Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

2 Strony  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> co jest z tym CBB ?

post 21-08-2005, 10:10
Post #1




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 2
Nr użytkownika: 2 505
Dołączył: 21-08-2005

Mam problem z CBB. Kiedy byłem tam pierwszy raz wystarczylo ze zblizylem sie do drabinki na powierzchni i po chwili juz bylem pod ziemią, a teraz wchodze (i jak łatwo się domyśleć) nic się nie dzieje. Ktoś wie o co może chodzić?
Z góry dzięki
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 21-08-2005, 13:17
Post #2




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 687
Nr użytkownika: 2 139
Dołączył: 21-04-2005

Ehhhh... bo mozna tam tylko raz wejsc, wykonac questa a pozniej bomba wybucha i wszystko zasypuje... wiec drabinka nie wejdziesz :P .
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 21-08-2005, 13:51
Post #3




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 2
Nr użytkownika: 2 505
Dołączył: 21-08-2005

Eeee... tylko ze ja zadnego questa nie wykonywałem! A o bombie pierwsze słysze... No cóż. A było tam coś godnego uwagi?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 21-08-2005, 19:50
Post #4




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 687
Nr użytkownika: 2 139
Dołączył: 21-04-2005

Główny wątek fabuły... :/ . Więc jeżeli nie możesz tam wejść - to nici z grania - trzeba od nowa zaczynać... :/ . A tak poza tym, pare exp oraz bron/ammo (podstawki) .
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 12-09-2005, 01:47
Post #5




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 85
Nr użytkownika: 2 535
Dołączył: 02-09-2005

Ja tam zlalem CBB bo mnie zmieliły wierzyczki 3 razy..pakuje na lvl zeby tma cos na mącic... a i niemoglem wyjsc z tamtad...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 25-09-2005, 13:30
Post #6




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 687
Nr użytkownika: 2 139
Dołączył: 21-04-2005

Ja je wysadzilem... nie wiem co wy jacys tacy inni jestescie :D . Przeciez to proste... a bomba jest na koncu lokacji... nie chce nic wiecej zdradzac :) .
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 25-09-2005, 13:57
Post #7




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

cbb to jedna z łatwiejszych lokacji w grze. można to przejść w 10 min z palcem w pupie.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 15-10-2005, 14:30
Post #8




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 16
Nr użytkownika: 2 672
Dołączył: 14-10-2005

Właśnie, jak wysadzic te dwie wieżyczki?
Detonato lrży na ziemi, a jak próbuje sie do nich zbliżyć, to dostaje kosmieczne obrażenia i umieram?
Pomoże ktoś?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 15-10-2005, 16:35
Post #9




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

włączasz tryb skradania sie, dla pewności zaczynasz sie czołagać i wykradasz detonator ze zwłok jedengo z bandytów
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 15-10-2005, 19:06
Post #10




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 687
Nr użytkownika: 2 139
Dołączył: 21-04-2005

No dokladnie :) . Mozna takze rozwalic je recznie... lecz to za duzo czasu i amma pochlania (chyba ze macie fart i zadalicie 1 z wiezyczek krytyka za 169dmg) . Ale trzeba te lokacje przejsc.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 20-02-2006, 17:32
Post #11




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 17
Nr użytkownika: 3 104
Dołączył: 19-02-2006

Mam pewien problem, jestem w CBB, uciekam przed wybuchem na początek lokacji do drabinki. Lecz nie pojawia się kursor strzałki i nie mogę się wydostać. :unsure: Powiedźcie mi o co chodzi? Z góry dziękuje za odpowiedź.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 20-02-2006, 17:36
Post #12




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 687
Nr użytkownika: 2 139
Dołączył: 21-04-2005

Musisz dobrze nacelowac...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 20-02-2006, 17:46
Post #13




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 17
Nr użytkownika: 3 104
Dołączył: 19-02-2006

Właśnie spędziłem całe 38 sekund na nacelowanie i nic. Widocznie jest to jakiś bug albo co. :blink:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 04-05-2006, 11:26
Post #14




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 9
Nr użytkownika: 3 282
Dołączył: 24-04-2006

Mam podobny problem co wyżej piszący nawet na edytorze próbowałem.
Moglibyście zamieścić screen z miejscem gdzie trzeba ustawić kursor. :(
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 04-05-2006, 11:42
Post #15




SHM-4
Group Icon
Grupa: Trzynasty Schron
Postów: 1 342
Nr użytkownika: 82
Dołączył: 21-11-2002

ja tam podchodziłem w okolice drabinki i automatycznie wychodziłem........
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 04-05-2006, 12:28
Post #16




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 9
Nr użytkownika: 3 282
Dołączył: 24-04-2006

Sprawdzałem prawie wszystkie możliwości. I nothing. :cenzura:
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 04-05-2006, 15:00
Post #17




S.M.A.R.T.I.E.
Group Icon
Grupa: Przyjaciel Shamo
Postów: 1 147
Nr użytkownika: 1 501
Dołączył: 19-06-2004

nie wiem czy dobrze kojarze....ale chyba trzeba miec line w ekwipunku :) (poprawcie mniejesli sie myle - w Awakena gralem daaawno temu ;) )
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 04-05-2006, 17:11
Post #18




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 687
Nr użytkownika: 2 139
Dołączył: 21-04-2005

Mozliwe ze trza line, ale ja obylem sie bez niej (mialem male zielone pole kolo drabinki, ktore "teleportowalo" mnie na gore ;-) .
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-05-2006, 18:25
Post #19




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 9
Nr użytkownika: 3 282
Dołączył: 24-04-2006

Jak wyżej mówiłem obszukałem prawie całą drabinkę. Dlatego proszę o screena z zaznaczonym miejscem zielonego pola.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 05-05-2006, 21:31
Post #20




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 55
Nr użytkownika: 2 054
Dołączył: 23-03-2005

Bez liny nie wyjdziesz, aby ja zdobyc musisz ograbic cialo ktoregos ze zlomiarzy.
No i oczywiscie wpierw musisz doprowadzic do rozpoczecia odliczania przed autodestrukcja.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

2 Strony  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 23-07-2019, 04:07