem z waszej strony (real war) to jest jakas beta testowa. Czy tu sie rozchodzi o jakas nowa wersje?:neutral: :neutral: ;)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-02-2003, 01:23
Post #35




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

real war to mod do multi przeznaczony a realFT celowany jest w singla, w RW biegasz komandosami no i w ogole akcja ma sie niby dziac wspolczesnie a w realFT jest wszystko jak w fallach tylko ze podkrecane jest wszystko tak by bylo jak najbardziej realistycznie (co oczywiscie nie do konca wszedzie musi sie udac :) )

czyli: RW to nie realFT
RW na mutli
realFT na singla (i moze kiedys na mutli)

ps, a wszystko pewnie przez zbierznosc nazw :)
ps2. RW i realFT maja tez inne strony "domowe" na temat ktorych (tzn kazdego projektu odzielnie) mozesz sie dowiedziec wiecej. linki znajdziesz w moim podpisie
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-02-2003, 03:26
Post #36




Scourge of the Wastes
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 45
Nr użytkownika: 47
Dołączył: 05-11-2002

hhehe!!!Dziwne ja przeszedlem w real war 1 misje single.I efekty byly takie jakie opisujecie w real ft:jezyk1:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-02-2003, 12:03
Post #37




Zasłuszony
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 1 889
Nr użytkownika: 33
Dołączył: 04-11-2002

bo da sie ... tak zrobic i z tego jest moj pomysl zrobienia RealFT.. z tym ze jak grasz w RW na singla .. to sa misje ze goscie nie maja z czego do ciebie strzelac bo amunicja nie pasuje do broni jaka maja .. albo nie maja wogle danej broni .. czy strzelaja tak beznadziejnie ze .. hmmhm nie trafiaja..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-02-2003, 12:43
Post #38




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

pozatym w RW nie ma zwiekszonej wagi broni, samochody beda ci sie rozlatywac bardzo szybko (w realFT troche sa mocniejsze), w RW bardzo szybko znajdziesz power armora (tzn normalnie szybko, ale i tak za szybko :) ) a w realFT nie (jest jeszcze pozatym pare dodatkowych pancerzy tzn moze nie dodatkowych pozamienione stare, np. nie znajdziesz juz tesla armour bo po co skoro nie ma energy weapons)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-02-2003, 21:29
Post #39




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 871
Nr użytkownika: 14
Dołączył: 03-11-2002

A ja tam jakos mam mieszane uczucia. Bo fajnie, ze realizm, ale z drugiej strony za duza rabanka i za czesto widze loading screeny ;).
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 06-02-2003, 22:06
Post #40




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

hmmm :confused: a ja mialem wrazenie ze po pierwszej misji jest za latwo. bo wystarczt dorwac cos z duzym zasiegiem (np. aksu) biegac i strzelac z singla, czasami tylko sie cofac przy przewazajacej sile wroga :D

aha, dodalem pare smaczkow rozniacych niby identyczne bronie, np. rodzina ak cechuje sie tym ze bardzo ladnie sie z niej prowadzi ogien ciagly (full auto), a np taki sa80 jest diabelnie celny z na singla, nie mowiac juz o g11 ktory ma spokojnie pozwala celowac w dowolna czesc ciala w 3 pociskowym burscie. bronie ktore maja celownik na obrazku, to w trybie single shot zamiast long maja scoped (sa80, beryl, g36, miniberyl, wszystkie snajperki i pewnie jakas tam jeszcze bron to ma).
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

6 Strony < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 17-11-2019, 05:46