Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

12 Strony  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Błędy a.k.a. Bugi

post 07-04-2003, 23:21
Post #1




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

wszelkie błedy aka bugi prosimy wysylac albo na mojego maila (thecrow@kam.pl) albo pisac tutaj (chociaz to moze byc troche zbyt spojlerowate, wiec nie piszcie tu pytan w stylu "nie moge zabic mastera w ostatniej lokacji, bo te potwory wczesniej to jakos przechodza przez te magiczne sciany co on z nich moc czerpal no i w ogole ten demon glowny dziwnie wyglada" ;) ). od razu ostrzegamy ze niektore moga wynikaja ze specyfikacji enginu ft i nic sie z nimi nie da zrobic
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 01:35
Post #2




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 125
Nr użytkownika: 50
Dołączył: 05-11-2002

jak chcialem wyjsc ze schronu to mapa swiata cos sie je***a
loadowanie nic nie dawalo
i musialem kurba po raz drugi zaczynac:(
ale teraz jest chyba juz dobrze:D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 09:38
Post #3




SHM-1
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 437
Nr użytkownika: 87
Dołączył: 24-11-2002

Jeœli Awaken (FT) wychodzi ci do windozy bez komunikatu, to wymagany jest reset kompa. Jeœli to nie pomoże, to może przełšczenie dŸwięku na Milest Fast 2d? To rozwišzywało większoœc problemów.


Kroffa- ale plama! W tutorialu brakuje gemb! Całkowicie zapomniałem że mamy tuturiala, no bo kto tam w niego gra :) Trza szykować pacza - jeœli się wyrobisz do 17tej to uplouduję nowszš wersję instalki
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 14:10
Post #4




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 156
Nr użytkownika: 293
Dołączył: 06-02-2003

Gisbourne, skryba, którego uwalniasz w BC ma tylko jednego taga i nie można mu włšczyć innej postawy niż neutral. Zamierzone?
Niewolnicy w BC sš w tym samym team'ie co slaverzy i kiedy idziesz oczyœcić gildię włšczajš się do walki, zabijasz ich i slaverów, a potem przywódca rangers'ów dziękuje ci za to. IMHO bez sensu.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 14:51
Post #5




Zasłuszony
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 1 889
Nr użytkownika: 33
Dołączył: 04-11-2002

co do :pozycji: niektorych modeli to wina FT
niektore postacie NIE MOGA czolgac sie kucac ... glupie to...
ale najlepszy moty jest jak wezmiesz tribala w kubraku moro i kazesz mu z padu.. wstac ;) facetowi reka sie obraca :) - warto zobaczyc
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 14:59
Post #6




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 125
Nr użytkownika: 50
Dołączył: 05-11-2002

jeden babol i jedno pytanie:
babol - jak jezdze corwega po miescie to jej niewidac (corwegi)
pytanie - da sie jakos odlaczyc NPCa czy trza go zabic
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 16:20
Post #7




SHM-1
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 437
Nr użytkownika: 87
Dołączył: 24-11-2002

NPC można odstawić w Chicago w Hotelu,
Jeœli chodzi o postawy NPC, którzy się przyłšczajš, to jest to bug w FT - wysterczy zrobić quick save i quick load i wszystko wraca do normy, czyli mozna włšczyć agressive.
Za motyw ze slaverami jest odpowiedzialny Dargh - on nalegał, żeby było jak jest.

Apropo animacji: Bubba może trrzymać dzidę w ręku i to widac na modelu, ale nie może jej używać, czyli nie traci ap ani nei zadaje obrażeń. Myœlełem, że zrobiłem błšd w entity, ale player może jej bezproblemowo używać..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 17:18
Post #8




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

QUOTE
Zapoczštkowane przez bARyLA
babol - jak jezdze corwega po miescie to jej niewidac (corwegi)
hmm ciekawe bo mi widac :) a pozatym jak to sie objawia? wsiadasz do korvegi a ona robi *PUF* i znika?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 17:32
Post #9




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 125
Nr użytkownika: 50
Dołączył: 05-11-2002

dzieje sie to tylko w miescie handlu. Wchodze do maszyny, odpalam, ruszam i robi sie przezroczysta. Jak wysiadam lub sie zatrzyma to wszystko wraca do normy. :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 08-04-2003, 23:58
Post #10




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

nastepny bug mozna go zobaczyc na skrinie ktory umiescil na forum space ace, chodzi bowiem o nazwy, miala byc polska wersja a nie wiadomo skad jest conncused, single, czy strong kick
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 13:40
Post #11




SHM-1
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 390
Nr użytkownika: 140
Dołączył: 29-12-2002

jak sobie lukam na ten watek to stwierdam ze win95 mial ich znacznie mniej.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 18:31
Post #12




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

tylko ze:
1 win95 robili podobno profesjonalisci
2 za winde kaza ci placic
3 z wymienionych tu bugow tymi ktore wynikaly z naszej winy jest narazie tylko to z gebami w tutorialu i nieskladnosc jezykowa (mieszanka ang i pl)
4 takis mondry ? trzeba bylo samemu zrobic takiego moda a nie narzekasz :fboy:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 18:32
Post #13




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 156
Nr użytkownika: 293
Dołączył: 06-02-2003

Nie wiem, czy to jest bug, czy coœ Ÿle robię, ale za cholerę nie mogę naprawić tej maszyny w zardzewiałym... Mam bezpiecznik, mam 65 repair'a robię use on i dowiaduję się, że to daz nafink. Tylko nie spojlować mi tu, chę się tylko dowiedzieć czy to robal, czy mam jeszcze pokombinować...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 18:33
Post #14




King Crimison Will cut you,Yuber
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 13
Nr użytkownika: 316
Dołączył: 18-02-2003

Ja chcialem sie spytac czemu czasami jakby sam wczasie gry wylacza sie mi Awaken wtedy znikaja Awakenowskie entity,sprity,nazwy itd...puzniej mi to wiesza komp :) poprostu tak jakby sie sam odinstalowywal podczas grania :) smieszne...ale moze jest jakis ratunek? :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 18:35
Post #15




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

QUOTE
Zapoczštkowane przez Mathaus
Nie wiem, czy to jest bug, czy coœ Ÿle robię, ale za cholerę nie mogę naprawić tej maszyny w zardzewiałym... Mam bezpiecznik, mam 65 repair'a robię use on i dowiaduję się, że to daz nafink. Tylko nie spojlować mi tu, chę się tylko dowiedzieć czy to robal, czy mam jeszcze pokombinować...
daj bezpiecznik sprzedawcy

fallen - nie mam pojecia co mozna na to poradzic
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 19:11
Post #16




SHM-1
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 437
Nr użytkownika: 87
Dołączył: 24-11-2002

poprawka, trzeba stanšć z bezpiecznikiem za maszynš
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 19:37
Post #17




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

QUOTE
Zapoczštkowane przez Kmieciu4eveR
poprawka, trzeba stanšć z bezpiecznikiem za maszynš
yy nie wiedzialem, :P ale to pewnie przez to ze nigdy nie znalazlem tego bezpiecznika :D
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 19:40
Post #18




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 871
Nr użytkownika: 14
Dołączył: 03-11-2002

Piszcie tez jaka macie winde, jak 98 to juz nie nasza wina.
Bugi Ft nie nasza brocha, wycisnelismy z tego ile sie dalo, ale takitksowy charakter gry iniedopracowania tfurcuf FT powoduje wystepowanie kilku bagoof.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 21:33
Post #19




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 156
Nr użytkownika: 293
Dołączył: 06-02-2003

Prosiłem, bez spojlowania... Newermajnd, kolejny pakiecik: nie ma opisu do obrzyna (którego dostajesz od dowódcy Rangers'ów), koktajl mołotowa nie wybucha i rani jedynie trafionego przeciwnika, kilka buraków językowych... BTW znalazłem pierwszego speciala... i mało nie umarłem jak zobaczyłem 'pogromcę robotów'. Chylę Panom czoła!!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 09-04-2003, 21:37
Post #20




aka. Kroffa
Group Icon
Grupa: GWR-5
Postów: 643
Nr użytkownika: 46
Dołączył: 05-11-2002

raaah!! (okrzyk bojowy) teraz txt ktory sie powtarzal czesto na tablicy awakenowej o beta testach "TEGO BUGA JUZ POPRAWIALEM" (mowa o molotovie, pasuje ten txt nawiasem do credistow z sziftem)
za spoila sorry :| nastepnym razem prosimy ostrzegac :D a pozatym w sumie i tak nie wiesz gdzie to znalezc :P
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

12 Strony  1 2 3 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 06-12-2019, 09:14