to my ..., zdjęcia
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
to my ..., zdjęcia
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hehe :) Szkoda, ze to bylo z koma robione bo jakosc kiepskawa. Fajna dzielnica, co? :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Hmm, nic nie widac na tych zdjeciach. :wacko:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
jak to nie widac? ja na przykład ładny napis "Chowaj Wszystko Do Plecaka" na ścianie widzę :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
entrop...tam jest napisane: "Chcemy Więcej Darmowego Piwa" :)
A w ogóle nie sadzicie panowie ze takie tematy to w Cat's Paw powinny sie znajdowac ? Bo poza waszymi szanownymi facjatami to niewiele ma to wspolnego z projektem - chyba ze to jakas tajemnicza lokacja do Europy :P ;) Ten post był edytowany przez martEEnez: 13-06-2005, 10:33 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A jakze by inaczej? :) Na drugim i trzecim zdjeciu ghul robi za sklepikarza w jakims miescie europejskim :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nie bardoz łapie, na pierwszym zdjęciu jest Kuna, a na drugim i trzecim Ghul, tak??
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ghul...ales ty sliczny :P...nie wiem czy bac sie bardziej Ciebie czy twojego pisma ;)
A w ogole to zrobcie panowie jakies porzadne fotki to i je sie na stronke wrzuci z opisem kazdego członka teamu... Ten post był edytowany przez martEEnez: 13-06-2005, 19:52 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
spoko martee z kuną mamy zamiar wziąść pożądny aparat za tydizeń a nie komórkę
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Tydzień minął... już jakiś czas temu :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Tylko parę zdjęć..
Możemy się doczekać więcej? Chętnie poznam ludzi bliżej, spokrewnionych klimatem.. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Może i coś pokażą. Ja mieszkam najbliżej ciebie ale żadnej fotki ci nie pokaże bo nie mam. :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
dodać bym dodał ale procedura jest doś długa i trza najpierw zdjęcia zrobić..
otóż najpierw muszę zrobić zdjęcie zgrać je na kompa rodziców bo tylko on ma oprogramowanie potem przesałać sobie e mailem zdjęcie bo tamten nie posiada nagrywarki i następnie zamieścić je na forum.... Ten post był edytowany przez Ghul-150: 13-09-2005, 21:40 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ghul "ponoc" jestes ziom z festung Warschau - warszawy?
Zadne problem spotkac sie, cyknac ci fotke , wyslac na maila tobie badz wyslac bezposrednio z mojego kompa na shamoforum. Bez problemu oferuje swoja pomoc jak i aparat w weekend, z wyjatkiem nocki sobota-niedziela gdyz wtedy sie grywa w fallouta PnP. *Edit tak patrze na ten topic i widze zdjec ghula az nadto... moze ktos inny cos cyknie klimatycznego i sie pokaze :D Zastanawiam sie po co robic chyba 5 zdjecie ghulowi :) Ten post był edytowany przez Aigam: 14-09-2005, 07:16 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ghula widzialem w realu :) ...
Dobrze ze te zdjecia sa niewyrazne ^^ - hue hue hue Swoje zdjecia mam ale nie dam bo sie wstydze, bedzie jakis zlot to napewno bede. Temat umral.. cmon everybody wstawcie swoje foty, bedzie ciekawiej :D |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
TO może ja sobie fotke zrobie... ale aparatu cyfrowego nie mam. Ale za to mam skaner, może przywale morde do szkła i zobacvzycie mnie z bliska. :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Eh narcyzy... :P
A jesli kogos az tak bardzo interesuje moja facjata to zapraszam na galerie zlotu Oldtown Kluczewo 2005 na Fallout Corner :)...jakies moje rylo powino sie rtam znalezc ;) |
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 14-12-2019, 06:07 |