Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Nie moge uruchomic( -path juz zrobilem to cos inn)

post 21-04-2005, 00:12
Post #1




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 7
Nr użytkownika: 2 138
Dołączył: 21-04-2005

Witam Syckich

zainstalowalem full fallout tactics pl 3cd ver. , patch 1.27 pl , awakena 1.35 i fajka...
najpierw
(IMG:http://img225.echo.cx/img225/4931/fallout15ru.jpg)
a potem
(IMG:http://img231.echo.cx/img231/9879/fallout27bt.jpg)
Jak juz w temacie pisalem zmienilem -game na -path awaken i tak sie dzieje(wczesniej bylo tak jak w jakims innym poscie tzn cos tam z c:\..main.cpp)

Pomoozcie bo chcialem wresczcie cos zagrac w jakas sensowna gre. Dzieki

E. Acha normalna gra sie uruchamia dobrze.
E2. Plik spr-sprites_0.bos jest w katalogu gdzie jest zainstalowany bos

Ten post był edytowany przez killua: 22-04-2005, 01:07
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 03-06-2005, 14:12
Post #2




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 7
Nr użytkownika: 2 138
Dołączył: 21-04-2005

naprawde nikt nic nei poradzi

tak wogoole to mnie zastanawia ta sciezka , jako ze fallouta mialem zainstalowanego w innym katalogu na innym dysku.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 03-07-2005, 10:59
Post #3




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 94
Nr użytkownika: 2 040
Dołączył: 19-03-2005

Nie pisz dwóch postów pod rząd... Może gdzie indziej moda zainstalowałeś a gdzie indziej FT :P
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 03-07-2005, 11:33
Post #4




Czarny Król
Group Icon
Grupa: Przyjaciel Shamo
Postów: 1 579
Nr użytkownika: 20
Dołączył: 04-11-2002

Darel - kup sobie okulary.. te posty dzieli poltora miesiaca...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 17-07-2006, 03:35
Post #5




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 20
Nr użytkownika: 3 500
Dołączył: 15-07-2006

mialem identyczny problem... ale juz doszedlem o co chodzi... jak zainstalujesz awakena... to te foldery z plikami ktore Ci sie wypakuja musisz wrzucic do katalogu "core" a pozniej odpalic normalnie bos.exe, ktory wczesniej podmieniles tym ktory sie rozpakowal z awakena;)... u mnie to zadzialalo, pozdro!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 21-07-2019, 07:41