Portal | Blog | Album | Chat
IPB

Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Drzewo · [ Standardowy ] · Linearny+

> [F1] Problem z zapisaniem gry

post 28-02-2008, 12:27
Post #1




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 3
Nr użytkownika: 6 432
Dołączył: 27-02-2008

Kiedy próbuje zapisać gre w pierwszym falloucie wyskakuje błąd zapisania i niedość że nie zapisuje to kasuje poprzedniego save :( ! Mam windowsa xp i wersje fallouta 1.2 pl (z gazety wyborczej). Zgóry dzieki za pomoc :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-02-2008, 13:16
Post #2




SHM-2
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 497
Nr użytkownika: 850
Dołączył: 01-09-2003

A udało ci się nadpisać jakikolwiek save?? Wcześniej? Jeśli nie to wersja może być zje...na i nie wiem jak pomóc. Jeśli tak to:

1. Zegraj savy do innego katalogu, zainstaluj F1 Jeszcze raz. Potem sprawdź, czy da się zapisać stan gry: (patrz: punkt 2)
---
2a.Działa ->Zrób back-up nowego katalogu z save-ami, wgraj stare. Zobacz czy działa
(patrz: punkt 3)
2b. Nie działa -> gra jest zje...na
---
3a. Po reinstalacji i wgraniu starych save-ów wszystko działa. Wracaj do gry :D

3b. Po reinstalacji i wgraniu starych save-ów wszystko działa. Wgraj z powrotem back-up nowego katalogu z save-ami. Stare przepadły bezpowrotnie

----------------------------
Kurde, brzmię normalnie jak (tfu) pomoc windows :D Mi zdarzyła się taka sytuacja kiedyś, savy zniknęły bezpowrotnie...

Jeśli to wina płytki, możesz ostatecznie ściągnąć FO z neta. Nie wiem czy polskie prawo rozumie to jako tworzenie "kopii zapasowej", czy nie... ale z logicznego punktu widzenia - płaciłeś, więc masz prawo grać.

Daj znać czy pomogło
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-02-2008, 16:11
Post #3




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 3
Nr użytkownika: 6 432
Dołączył: 27-02-2008

Przeinstalowałem gre, ale z savami nic nie robiłem bo takowe w wyniku problemu mi sie pokasowały :P Narazie błąd nie wyskoczył i mam nadzieje że już nie wyskoczy. Także dzieki wielkie za pomoc :)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 28-02-2008, 16:11
Post #4




SHM-4
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 1 298
Nr użytkownika: 1 951
Dołączył: 13-02-2005

wiem, że to może troche głupie, ale czy masz zapas miejsca na dysku? Może gra nie robi nowych sejwów jak nie masz jakiejś tam wymaganej ilości wolnych MB, niekoniecznie tyle, ile zajmuje sam save.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
post 29-02-2008, 21:37
Post #5




SHM-0
Group Icon
Grupa: Obywatel
Postów: 3
Nr użytkownika: 6 432
Dołączył: 27-02-2008

Niestety problem znów sie pojawia :( Mam 60 giga wolnego na dysku także to na pewno nie jest przyczyna.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:
 

Wersja Lo-Fi Obecna data i czas: 20-11-2019, 17:43