Kulki
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kulki
![]()
|
||||||||||
![]() |
Jakie byście polecali kulki z serii "dużo, tanio, dobrze" ? :rolleyes:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Goldfire'y 3000 sztuk, 24,40zł waga 0,20g. Masz
|
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Ta dostawa w drodze jest od miesiąca jeśli nie dłużej :rolleyes:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Spróbuj z Machinegun.pl 0.20g dostawy docierają w miarę szybko.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
No właśnie tu mam zgryz, że do MG to ja mógłbym popedałować na rowerze, tyle tylko że tam te same goldfajery są 8zł droższe :ack:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
jezeli chodzi o goldfire to snajperasg sie wyrabia w miare z dostawami kulkensów...(goldfire)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
NIE !! Saint nie kupuj w SnajperAsg najgorszy syf nie polecam tam kupywac !!
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Swiety - jak masz stockową lufe to pomysl nad Q-bullet'ami albo Blasterami :)
(ale wpierw zajrzyj na wmasg.pl co ludzi o nich piszą - niektózy znajomi polecali mi włąsnie te kulkensy) Na Goldfire'y trza uwazac bo gdzieniegdzie podroby sprzedaja :] |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Strzelałem i z Blasterów i z Gold Fajerów i przyznam szczerze że konkretnej różnicy nie widziałem. A w końcu Blastery są przeciętnie 8-10zł droższe od GF, więc za 3 Blastery mógłbym mieć 4 GFy. Wiem że te kalkulacje są upierdliwe ale drewniana skarbonka to nie Fort Knox i już mocno nadszarpnąłem moje rezerwy :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
nie wiem o co ci chodzi ale pisz jakieś konstruktywne posty z których coś wynika , na jakich podstawach obsmarowujesz Snajper ASG ?? masz jakieś nie miłe doświadczenie (osobiste a nie że kolega kolegi słyszał że jeko kumpel...) tak samo nie rozumiem czemu stwierdziłeś że CA Sukss |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
morbus, musisz sie przyzwyczaic i nie zwracac uwagi ;) :piwko:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Ja od paru miesiecy kupuje tam kulkensy i problemu nie mam ;) Nie pisze tutaj o innych gratach podkreslam kupuje tylko kulki |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]() |
Zabawne... ;) . |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Słuchajta :) Chciałem precyzyjne kulkensy i tak się zastanawiam jak tak na prawdę sprawują się te całe Blastery. Czy może ktoś miał okazję porównać je z kulkami Marui albo Excelami? Jeśli tak to bardzo proszę o podzielenie się uwagami ^_^
P.S. Od razu uprzedzam ludzi pokroju Blademastera: darujcie sobie rady itp., bo ja wiem co chcę - chodzi mi tylko o porównanie jakości w/w kulek i pytam osoby, które wiedzą co mówią, a nie snują własne domysły :rolleyes: P.S.2 Nie odsyłać mnie do WMASG bo tam nic nie znalazłem, a takiego lolowego tematu zakładać mi się tam nie chce :P |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A ja i tak Ciebie odesle :P KLIK Ale juz tam gdzie trzeba ;-)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
A ja tyle tego szukałem :P Ale tak to jest jak temat o kulkach jest na forum o elektrykach :rolleyes: Dzięki szmerglu. |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Zawsze czujny, zawsze do uslug :arigato:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Polecam Blastery i Goldfire do luf precyzyjnych. Słyszałem z wiarygodnego źródła, że kulki te pochodzą z Danii (Action Sports Games), gdzie są rozlewane do butelek. Porównująć kulki z tej samej partii okazuje się, że Goldfire i Blaster są identyczne: kolor, powierzchnia, śliskość. Jakieś pół roku temu trafiła do Polski wadliwa seria Goldfire, które zacinały się nawet w zwykłych lufach. Obecnie Poznański Specshop sprzedaje Goldy dobrej jakości w niezłej cenie.
Excele natomiast bywają mało śliskie i czasami tną się w magazynkach. Nigdy nie zawiodełm się na kulkach Tokio Marui, ale są po prostu za drogie. Nalepsze kulki 0,28 to guardery, ale cieżko |
|||||||||
![]()
|
||||||||||||
![]()
![]() |
Dzieki za info ale na podanym linku jest 10 stron o kulkach ;) Miedzy innymi to co napisal Pirat a Ty to tutaj powtorzyles :arigato: |
|||||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
A co myślicie o kulkach Extreme Precision? Kupiłem je w ershicie i jak dla mnie są w porządku.
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 15-12-2019, 23:48 |