Nie... TO jest marzenie fanów Fallouta!
Portal | Blog | Album | Chat |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nie... TO jest marzenie fanów Fallouta!
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
i nie tylko fanow Fallouta, ale zapewne calej masy milosnikow ASG i militariow. Nie uwierzyem jak przeczytalem.
http://www.wmasg.pl/aktualnosci/razor_work...jackhammer/427/ Pancor Jackhammer. Zasilany gazem. Strzelajcy.... od 1 do 50 kulkami na raz, co mozna regulowac.... niewiem jak to jest zrobione ale chcialbym go miec ... bardzo :) Wiecej danych na stronie producenta http://www.razorworkz.co.uk/ Ten post był edytowany przez Augustus: 08-02-2008, 00:01 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
1000 funtów... buuu. Ale faktycznie, jest to prawdziwe cudo - to wykonanie, ten magazynek, ta gwarancja ;) Ale cena i limitowana seria raczej uniemożliwiają zakup takiego cacka. Będzie mi się śnić po nocach :wub:.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
to raptem 30 mln roboczogodzin w Polsce, zaczynam juz dzia ;]
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jutro totolotka wysyłam.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
za pozno ja juz wyslalem :P
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jezus Maryjan... jak kupić się nie da, to może... ukraść??? :unsure:
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Nareszcie jest. To jade do Anglii zarobić na niego, bo jest po prostu doskonały. A jak żółtki skopiują to będzie co najwyżej strzelał jedną kulką i miał plastikowe body :(
Tylko jeszcze na całkowicie falloutowego SMG czekam i będę full hepi :P |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Jeszcze FN FAL do pary z pancorem i będzie fallout ;)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Marzy się żeby ktoś zrobił replikę G11 z trójkulkowym burstem ^_^
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
hm... a jakby tak kredyt wziąść... tak na 5 lat... 300zł miesięcznie by wyszło... ale dozywotnia gwarancja... klimat... chryste... PIĘEĘĘĘKNEEE!!!
PS. A lotka już kupiłem ;) co prawda "tylko" 200.000 do wygrania ale na jackhamera i waciki styknie... Ten post był edytowany przez Shafa: 09-02-2008, 16:20 |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
To może założymy shamową spółkę totolotkową, bedziemy robić zbiórki na Dużego Lotka i grać systemem - skreślając więcej niż 6 liczb? Są jacyś chętni? :D
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
o boże jaki of... ijjj'
Pancor piękny .. choć szkoda że to nie karabin gaussa. Ale cena przesadzona i kosmiczna... |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
przesadzona to fakt, ale i tak nie znam zadnego faloutomaniaka ktory by tego nie kupil majac ta kase w kieszeni :)
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Wezcie pod uwage fakt, ze 1000 funtow to nie wszystko.
3000 kulek, sama bron jest na gaz to bedzie ok. liczmy 3x40zl za kulki = 120zl gaz = 40zl razem = 160zl To jest mniej wiecej kosztorys osoby, ktora chce sobie postrzelac w miare wydajnie na strzelance. Mowie w miare, bo z tej broni sie inaczej nie da (600 kulek na minute?!). Fajne ale malo wydajne, niestety. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Wymyślasz. Jak kogoś stać na takie coś to kulki i gaz nie będą wielkim problemem.
|
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Ty Blady jak coś pie...niesz - ale to u Ciebie już standard, bo widzę że nadal trzymasz poziom :biggrin:
Gołodupiec sobie tego nie kupi - chyba, że jakiś ostatni luzer boj co będzie wpieprzał chleb z margaryną - by odłożyć każdy grosz na to. A forsiasty kolo jak wyłoży na to szmal to i wyłoży ją też na "infrasturkturę". |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Squanok - prosze cie, nie pisz do mnie takich tekstow bo to jest juz nuzace, ja tylko wypowiedzialem swoje zdanie.
Tak, bralem pod uwage fakt, ze byle biedak tego nie kupi, jednak jak dla mnie bezsensowne kupywac ta bron w ogole, nawet pomimo tego, ze mi sie baaardzoo podoba. Poza tym widze jeszcze jeden minus - ciagle ladowanie maga gazem. Strzelasz, strzelasz, strzelasz i juz ne strzelasz - gaz ci sie skonczyl w najbardziej nieodpowiednim momencie, musisz wyjac butle i go podladowac. Podsumowujac - nie na polskie standarty, czekam na jakis filmik z youtube by zobaczyc to cacko w akcji. |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
e no nie przesadzajmy ze 6000 pln to taki straaszny nieosiagalny problem, no moze w wylozeniu takiej gotowki od razu z kieszeni, ale dobrze wiemy ze i tak wiekszosc polskiego spoleczenstwa kupuje przedmioty w tym przedziale cenowym na raty, ale koszt minimium 200 pln na kazda strzelanke przy czestotliwosci np 1 raz w tygodniu moze juz byc powaznym problemem i jednak Blady ma troche racji...
ale tak czy siak i tak bym kupil :P |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]() |
Hm, w sumie zastanawiam sie jak to sie tuninguje :D .
Sprezynke (400%?!), hopup, lufe na precke bym wymienil jeszcze, bez kitu - monstrum to to by bylo. ale 7k zglowy |
|||||||||
![]()
|
||||||||||
![]()
![]() |
Toś Blade doku##ił. Najpierw piszesz, że żre gaz a teraz chcesz tam sprężynę wstawiać?
|
|||||||||
![]() ![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 13-12-2019, 13:51 |