Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> Problem z uruchomieniem, Nie moge uruchomić Awaken'a

post 04-07-2005, 14:59
Post #1




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 1
Nr użytkownika: 1 897
Dołączył: 24-01-2005

Po zainstalowaniu BOS PL (3CD czyli full install, oczywiście legal vers.) klikam na ikonke Awakena i wywala mi taki tekst: "nie znaleziono punktu wejscia procedury _AIL_auto_update_3D_position@8 w bibliotece mss32.dll" Może ktoś wie o co chodzi lub napisze jak krok po kroku poprawnie zainstalować tego moda, bo jak widać dla mnie chyba jest to zatrudne ;-) R@VEN
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 26-11-2006, 21:54
Post #2




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 7
Nr użytkownika: 2 138
Dołączył: 21-04-2005

podpinam sie pod topic, po zainstalowaniu v1.4 ten sam blad.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-11-2006, 00:22
Post #3




SHM-3
Group Icon
Grupa: Legenda
Postów: 871
Nr użytkownika: 14
Dołączył: 03-11-2002

FAQ

P0: Jak odpalam moda to mi wyświetla "Nie znaleziono punktu wejścia procedury AIL auto update 3d position@8 w bibliotece mss32.dll", co mam zrobić?
O0: Przed instalacją i uruchomieniem moda należy "załatać" (spatchować) FT do wersji 1.27.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 01-04-2007, 22:27
Post #4




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 4
Nr użytkownika: 3 139
Dołączył: 05-03-2006

witam! Kupiłem ostatnio sage fallout w supermarkecie, no i o kolei- instaluję tactica, następnie awakena (jest na płycie w dodatkach), po instalacji odpalam awakena i wyskakują mi okienka, najpierw to:
http://night77.fm.interia.pl/f1.GIF
klikam ok, pojawia sie:
http://night77.fm.interia.pl/f2.GIF
udaje mi sie to obejść kopiując pliki z folderu awaken w katalogu FT do folderu core, jednak na kij mi się cała ta operacja przyda bo postacie na mapach są niewidoczne, widać je na mapce w rogu ekranu ale na lokacji są niewidoczne (oprócz dwóch postaci: tego ważnego gościa na dole i tego ważnego przy wyjściu z bunkra na górze). Wersja FT to 1.27. Wie ktoś jak to naprawić?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2007, 17:03
Post #5




SHM-0
Group Icon
Grupa: Persona Non Grata
Postów: 227
Nr użytkownika: 4 426
Dołączył: 08-05-2007

Mam taki sam problem!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 11-05-2007, 17:10
Post #6




Włóczęga
Group Icon
Grupa: OUTPOST
Postów: 504
Nr użytkownika: 1 779
Dołączył: 01-12-2004

*snip*
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 12-05-2007, 10:52
Post #7




SHM-0
Group Icon
Grupa: Persona Non Grata
Postów: 227
Nr użytkownika: 4 426
Dołączył: 08-05-2007

A nieda się jakoś temu zaradzić bez sciagania jeszcze raz moda?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 14-10-2019, 06:33